Verbinding met ons

Nuus

Eksklusief: Onderhoud met die komende skrywer, Brian Parker.

gepubliseer

on

zombiesEk hou nie net daarvan om horrorfilms te kyk nie, maar ek hou ook daarvan om die genre te lees; horror fiksie het 'n spesiale plek in my hart. Ek lees nie soveel as wat ek wil nie, want my aandag is baie beperk, dus as ek 'n boek kan voltooi, is dit nogal 'n prestasie. Ek het onlangs op die skrywer Brian Parker afgekom. Ek het Parker se roman begin lees Oorsprong van die uitbraak, en ek het dadelik verlief geraak op Parker se verhaal en skryfstyl. Ek was die hele dag vasgenael op my tablet om hierdie fassinerende verhaal te lees. Die leser sal die besmettingsketting van die een persoon na die ander ervaar, wat hierdie roman 'n wonderlike lees sal maak. Kort nadat ek hierdie roman voltooi het, het ek my negejarige dogter Parker se kinderboek laat lees Zombie in die kelder. My dogter het dit baie geniet en my gevra om dit weer te lees. As ouer was dit baie lonend dat my dogter wil lees (veral as die boek 'n zombie vir 'n karakter bevat). Die kinderboek het 'n sterk boodskap gelewer oor hoe kinders hul bestaan ​​moet aanvaar, en dit is aan ons om die liefde en ondersteuning wat hulle benodig, aan kinders te gee.

Zombie in die kelder

Ek het die voorreg gehad om 'n onderhoud met die skrywer Brian Parker te voer. Ek hoop julle almal geniet dit!

verskrikking: Kan u ons 'n bietjie van uself vertel?

Brian Parker: Ek is 'n veteraan van die aktiewe leër van die oorlog in Irak en Afghanistan; in werklikheid is ek nou in Afghanistan. Ek het vier boeke self gepubliseer voordat ek verlede Mei 'n kontrak met 4 boeke met Permuted Press onderteken het. My romans KNUS en Volgehoue ​​Armageddon is voorheen self gepubliseer en sal weer in Mei 2015 saam met twee voorheen ongepubliseerde werke uitgereik word deur Permuted Press, MAAK en VERWERP.

Ek het tans vier boeke beskikbaar.  Oorsprong van die uitbraak is 'n zombie apokalips horror verhaal; Die kollektiewe protokol is 'n paranormale riller wat wys hoe ver mense sal gaan om mag te kry; Zombie in die kelder is 'n kinderprenteboek wat geskryf is om kinders te help om die vermeende stigma van anders as ander te oorkom; en my handleiding Selfpublikasie op die harde manier is vir skrywers wat op soek is na wenke om hul manuskrip self uit te gee. My nuutste boek Slagskade-assessering moet beskikbaar wees teen middel tot einde November, afhangende van my redakteur se skedule.

iH: Waaraan werk jy nou? Wat is u volgende projek?

Parker: Ek het pas die eerste konsep van my nuutste boek voltooi Slagskade-assessering.  Dit is eintlik vreemd hoe daardie een ontstaan ​​het. Ek het geskryf VERWERP, die vierde boek in my Permuted Press-kontrak, en hierdie idee het my brein aangehamer BDA. Miskien is dit omdat ek nou ontplooi is en die verhaal handel oor 'n jong soldaat se ervarings in die geveg en hoe die ervarings hom verander het, maar die idee sou my nie alleen laat nie. Dit het so erg geword dat ek uiteindelik die besluit geneem het om te stel VERWERP hou 25K woorde daarin op en skryf BDA. Dit was net twee maande gelede. Die verhaal het letterlik uit my gedagtes op die bladsy ontplof. Ek sal in vergaderings sit en idees in my notaboek moet neerskryf, want dit sal net nie ophou nie.

