Tuis Horror Entertainment News 'Critters' word amptelik oorgedra na 'Blair Witch'

'Critters' word amptelik oorgedra na 'Blair Witch'

by Trey Hilburn III
Critters

Bloober Span's Blair Witch is uit. Noudat ek 'n bietjie tyd gehad het om my donker bosse en innoverende benadering te verdiep, het ek die kans gehad om die Black Hills Forest 'n bietjie verder te verken, en daar is Critters in hulle heuwels!

'N Deel van my verkenning lei na 'n klein hut naby die saagmeule. Terwyl ek probeer om na verborge lekkernye te soek om honderd persent te voltooi, het ek afgekom op die weer gedrae dokument getiteld “Fearsome Critters”. Die dokument bevat wesens wat die Black Hills Forest moontlik kan noem. Hoepelslange, jakkalope en squonks is 'n lys van die wie's wie se folklore-lys is, maar dit is die outjie in die linkerhoek wat my aandag getrek het.

Critters

Hierdie ou wat Fuzzball of Furball genoem word, dit is moeilik om te sien omdat die ink besmeer is, en bewys dat Crites op die terrein van die Blair Witch hardloop.

Ek hou van 'n goeie crossover, en ek hou alles van hierdie spesifieke paaseier. Watter deel sou wees? Critters speel in die skadu van The Blair Witch? Irriterende ongedierte? Troeteldier? Bekend? Hoe dit ook al sy, ek wil graag 'n soort knipoog sien vir hierdie crossover in toekomstige speletjies of films wat in hierdie wêreld gebaseer is.

Maar dit is genoeg van my bespiegeling. Wat dink julle? Gee ons u beste raaiskote vir fans, en miskien deel ons een of twee van ons eie.

Blair Witch is nou op PC en Xbox Een.

Critters

Verwante poste

Translate »