Verbinding met ons

Nuus

Gruwelkunstenaar Sam Shearon het 'n paar vreesaanjaende dinge gesien en geteken

gepubliseer

on

Sam Shearon

Ons het die eerste keer afgryse kunstenaars raakgeloop Sam Shearon toe ons een van sy kunswerke gebruik in 'n verhaal oor 'n Mothman-waarneming. Hy het 'n beeld van 'n filmplakkaat vir 'n film oor die legendariese wese geskep.

Nadat ons na verskeie van sy werke gekyk het, was ons geïntrigeerd. Van monsters tot horrorlegendes, Shearon vang nie net die donkerder kante van die genre nie, maar ook die fynere besonderhede daarvan. Hierdie nuanses het ontwikkel deur die jare wat hy ons vertel as gevolg van werklike ervarings, sommige bonatuurlike, wat begin het toe hy ongeveer 10 jaar oud was.

Ons laat hom dit vertel:

iHorror: Wanneer het u die eerste keer in kuns belanggestel?

 Sam Shearon: Ek dink nie ek het ooit regtig 'nie ' belanggestel het in kuns. In alle eerlikheid, ek dink nie dat ek regtig kan vasstel presies toe my lewe as kunstenaar begin het nie ... ek teken al van kleins af monsters. Maar professioneel, loopbaansgewys doen ek dit nou al ongeveer vyftien jaar.

iHorror: Waar kom jy vandaan?

Sam: Oorspronklik is ek in Everton, Liverpool, in Noordwes van Engeland gebore. Vanaf tienjarige ouderdom het ek in Lytham St. Annes verder aan die kus grootgeword, 'n klein Victoriaanse dorpie wat ek graag wil beskou as my tuisdorp waar my ouers nog steeds woon.

Hoe het u gefassineer geraak met die bonatuurlike, veral kriptosoologie? Het u al ooit ervaring gehad met legendariese of ontwykende stedelike monsters?

Vroeë kinderjare-ervarings met spoke in my eie huis en grootword aan die rand van 'n ou bosveld met 'n eie versameling verhale, was my inleiding tot die bonatuurlike. Daarna het ek my kinderjare deurgebring en tot vandag toe boeke versamel en gelees oor allerhande onverklaarde. Sedertdien illustreer ek die omslagkunswerke vir meer as tien dokumentêre films van Small Town Monsters en meer as dertig boeke wat deur paranormale ondersoekers David Weatherly, Ken Gerhard en David Hatcher Childress geskryf is.

Met dank aan Sam Shearon

Met dank aan Sam Shearon

Ek was die afgelope dekade al verskeie kere in die bosse van Noord-Amerika op soek na Bigfoot in vyf verskillende state in die VSA ... Alhoewel ek nog nie een gesien het nie, het ek kan aanvaar absoluut dat daar nog iets moet ontdek word in terme van 'n nuwe spesie ... ek hou daarvan om te dink dat ek een naby die berg Shasta 'gehoor' het ... maar weer, ek het nog een gesien.

My fassinasie met cryptozoology, veral, spruit uit my kinderjare se belangstelling in die natuurgeskiedenis en my ryke opvoeding om saam met my familie verskillende museums en galerye te besoek. Weereens was dit my eerstehandse ervaring van natuurlewe om naby bosveld en die platteland groot te word.
In kombinasie met die studie van die potensiaal vir monsters om 'werklik' te wees, het kriptosoologie tot vandag toe 'n groot belangstelling vir my geword.

Met wat is u gunsteling medium om mee te werk?

Ek moet sê dat ek wel van potlood en ink hou ... alhoewel my hoofopname digitaal is vir die meeste van my kliëntwerk en gepubliseerde omslagkuns, is dit moeilik om nie van die organiese rou vryheid en byna onomkeerbare tekens van ink op papier te hou nie ... Dit verg 'n onvoorspelbare soms sy eie lewe, asof ek nie eens die tekening doen nie ... Amper soos 'n soort 'outomatiese skryfwerk' van 'n ongesiene krag. 'N Soort instink en gevoel van ingewande beweeg die potlood en die pen so maklik as ek uit die gedagtes trek, dit laat my wonder!

Het u Rob Zombie al ontmoet? Hoe is hy?
Ja, ek het Rob eintlik al 'n paar keer hier ontmoet. Ek het kunswerke vir hom gemaak vir 'n aantal vrystellings, handelsware, plakkate, ens. Ek het my kunswerke in sy 'Hellbilly Deluxe 2'-albummou. Ek het sy portret vir die rekord gemaak toe hy blonde, onversorgde hare gehad het!

