Verbinding met ons

Nuus

Beste gruwelfilms van 2014 (Chris Crum se tien beste keuses)

gepubliseer

on

Laat my dit voorafgaan deur toe te gee dat daar 'n paar belangrike titels is wat ek nog nie kans gesien het nie, sodat hierdie lys effens kan verander, afhangende van wat ek uiteindelik daaraan dink (en ja, ek het gesien Die Babadook).

Vanweë die aard van die vrystelling is dit ook moeilik om 'n ware beste lys van 2014 op te stel. Sommige hiervan is miskien die eerste keer in 2013 of selfs in 2012 vrygestel, maar uiteindelik is daar vanjaar 'n groter weergawe beskikbaar. Dan is daar die feit dat genre-etikette nie altyd so goed gedefinieër is nie. Sommige hiervan kan grens aan buite-genres soos drama, riller of selfs komedie, maar ek voel gemaklik genoeg met die mate van afgryse in een van hulle om dit op die lys te kan neem. As u nie saamstem nie, is dit goed. Ons kan steeds vriende wees.

Hoe dan ook, genoeg gebabbel. Kom ons kom daarby. Hier is my keuse vir die beste gruwelfilms van 2014. 

10. Huisgebonde

Huisgebonde

Elke keer as ek na 'n moderne spookhuisfliek kyk, sê iets in my agterkop: 'Ek kan nie glo dat ek dit weer doen nie. Kan hierdie konsep op hierdie stadium regtig op 'n vars manier gedoen word? ' Die antwoord is dikwels: 'Nee', maar Huisgebonde was die 'Ja' waarna ek gesmag het.

Daar is baie om van te hou Huisgebonde, maar dit begin met die hoofkarakter wat uitstekend deur Morgana O'Reilly vertolk word. Dit het skrik en lag, maar bowenal het dit karakters waarmee jy meer as 90 minute spandeer, en dit is 'n oorspronklike weergawe van die sub-genre.

9. 13 sondes

13 sondes

13 sondes is een van die seldsame weergawes wat ek voor die oorspronklike film gesien het, so daar is 'n groot kans dat my mening daaroor anders was as ek die oorspronklike film gesien het 13: Game of Death eerste. Ek het albei nou gesien, en ek hou eintlik van die remake beter. Dit gebeur nie gereeld nie. Om my 'n remake na 'n oorspronklike weergawe te sien, het my die geleentheid gegee om dit as sy eie film te geniet, en nie die onvermydelike vergelykings in die hele weergawe hoef te ervaar nie. Dit was dus my eerste blootstelling aan die verhaal, en dit het miskien beïnvloed hoeveel ek daarvan gehou het, maar uiteindelik maak dit glad nie saak nie.

13 sondes was 'n film uit 2014, en die oorspronklike was agt jaar gelede. Ek weet nie wanneer ek die oorspronklike gesien het as ek hierdie nie gesien het nie en dit so geniet het. Vir my is een van die beste dinge wat 'n remake kan doen, om sy gehoor oop te stel vir die bronmateriaal. Ek wonder of ek graag ander remakes soos Ou seun or Laat my inkom meer het ek hulle voor die oorspronklike gesien, waarvoor ek al lief was.

Ek glo 13 sondes naby genoeg was aan 13: Game of Death om 'n remake te wees, maar dit was ook anders genoeg om op sy eie te staan. Ek sal waarskynlik albei films nog jare lank geniet. Boonop is Ron Perlman fantasties.

8. Groot slegte wolwe

wolwe

Dit is een van die films wat soort genre tart. Dit is baie karaktergedrewe, en miskien meer van 'n spanningsverhaal as enigiets, maar enige film met onthoofde kinders kwalifiseer beslis as afgryse in my boek. En dit is nie te praat van die marteltonele nie.

Die afgryse van Groot slegte wolwe lê hoofsaaklik met sy donker onderwerp, en die skryf en toneelspel verhoog dit tot een van die beste van die jaar.

7. Tusk

Tusk

Ek is sedert Kevin 'n aanhanger van Kevin Smith klerke oor en oor saam met een van my beste vriende in die agtste klas. Toe hy 'n paar jaar gelede die genre betree Rooi StaatEk kon nie meer opgewonde gewees het nie, en ek het die film baie geniet. Toe ek verneem dat hy 'n horrorfilm maak Tusk oor 'n ou wat 'n ander ou in 'n Walrus verander, het ek geweet dat dit reg in my steeg sou wees, en nadat ek uiteindelik die kans gekry het om dit te sien, kan ek sê dat ek gelyk het. Die ooreenkoms is redelik gesluit toe ek die eerste keer 'n blik op die Walrus-skepping gekry het. Net fantasties.