Sodra BDA saam met my redakteur is, gaan ek verder skryf VERWERP sodat ek dit by Permuted kan aflewer en die reeks sal voltooi wees.

iH: Is daar 'n onderwerp waaroor u nooit as skrywer sou skryf nie? Indien wel, wat is dit?

Parker: Ja, daar is beslis onderwerpe waaroor ek weier om te skryf, maar die grootste wat by my opkom, is die dood van kinders. Al skryf ek hoofsaaklik in die horror- en post-apokaliptiese genres, sal ek dit eenvoudig nie doen nie. Ek erken dat in die hipotetiese situasies waaroor ek skryf, die meeste kinders die eerste sou wees, maar as leser wil ek nie daaroor lees nie, dus sal ek dit nooit op skrif stel nie. Miskien is dit nie omdat ek kinders het nie, en miskien weet ek nie vanweë die dinge wat ek in die weermag gesien het nie. Dit is net 'n lyn wat ek gekies het om nie oor te steek nie. As 'n kind dus in een van my boeke voorgestel word, kan u op u agterkant wed dat hulle deurgaans aan die lewe sal bly of net reg van die verhoog af sal verlaat en dat ons nie meer daarvan hoor nie.

iH: Wat is u minste gunsteling deel of die uitdagendste deel van die publikasie / skryfproses?

Parker: Redigering. Redigering. Kom ons kyk, redigering! Ek kan nie die selfversorging uithou wat ek moet doen voordat ek een van my boeke aan my redakteur, Aurora Dewater, stuur nie, maar dit is uiters belangrik om dinge op te vang en goed op te ruim voordat u dit aan haar stuur. Sy korrigeer steeds foute, maar sy weet nie hoeveel in die eerste konsep is nie!

iH: Waar kom die inspirasie vandaan wanneer u romans skryf? (Spesifiek oorsprong van die uitbraak).

Parker: Ek was 'n ywerige leser voordat ek 'n skrywer was, en daarom is ek geneig om die verhale vir my te skryf en wat ek wil lees. Ek dink dit is die sleutel tot die vertel van 'n goeie verhaal. Om u vraag oor die veelvuldige verhale in Origins te beantwoord, is baie van die werk wat daardie karakters gehad het en hul agtergronde alles dinge wat ek in my lewe gedoen het, en daarom het ek dit uit my eie ervarings geskryf. Ek het dwarsdeur die universiteit by Panera Bread gewerk, ek het tatoeëermerke gehad, baie tyd in kroeë deurgebring, ens. Ek het gewoonlik een of twee hoofstukke per nag gelees, en daarom wou ek hierdie boek in kort, maklik hanteerbare dele skryf verteer word in klein hoeveelhede tyd en ek het gedink dat dit lekker sou wees om die verhaal vanuit verskeie uitkykpunte te ondersoek, en elkeen bou van mekaar af sonder om 'n leser te verwar as hulle vroeër in die verhaal 'n belangrike punt mis.

iH: Kan u ons vertel waar u inspirasie en idees vir Zombie in die kelder vandaan kom? (Ek weet dat u genoem het dat u kinders u gehelp het om dit te skryf).

Parker: Ek het pas die sagtebandbewys van my eerste boek ontvang KNUS en ek en my gesin het gaan uiteet om dit te vier. Ek is nie seker of dit my seun of dogter (onderskeidelik vier en vyf destyds) was wat gesê het dat hulle wil hê dat ek vir hulle 'n boek moet skryf nie. Ek het hulle gevra waaroor hulle in die boek wou gaan en natuurlik was dit zombies, dus moes ek aan 'n manier dink om oor 'n zombie te skryf wat nie vreesaanjaend sou wees nie. Ek het nie bedoel om 'n boek te skryf oor die aanvaarding van ander nie, dit het net gebeur en die reaksie (as mense meer oor die boek leer) was oorweldigend. Elke byeenkoms wat ek geneem het ZitB aan, ek is uitverkoop. Sodra mense die boek oplaai en deur die bladsye blaai, besef hulle hoe kragtig die boodskap is en wil dit met hul kinders of kleinkinders deel.