Met dank aan Sam Shearon

Met dank aan Sam Shearon

RZ is 'n super nice ou, baie plat op die aarde en gelyk. Hy is een van daardie ware kunstenaars op sy eie. Hy het tien dekades lank daarin geslaag om tienergeeste deur middel van musiek en film te vorm, met 'n groot dosis nostalgie en hulde aan legendes wat voor hom gekom het ... terwyl hy terselfdertyd sy eie onmiskenbare styl uitgedink het. Jy sien 'n film of hoor 'n snit en jy WEET dit is syne! Moet lief wees vir die ou.

Is u kriptosoologiese kuns gebaseer op werklike ooggetuieverslae of neem u artistieke vryhede?

My kriptosoologiese kunswerke was nog altyd gebaseer op beskrywings van getuies. Daar is geen ander manier om te weet hoe hierdie onkategoriseerde wesens, wat nog nie deur die wetenskap erken word nie, lyk. Maar ook, die enigste artistieke lisensie wat ek ooit sou implementeer, is om hierdie onbekende diere uit te beeld met verwysing na werklike, bekende biologie- en natuurgeskiedenisverwysings en voorbeelde - om dit so akkuraat en 'geloofwaardig' as moontlik uit te beeld. , lewende, asemhalende diere.

Wat is die bangste ding wat nog met jou gebeur het?

Ek kan dit eerlikwaar nie antwoord nie ... dit is moeilik om aan iets te dink wat ek nog nie oorkom het nie en waarna ek nie teruggekyk het nie en gedink het dat dit eintlik nie so eng was nie. Ek dink dat dit redelik eng is om iemand in u arms te laat ineenstort, omdat ek nie weet of dit goed gaan met hulle of dat daar net iets ernstigs met hulle gebeur het nie. Ek wil 'n lang, lang lewe hê en al my doelwitte en drome verwesenlik. Ek dink die besef van hoe kort die lewe regtig is, het my eers getref toe ek 40 geword het ...

So miskien kan ek sê DIT is die vreesaanjaendste ding wat met my gebeur het… om agter te kom dat AS ek ongeveer tagtig jaar oud word, dat ek op die oomblik net twee duisend weke oor het!

Met dank aan Sam Shearon

Met dank aan Sam Shearon

V: Wat is jou gunsteling eng film?

Dit is moontlik die ergste vraag in verband met eng films. Daar is net te veel om op te noem en om te veel redes ... Maar SCARE-faktor, ek moet sê die oorspronklike 'Grudge' en 'Ring' films uit Japan ... 'Ju-On', 'Dark Water' en 'Ringu '... diegene onder baie ander Asiatiese gruwelfilms is een van my gunstelinge wat toon en lewering betref. Die partituur, die behandeling van die atmosfeer, die pons van die skok in die noukeurige redigering, en die algehele goeie vertelling maak hierdie films verreweg van die grootste voorbeelde van vreesaanjaendheid ter wêreld. Ander westerse titels wat ek liefhet, is onder meer 'The Ritual', 'The Evil Dead Franchise', 'John Carpenter's The Thing', 'Re-Animator', 'From Beyond', 'AL die klassieke Hammer Horror films' en 'Critters' is 'n geliefkoosde gunsteling vanaf my vroeë tienerjare ... (ek kan SOVEEL meer noem!).

Met dank aan Sam Shearon

Met dank aan Sam Shearon

V: Waaraan werk u vir die toekoms?

A: As ek jou sou sê, sal ek jou moet doodmaak ...
Maar in alle eerlikheid is daar tans projekte wat in NDA-kontrakte vasgebind is wat die wêreld sal verander ...
Wat ek kan sê, is dat daar intussen meer monsters en mitologie in die pad sal wees ... Miskien nog 'n paar boeke om te begin!

U kan al die inligting rakende my winkel, poslys en meer op my webwerf vind: MisterSamShearon.com

U kan ook vir Sam op syne volg YouTube-kanaal, Sy Patreon, en sy Instagram bladsy.

Volg hom op Facebook en Twitter ook!

* Alle foto's en kunswerke word met vergunning van Sam Shearon verskaf. 

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Nuus

Ontmoet Carmella Creeper, die neef van Franken Berry en die nuutste General Mills Monster

gepubliseer

on

Carmella

General Mills Monster Cereals het 'n nuwe familielid. Carmella Creeper kom na die graan-partytjie en ons vrek reeds van opgewondenheid. Dit was 'n lang tyd sedert daar 'n amptelike nuwe lid van die familie was, maar alles is op die punt om te verander.

Dit was 'n baie lang tyd sedert die General Mills-monsters enige soort roosterbyvoeging ontvang het. Die klassieke is natuurlik Boo Berry, Franken Berry en Count Chocula. Oor die jare het ons gekyk hoe Fruit Brute en Yummy Mummy by die groep aansluit en 'n paar keer vertrek. Wel, die bende kry 'n nuwe lid en ons is opgewonde om dit by ons Halloween-tradisies te voeg.