6. Net geliefdes wat oorbly

Slegs Liefdes Left Alive

Soos die sub-genre van die spookhuis, raak ek gereeld uitgeput met vampierflieks. Maar so nou en dan kom daar iets spesiaals en herinner my daaraan dat daar nog steeds groot vampierflieks gemaak kan word. Soos Laat die regte een in voordat dit, Slegs Liefdes Left Alive is so 'n film. Weereens praat ons oor 'n karaktergedrewe film, en as u op soek is na skrik of vampier-aksie, kan u elders gaan soek.

Maar as u op soek is na 'n unieke aanpak van die vampierfilm, en een wat net mooi geskiet en uitgevoer is, met 'n uitstekende klankbaan, sal ek u versoek om hierdie een na te gaan.

5. Goedkoop opwinding

Goedkoop opwinding

Goedkoop opwinding is net lekker. Duidelik en eenvoudig. Dit val beslis in die genre-buig-kategorie, maar dit is uiters lekker, en watter ander genre is die bekendste daarvoor? Dit help ook dat die rolverdeling uit genre-veeartse bestaan.

Dit lyk asof daar 'n tendens is van "Hoe ver sou u gaan vir geld?" films hiermee, 13 sondes (en sy voorganger, natuurlik), en verlede jaar s'n Sou jy eerder, maar as u my vra, was hierdie een die vermaaklikste van die klomp.

4. Volmag

Proxy

Ek dink waarvan ek die meeste gehou het Proxy is dat ek nooit heeltemal seker was watter rigting dit inslaan nie. Ek het altyd gevoel dat ek nie weet wat volgende sou kom nie, maar ek was vasgevang en kon my oë nie daarvan afhou nie. Ek wil nie regtig meer daaroor sê as u dit nie gesien het nie. Een van die beste van die jaar, loshande. Ek het nog nooit iets soos gesien nie Proxy, en dit is deesdae 'n spesiale ding.

3. Wolf Creek 2

Wolf Creek 2

Wolf Creek 2 wen volgens my die toekenning vir die grootste verskrikking van die jaar. Dit het gevoel asof dit net uit die niet kom, en dit was wonderlik. Ek was nie eens die grootste aanhanger van die eerste een nie. Ek het altyd daarvan gehou, maar ek het nooit die lof daarvan gesing soos baie mense nie.

Met Wolf Creek 2, Het Greg McLean dit op elke denkbare manier ongeveer tien kepe laat draai, en die resultaat is (durf ek sê) 'n opwindende rit van epiese afmetings. So ja, nie presies wat ek van 'n vervolg op die stadiger verwag het nie Wolf Creek. Toe dit verby was, kon ek eenvoudig nie glo hoeveel pret ek daaraan gekyk het nie. Dit is 'n rukkie sedert 'n slasher-vervolg op daardie vlak gelewer is. Ek kan nie eers dink aan die laaste een wat selfs naby gekom het nie, om eerlik te wees.

2. Gevind

Gevind

Ek kan regtig nie genoeg goeie dinge daaroor sê nie Gevind, hoewel ek sal sê dat ek die film waarskynlik nog meer waardeer het nadat ek die boek gelees het. Die beste deel van Gevind's storie is die nostalgie wat dit toor. Dit bring herinneringe aan die lig toe hy 'n kind in die 80's en 90's was op soek na die naasbeste VHS-gorefest, en om die ervaring met u vriende te deel.

Dit is nie dikwels dat 'n verwerking van 'n roman so getrou bly aan die bronmateriaal nie, selfs al maak dit 'n paar veranderinge, en in ag genome dat dit gemaak is met 'n begroting van basies nul, sonder betaalde akteurs, is dit baie indrukwekkend wat die regisseur Scott Schirmer daarin geslaag om te bereik. Alhoewel u moet aanvaar dat dit 'n produksie met 'n baie lae begroting is, is daar 'n rede waarom dit soveel feespryse gewen het. Dit is film-binne-in-'n-film, onthoofde, (wat verantwoordelik is vir die verbod op die film in Australië) kry selfs die funksiebehandeling.

Ek is absoluut lief vir Gevind. Ek is mal oor die storie self. Ek hou van die balle wat dit bevat om aan te toon wat dit wys. Ek hou van die geanimeerde titelvolgorde wat ons na die grafiese roman neem Roach Man & Bag Middagete. Ek hou van die films in die film, wat nie net die films insluit nie onthoofdeNie, maar Diepbewoners. Ek hou van die klankbaan. En die beste van alles, ek is dol daaroor dat Scott Schirmer so sorgvuldig opgetree het dat hy die gees van die roman meestal getrou was. Ek is seker dat die skrywer Todd Rigney mede-teks gehad het, dit het nie skade gedoen nie. Dit het miskien nie die produksiewaarde van die ander titels op hierdie lys nie, maar dit vergoed met hart, storie, prettige effekte, ontstellende onderwerp en ou ou nostalgie.