 

Brian Parker

iH: Watter skryfadvies het u vir ander voornemende outeurs?

Parker: Hou aan skryf! Jou goed sal waarskynlik eers nie baie goed wees nie, maar met oefening word dit beter. Dit is waar, kyk na die Dresden Files, die inhoud van die eerste boek was goed, maar die skrif word by elke boek verfynder en duideliker. My redakteur lewer kommentaar op my boeke dat die skryfwerk by elkeen beter is as die vorige en ek kan dit ook self sien. Gelukkig het ek die geleentheid gekry om my eerste twee boeke te poets met Permited om dit weer vry te stel, sodat ek reël vir reël met hul redakteur kan gaan en nog meer kan opruim.

Hou ook aan en moenie die obsessie oor die perfekte frase dra nie. Ek is lid van baie skryfbladsye en probeer soveel as moontlik daarby uitkom, maar so dikwels sien ek mense praat oor redigering en herversorging en gek word oor hul eerste hoofstuk en nooit verder vorder nie. Hulle raak gefrustreerd omdat hulle soveel moeite doen om dit perfek te maak sonder om werklik te skryf. Dit is wat ek doen: ek skryf die hele boek, bring slegs klein veranderinge aan soos dinge ontwikkel wat moet aanpas en gaan dan terug en wysig sodra ek klaar is. Dit is so eenvoudig. My eerste boek KNUS Dit het my 2.5 jaar geneem om te voltooi, deels omdat ek daardie truuk nog nie geleer het nie. Ek het dit meestal in my skryfwerk opgeneem toe ek geskryf het Volgehoue ​​Armageddon en dit het my agt maande geneem. Vir my derde boek MAAK Ek het nie gewysig nie enigiets totdat ek klaar was met die storie. Dit het vier maande geneem. Ek is nou gemiddeld ongeveer vier maande per boek. Dit werk vir my; Ek hoop dat dit ander skrywers sal help.

O ja, hier is my laaste stuk ongevraagde raad en vergewe my Frans, maar moenie 'n piel wees nie. Ja, jy is 'n skrywer en het 'n groot prestasie behaal deur 'n boek te voltooi; Wees nou gaaf, wees hoflik, help om ons kunswerk te bevorder en moenie ander skrywers verpes nie. Ons ding nie met mekaar mee nie. Dit is nie asof ons 'n motor verkoop nie; 'n leser sal nie net een boek koop en daardie boek eksklusief vir die volgende vyf jaar lees nie. Die meeste lesers koop tien of twaalf boeke per jaar, sommige koop heelwat meer, kom ons help mekaar.

iH: Is horror die enigste genre wat jy geskryf het? Is dit jou gunsteling?

Parker: Eerlik gesê. My publikasiekontrak is met Permuted Press, en daarom is ek gekontrakteer vir drie zombieboeke en een post-apokaliptiese roman. Dan het ek oorsprong, wat zombie / afgryse is en Die kollektiewe protokol is 'n paranormale riller. Die boek wat ek so pas voltooi het, is 'n militêre fiksie oor die ervaring van 'n soldaat in Afghanistan (hoewel ek dit reggekry het om die woord 'zombie' daar in te glip). Die projek waaraan ek al begin nadink het nadat ek klaar is VERWERP is 'n paranormale ondersoekreeks, so ek kon jou nie eens vertel wat my gunsteling genre is om in te skryf nie! Ek hou daarvan om 'n goeie storie te vertel, ongeag waar dit gekategoriseer word.

iH: Is daar 'n boodskap in u romans wat u wil hê lesers moet begryp?