Die amptelike beskrywing van Carmella Creeper word soos volg uiteengesit:

Carmella Creeper is die langverlore neef van Franken Berry sowel as 'n zombie DJ met 'n edgy klank wat altyd die lewe van die partytjie is. Volledig met 'n vurige houding en voorkoms om by te pas, is Carmella gereed om dinge op te skud by die Monsters se spookhuis met haar beperkte uitgawe graankos met karamel-appelgegeurde stukke met gekleurde Monster-malvalekkers.  

Benewens Carmella en bende sal ons ook General Mills Monster Mash Remix Cereal sien: 'n Mengsel van al ses Monsters Cereals-geure (Carmella Creeper, Frute Brute, Count Chocula, Boo Berry, Franken Berry en Yummy Mummy).  

Wel, ons hoef nie lank te wag vir hierdie heerlike monsters om terug te keer nie! Beide, $3.99 (gewone) en $4.93 (gesinsgrootte) sal beskikbaar wees gedurende die spookseisoen. Hou jou oë hier vir meer.

Lees verder

Nuus

'Expend4bles' lokprent plaas Dolph Lundgren op Heavy Sniper en Megan Fox as nuwe lid

gepubliseer

on

Expendables

Die span is terug met nuwe bloed. Die Spend4bles keer terug vir die vierde avontuur en groot aksiesterre. Weereens ontvang ons 'n hele nuwe groep sterre om daardie nuwe bloed na die mengsel te bring. Ons raak ook nooit moeg om Stalone en Statham te sien nie. Maar ons is heeltemal gereed om te sien hoe Megan Fox by die bende aansluit en wapens en gevegskuns op sommige van die ouens loslaat. Een van my gunstelinge was nog altyd Dolph Lundgren en dit lyk of hy terug is met spesifikasies en op pad is na die sluipskutterposisie.

Die vierde inskrywing in The Expendables laat dit lyk asof hierdie een heelwat meer humor in die mengsel gaan bring. Die vorige inskrywings het meer op die aksie gefokus en baie minder op die karakters. Maar ek hoop dat ons met hierdie inskrywing 'n nuwe kant van die karakters en 'n hele klomp meer ingewande komedie sal sien.

Die nuwe sinopsis vir Spend4bles gaan so:

'n Nuwe generasie sterre sluit aan by die wêreld se topaksiesterre vir 'n adrenalien-aangedrewe avontuur in Expend4bles. Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture en Sylvester Stallone, wat as die span elite-huursoldate herenig word, word vir die eerste keer deur Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran en Andy Garcia. Gewapen met elke wapen wat hulle in die hande kan kry en die vaardighede om dit te gebruik, is The Expendables die wêreld se laaste verdedigingslinie en die span wat geroep word wanneer alle ander opsies van die tafel af is. Maar nuwe spanlede met nuwe style en taktiek gaan "nuwe bloed" 'n hele nuwe betekenis gee.

Die nuwe rolprent vertolk Jason Statham, Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, saam met Andy Garcia, en Sylvester Stallone.

Expend4ables kom vanaf 22 September in teaters aan. Is jy opgewonde oor nog avonture saam met hierdie bende? Of, het jy genoeg gehad?

Lees verder

Flieks

DeMonaco sluit hartverskeurende draaiboek vir New Purge Film af

gepubliseer

on

die Ontsondig reeks het as iets amper komies begin, maar dit het ontwikkel tot iets veel dieper as dit. Dit het 'n weerspieëling geword van die huidige politieke diskoers in die Verenigde State.

Hierdie reeks kan gesien word as 'n lens van waarheen haat en ekstremisme ons kan lei. DeMonaco het die franchise gebruik om konsepte soos gentrifikasie en rassisme binne die land in sy vorige films te ondersoek.

skoonmaak
Die Purge-verkiesingsjaar

Om afgryse te gebruik om die harde realiteite wat ons van dag tot dag in die gesig staar te masker, is nie 'n nuwe benadering nie. Politieke gruwel bestaan ​​al omtrent so lank soos gruwel self, met Mary Shelly's Frankenstein om 'n kritiek te wees op wat sy geglo het verkeerd loop in die wêreld.

Daar is geglo dat Die ewige suiwering sou die einde van die franchise wees. Nadat Amerika deur ekstremiste vernietig is, was daar blykbaar nie veel meer komplot om te verken nie. Gelukkig vir ons, Demonaco laat Collider in die geheim dat hy van plan verander het oor dit alles.

via Universal Pictures

Die suiwering 6 gaan kyk na die lewe in Amerika ná sy ineenstorting en sal sien hoe die burgers by hul nuwe werklikheid aanpas. Steunsteen ster Frank Grillo (Die Purge: Verkiesingsjaar) sal terugkeer om hierdie nuwe grens aan te durf.

Dit is al die nuus wat ons tans oor hierdie projek het. Soos altyd, maak seker dat jy weer hier kyk vir opdaterings en al jou gruwelnuus.

Lees verder