1. Die sakrament

Die sakrament

Ek was nogal 'n groot Ti West-aanhanger voordat ek dit gesien het Die sakrament. Aangesien dit miskien my gunsteling van sy films is, kan ek dit nie die beste plek gee nie.

Die vreesaanjaendste deel van die film is om te weet dat hierdie kak eintlik gebeur het. Natuurlik is dit 'n gefiksioniseerde weergawe van die werklike gebeure op Jonestown, maar die gees van wat gebeur het, bly ongeskonde, en eerlik gesê, dit is fokken eng. Alhoewel ek so moeg is soos die volgende man van gevindde beeldmateriaal / skynbewustheid, is dit die beste voorbeeld wat ek aan kan dink (en ja, dit sluit in Blair Witch, Cannibal Holocaust, en Die neem van Deborah Logan). Die werklikheid is gewoonlik meer ontstellend as fiksie, en hierdie film druk die feit op 'n baie effektiewe en geloofwaardige manier in ons gesigte. Dit sal moeilik wees om ooit te kyk Vice weer op HBO sonder om daaraan te dink Die sakrament.

Die film kom op 'n baie persoonlike vlak na my toe, en op 'n manier waarop ek nie regtig hier wil ingaan nie, maar dit is genoeg om te sê: ek is absoluut verbaas oor wat die mens in staat is om ander te oortuig om te doen.

Soos opgemerk, wens ek dat ek 'n paar ander besigtigings kon insamel voordat ek hierdie lys saamgestel het, maar die horlosie draai af, daarom wil ek voortgaan om dit daar te kry. Van die res van 2014 se aanbiedinge wat ek die geluk gehad het om te sien, gee ek die volgende eerbare vermeldings: Sterre-oë, Stukkies talent, ABC's of Death 2, geteister, onder die vel, horings, Septiese mens, en Heksery & Teef. Ek sou ook graag wou insluit Die Battery op die lys omdat ek pas die geleentheid gekry het om dit te sien sedert dit beskikbaar is op Netflix (DVD), maar dit het VOD verlede jaar getref, dus moes ek dit op die laaste as 'n film van 2013 beskou. Anders sou ek dit waarskynlik in die top 3 geplaas het. Wat 'n wonderlike fliek.

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Nuus

David Cronenberg se volgende film 'The Shrouds' laat gesinne toe om te sien hoe hul oorlede familielede in die graf ontbind

gepubliseer

on

Crone Berg

David Cronenberg is vertroud met beide liggaamsgruwel en met kontroversie. Sy volgende film, Die Klere fokus op 'n nuwe besigheid in die nabye toekoms wat gesinne in staat stel om te sien hoe die onlangs oorlede familie en vriende intyds ontbind. Die laaste paar Cronenberg-projekte is almal verkennings van die einde van die lewe. Ek weet dit is altyd iets wat hy aanraak, maar dit is veral 'n diep duik in die verkenning en nader kyk na dood en sterwe.

Trouens, as jy onthou een van Cronenberg se onlangse kortfilms het die regisseur vertoon wat van aangesig tot aangesig met sy eie lyk kom in 'n naby-verkenning van sy dooie self.

Die sinopsis uiteengesit deur Sperdatum vir Die Klere gaan so:

"Die Franse ikoon Cassel sal Karsh speel, 'n innoverende sakeman en bedroefde wewenaar, wat 'n nuwe toestel bou om met die dooies in 'n begrafniskleed in aanraking te kom. Hierdie begrafnisgereedskap geïnstalleer by sy eie moderne begraafplaas – alhoewel omstrede begraafplaas hom en sy kliënte in staat stel om te sien hoe hul spesifieke afgestorwe geliefde in reële tyd ontbind. Karsh se revolusionêre besigheid is op die punt om in die internasionale hoofstroom in te breek wanneer verskeie grafte binne sy begraafplaas gevandaliseer en byna vernietig word, insluitend dié van sy vrou. Terwyl hy sukkel om 'n duidelike motief vir die aanval te ontbloot, dryf die raaisel van wie hierdie verwoesting aangerig het, en hoekom, hom om sy besigheid, huwelik en getrouheid aan sy oorlede vrou se geheue te herevalueer, asook om hom na 'n nuwe begin te dryf."

Die Klere Hoofrolle: Vincent Cassel, Diane Kruger en Guy Pearce. Die film begin op 8 Mei in Toronto vervaardig word.