Parker: Ek het nie regtig my eie boodskap gekry voordat ek klaar was nie BDA en toe tref dit my. Ek dink 'n onderliggende tema van my werk is dat daar iemand is wat u kan liefhê, ongeag wie u is. Ek weet, dit kom vreemd van 'n groot, taai leërman, maar al my boeke het 'n bietjie romantiek. Miskien is ek van nature 'n hopelose romantikus, weet ek nie, maar dit kom beslis in my skrywe na vore sonder om die res van die verhaal te oorrompel.

iH: As u moes kies, watter skrywer sou u as mentor beskou?

Parker: Ag geez, die lys is heeltemal te lank! Ek bewonder skrywers om verskillende redes, maar die man wat my regtig weer begin skryf het, is JL Bourne (Dag vir dag Armageddon reeks). Ek het in die strik geval waarin die meeste volwassenes met 'n loopbaan of gesinsverpligtinge val. Ek het myself oortuig dat ek nie tyd gehad het om te skryf nie, en daarom stop ek na die universiteit. Op 'n dag in 2008 of '09 het ek JL se boek klaargemaak en daarna sy biografie gelees. Die man is 'n Active Duty-vlootoffisier en ek het besluit dat as hy tyd sou kry om te skryf, ek ook ... ek net baie minder televisie en films kyk as wat ek vroeër was.

iH: Wat was die uitdagings (navorsing, literêr en sielkundig) om u verhale lewend te maak?

Parker: Een van die grootste uitdagings - aanvanklik - was om te skryf in 'n styl wat bevorderlik is vir lees. Ek het al meer as twaalf jaar in die weermag skryfstyl van aktiewe stem geskryf, voornaamwoorde en byvoeglike naamwoorde uitgeskakel, geen twak-tipe dinge toe ek vir die pret begin skryf het nie; dit is 'n heel ander manier om sinne te struktureer wat 'n baie moeilike gewoonte is om te breek, veral omdat ek nog so op die werk moet skryf. Dit is ook belangrik om daardie ou Engelse lesse op hoërskool te bagger (Aurora is ook baie goed om my te herinner aan die stilistiese aspekte van Engels). Ek het nie veel geleer in my kreatiewe skryfklasse op universiteit nie; dit was hoofsaaklik om 'n storie te skryf, 'n graad te kry en 'n ander verhaal te skryf, dus was die hoërskool baie belangrik in my Engelse stigting.

Ek het altyd Google oop as ek skryf. Ek sweer die NSA het my op 'n soort dophoulys vir die dinge wat ek nagevors het. Kernbomme, vegvliegtuie, die lyfwag van die Amerikaanse president, virusse, bakterieë, CDC-reaksie op uitbrake, die uitleg van die Nasionale Argief, plekke van 'geheime' regeringsbunkers ... Allerhande dinge wat onskuldig genoeg is as u weet waarom ek is om dit op te soek, maar heeltemal, kan dit sleg lyk vir sommige ouens in Maryland wat die internet monitor.

iH: As een van u boeke 'n film sou word, watter boek sou dit wees en watter akteur sien u u hoofrolle vertolk?

Parker: Uit die boeke wat ek tot dusver geskryf het, is die boek wat volgens my absoluut 'n film kan word KNUS. Lesers van die boek en die drie lesers wat ek toegelaat het om die vervolg te sien MAAK Ek het gesê dat dit net soos 'n film lyk, want dit fokus op veelvuldige karakters en hou nie daarin om slegs een storielyn te volg nie. Die boek kan 'n losstaande politieke riller wees sonder die zombie-aspek, maar die twee is 'n wonderlike kombinasie.

Kom ons kyk, hoofkarakters ... Ek sien Grayson Donnelly as 'n tipe man van Mark Walburg, stil, beskeie en medelydend, maar sy voormalige militêre opleiding laat hom toe as dit nodig is. Emory Perry, is mooi, sterk en slim; Ek sien haar as 'n meer van 'n Jessica Biel-karakter. Jessica Spellman was 'n mooi cheerleader op hoërskool, maar jare van die verkeerde tipe mans het haar in die skulp van haar voormalige self verander, maar sy skyn nadat Grayson haar lewe gered het. Beslis Elisha Cuthburt. Hank Dawson is 'n Army Delta-operateur wat geen lip van iemand afneem nie, so ek sien Cam Gigandet. Ten slotte is die CIA-operateur Kestrel, Asher Hawke, slegs twintig bladsye lank in "GNASH", maar hy is die hoofkarakter in MAAK. Ek sien hoe Karl Urban hom speel.

iH: Uiteindelik hoe kan ons u vind?

Parker: Ek is klaar! My primêre interaksie met lesers is op my Facebook-bladsy, hoewel ek my Twitter-gebruik probeer verhoog. Ek het ook 'n webwerf wat ek vreeslik wil bywerk, maar dit is wel is beskikbaar en ek plaas daar gewoonlik ongeredigeerde gedeeltes van my werke wat aan die gang is.

Brian Parker op Facebook

Brian Parker op Twitter

Brian Parker-webblad

 


5125696_orig

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Nuus

David Cronenberg se volgende film 'The Shrouds' laat gesinne toe om te sien hoe hul oorlede familielede in die graf ontbind

gepubliseer

on

Crone Berg

David Cronenberg is vertroud met beide liggaamsgruwel en met kontroversie. Sy volgende film, Die Klere fokus op 'n nuwe besigheid in die nabye toekoms wat gesinne in staat stel om te sien hoe die onlangs oorlede familie en vriende intyds ontbind. Die laaste paar Cronenberg-projekte is almal verkennings van die einde van die lewe. Ek weet dit is altyd iets wat hy aanraak, maar dit is veral 'n diep duik in die verkenning en nader kyk na dood en sterwe.

Trouens, as jy onthou een van Cronenberg se onlangse kortfilms het die regisseur vertoon wat van aangesig tot aangesig met sy eie lyk kom in 'n naby-verkenning van sy dooie self.

Die sinopsis uiteengesit deur Sperdatum vir Die Klere gaan so:

"Die Franse ikoon Cassel sal Karsh speel, 'n innoverende sakeman en bedroefde wewenaar, wat 'n nuwe toestel bou om met die dooies in 'n begrafniskleed in aanraking te kom. Hierdie begrafnisgereedskap geïnstalleer by sy eie moderne begraafplaas – alhoewel omstrede begraafplaas hom en sy kliënte in staat stel om te sien hoe hul spesifieke afgestorwe geliefde in reële tyd ontbind. Karsh se revolusionêre besigheid is op die punt om in die internasionale hoofstroom in te breek wanneer verskeie grafte binne sy begraafplaas gevandaliseer en byna vernietig word, insluitend dié van sy vrou. Terwyl hy sukkel om 'n duidelike motief vir die aanval te ontbloot, dryf die raaisel van wie hierdie verwoesting aangerig het, en hoekom, hom om sy besigheid, huwelik en getrouheid aan sy oorlede vrou se geheue te herevalueer, asook om hom na 'n nuwe begin te dryf."

Die Klere Hoofrolle: Vincent Cassel, Diane Kruger en Guy Pearce. Die film begin op 8 Mei in Toronto vervaardig word.

Ons kan nie wag om dit te sien nie. Trouens, dit is nie 'n geheim dat ek hier by iHorror die hardnekkige Cronenberg-aanhanger is nie. In sy laaste film Misdade van die toekoms, het die regisseur gekom na die verrottende aarde en die gebrek aan hulpbronne en 'n ware algehele blik op bio-gruwel, gekombineer met sy gereelde liggaamsgruwel. Die jukstaposisie is mooi uitgevoer tussen die aarde wat deur plastiek vergiftig is terwyl mense begin muteer het om die plastiek vir voeding te gebruik.

Ons kan nie wag om meer oor te berig nie Die Klere. Maak seker dat jy hier ingeskakel is vir meer besonderhede.