Ons kan nie wag om dit te sien nie. Trouens, dit is nie 'n geheim dat ek hier by iHorror die hardnekkige Cronenberg-aanhanger is nie. In sy laaste film Misdade van die toekoms, het die regisseur gekom na die verrottende aarde en die gebrek aan hulpbronne en 'n ware algehele blik op bio-gruwel, gekombineer met sy gereelde liggaamsgruwel. Die jukstaposisie is mooi uitgevoer tussen die aarde wat deur plastiek vergiftig is terwyl mense begin muteer het om die plastiek vir voeding te gebruik.

Ons kan nie wag om meer oor te berig nie Die Klere. Maak seker dat jy hier ingeskakel is vir meer besonderhede.

Lees verder

Flieks

Bill Skarsgard praat oor nuwe reeks 'Welcome To Derry'

gepubliseer

on

HBO Max seWelkom by Derry'Voorgang tot'It' Vorder, maar Bill Skarsgard se terugkeer as Pennywise Onseker

HBO Max se prequel-reeks van Warner Bros se tweedelige verwerking van Stephen King s'n It het die groen lig gekry en is tans in die produksiestadium. Getiteld Welkom by Derry, die showrunners vir die reeks is Brad Caleb Kane en Jason Fuchs. Skarsgard se deelname bly vir eers onseker. Alhoewel dit in Maart 2020 aangekondig is, was dit eers verlede maand dat die reeks amptelik deur HBO Max die trekpas gegee is.

Skarsgard is uitgevra Welkom by Derry tydens 'n Jake se take onderhoud, as daar enige kans is dat hy weer Pennywise sal speel – en indien nie, watter raad sal hy aan die volgende Pennywise gee. Skarsgard het gesê:Ons sal sien waarmee hulle vorendag kom en wat hulle daarmee doen. Van nou af is ek nie tans daarby betrokke nie. As iemand anders dit kan doen, is my raad om dit jou eie te maak. Om pret te hê daarmee. Wat ek gedink het so aangenaam was van daardie karakter, was hoe ongelooflik abstrak hy was. As jy Stephen King se boek met kokaïen begin lees, gaan jy net soos: 'Wat de hel?' Daar is soveel vreemde tantrums en abstraksies wat jy nogal kan sit en ontsyfer. Dit is wat ek met die karakter gedoen het en ek het daardie aspek baie geniet, dit het die karakter ingelig. Die boek is regtig 'n geskenk op die manier. So as iemand dit sou aanneem, is dit net, gaan deur die boek en vind die leidrade, en hulle is so daar buite dat jy soort van jou eie gevolgtrekkings tot hulle kan maak."

Welkom by Derry Prequel tot It Verwerf die Muschiettis, Fuchs en HBO Max as uitvoerende vervaardigers

Andy Muschietti en Barbara Muschietti, die regisseur/vervaardigerspan agter die twee It flieks, sal uitvoerende vervaardig Welkom by Derry deur hul produksiemaatskappy Dubbel droom. Die program se showrunners, Brad Caleb Kane en Jason Fuchs, sal ook as uitvoerende vervaardigers dien. Die reeks word vervaardig deur beide HBO Max en Warner Bros. Television.

Jason Fuchs het die draaiboek geskryf vir die program se première-episode, gebaseer op 'n storie wat saam met die Muschiettis ontwikkel is. Boonop sal Andy Muschietti verskeie episodes van die reeks aan die stuur, insluitend die eerste aflewering.

Lees verder

Nuus

'Evil Dead Rise'-regisseur gaan akwatiese horror met die volgende film 'Thaw'

gepubliseer

on

Staan

Die regisseur Lee Cronin het pas van sy werk afgekom Evil Dead Rise. Hy maak reeds sy volgende skuif na die wêreld van akwatiese horror. Volgens THR werk Cronin reeds aan ontwikkeling vir die film wat Van Toffler en David Gale by Gunpowder Sky vervaardig het.

Enige regisseur wat in akwatiese gruwel raak, is opwindend. Ons kan nie wag om te sien wat Cronin daarmee doen na aanleiding van sy uitstekende werk nie Evil Dead Rise.

Die samevatting vir ontdooi gaan so:

Afspeel jare nadat die poolyskappe gesmelt het en seevlakke gestyg het, die storie van ontdooi sentreer op 'n groep oorlewendes op see wat na 'n nuwe tuiste soek. Hulle gebede word verhoor met die ontdekking van 'n bewoonbare dorp, dit wil sê totdat hulle 'n nuwe nagmerrie teëkom wat net onder die water se oppervlak woon.

Ons sal seker wees om jou op hoogte te hou van alle akwatiese gruwelnuus met ontdooi.

Lees verder