Lees verder

Flieks

Bill Skarsgard praat oor nuwe reeks 'Welcome To Derry'

gepubliseer

on

HBO Max seWelkom by Derry'Voorgang tot'It' Vorder, maar Bill Skarsgard se terugkeer as Pennywise Onseker

HBO Max se prequel-reeks van Warner Bros se tweedelige verwerking van Stephen King s'n It het die groen lig gekry en is tans in die produksiestadium. Getiteld Welkom by Derry, die showrunners vir die reeks is Brad Caleb Kane en Jason Fuchs. Skarsgard se deelname bly vir eers onseker. Alhoewel dit in Maart 2020 aangekondig is, was dit eers verlede maand dat die reeks amptelik deur HBO Max die trekpas gegee is.

Skarsgard is uitgevra Welkom by Derry tydens 'n Jake se take onderhoud, as daar enige kans is dat hy weer Pennywise sal speel – en indien nie, watter raad sal hy aan die volgende Pennywise gee. Skarsgard het gesê:Ons sal sien waarmee hulle vorendag kom en wat hulle daarmee doen. Van nou af is ek nie tans daarby betrokke nie. As iemand anders dit kan doen, is my raad om dit jou eie te maak. Om pret te hê daarmee. Wat ek gedink het so aangenaam was van daardie karakter, was hoe ongelooflik abstrak hy was. As jy Stephen King se boek met kokaïen begin lees, gaan jy net soos: 'Wat de hel?' Daar is soveel vreemde tantrums en abstraksies wat jy nogal kan sit en ontsyfer. Dit is wat ek met die karakter gedoen het en ek het daardie aspek baie geniet, dit het die karakter ingelig. Die boek is regtig 'n geskenk op die manier. So as iemand dit sou aanneem, is dit net, gaan deur die boek en vind die leidrade, en hulle is so daar buite dat jy soort van jou eie gevolgtrekkings tot hulle kan maak."

Welkom by Derry Prequel tot It Verwerf die Muschiettis, Fuchs en HBO Max as uitvoerende vervaardigers

Andy Muschietti en Barbara Muschietti, die regisseur/vervaardigerspan agter die twee It flieks, sal uitvoerende vervaardig Welkom by Derry deur hul produksiemaatskappy Dubbel droom. Die program se showrunners, Brad Caleb Kane en Jason Fuchs, sal ook as uitvoerende vervaardigers dien. Die reeks word vervaardig deur beide HBO Max en Warner Bros. Television.

Jason Fuchs het die draaiboek geskryf vir die program se première-episode, gebaseer op 'n storie wat saam met die Muschiettis ontwikkel is. Boonop sal Andy Muschietti verskeie episodes van die reeks aan die stuur, insluitend die eerste aflewering.

Lees verder

Nuus

'Evil Dead Rise'-regisseur gaan akwatiese horror met die volgende film 'Thaw'

gepubliseer

on

Staan

Die regisseur Lee Cronin het pas van sy werk afgekom Evil Dead Rise. Hy maak reeds sy volgende skuif na die wêreld van akwatiese horror. Volgens THR werk Cronin reeds aan ontwikkeling vir die film wat Van Toffler en David Gale by Gunpowder Sky vervaardig het.

Enige regisseur wat in akwatiese gruwel raak, is opwindend. Ons kan nie wag om te sien wat Cronin daarmee doen na aanleiding van sy uitstekende werk nie Evil Dead Rise.

Die samevatting vir ontdooi gaan so:

Afspeel jare nadat die poolyskappe gesmelt het en seevlakke gestyg het, die storie van ontdooi sentreer op 'n groep oorlewendes op see wat na 'n nuwe tuiste soek. Hulle gebede word verhoor met die ontdekking van 'n bewoonbare dorp, dit wil sê totdat hulle 'n nuwe nagmerrie teëkom wat net onder die water se oppervlak woon.

Ons sal seker wees om jou op hoogte te hou van alle akwatiese gruwelnuus met ontdooi.

Lees verder