Verbinding met ons

Flieks

Onderhoud van Fantasia 2021: skrywer/regisseur Perry Blackshear van 'When I Consume You'

gepubliseer

on

When I Consume You Perry Blackshear

Perry Blackshear's As ek jou verbruik is sy derde rolprent, wat sy skouspelagtige terugkeer na Fantasia Fest aandui. Die film volg 'n broer en suster (wat perfek gespeel word deur vriende uit die werklike lewe Evan Dumouchel en Libby Ewing) terwyl hulle voorberei om te veg teen 'n geheimsinnige geeloog-stalker.

Ek is 'n fan van Blackshear sedert sy indie -gruwel -juweel in 2015, Hulle lyk soos mense, wat hy saam met sy vriende gemaak het nadat hy 'n toevallige uitdaging afgelê het (soos ek hier geleer het). So natuurlik was ek baie opgewonde om met Blackshear daaroor te praat As ek jou verbruik, die temas van sy films en die persoonlike elemente wat hy daarin verweef.

Jy kan klik hier om my volledige resensie te lees of As ek jou verbruik. 


Kelly McNeely: When I Consume You het 'n baie kreatiewe konsep. Waar kom hierdie fliek vandaan? Wat het hierdie verhaal geïnspireer?

Perry Blackshear: Ek dink daar was 'n weergawe daarvan wat ek jare lank in my kop gehad het. En dit was altyd sentraal rondom hierdie twee karakters wat verskillende maniere gehad het om die lewe te benader, en hierdie eng ding uit hul verlede kom terug om hulle aan te val, en dit het eintlik verander soos jy - dit is vreemd om te sê word groot - maar word groot . Jy weet, in jou twintigerjare tot in die dertigerjare weet jy 'n bietjie meer oor die lewe. En die idee dat jy 'n karakter het wat 'n bietjie soos twee kante van my voel, waar ek soms net gaaf wil wees en dinge wil uitwerk, en dan 'n ander kant - dit is soos 'n duiwel en 'n engel - en dan Die ander kant is net soos om op te hou met hierdie kak, weet jy? Hou op tjank. En so is dit soos hierdie twee kante, en dan hierdie regtig eng ding, en of hulle kan oorleef. 

En ek dink die ander motivering wat gebeur het, was: jy word ouer en praat met jou vriende - ek weet nie of dit die pandemie is nie - maar almal is nou in terapie, dit voel asof [lag]. Baie van die mense wat ek in my lewe geken het, het met soveel pyn rondgeloop dat hulle nie geweet het wat daar is nie, of wat om daarmee te doen, of hoe om dit regtig te hanteer. En ek dink dat ek in die dertigerjare met hierdie diep gesprekke met vriende en familie besef het hoeveel mense met soveel pyn rondloop en hoeveel moed dit verg om dit te hanteer. En ek dink dit was ook 'n groot motivering vir die maak van die film.

Kelly McNeely: U werk is geneig om persepsie en werklikheid en angs en aanvaarding te ondersoek, en veral hierdie film - hoë funksionele trauma. Kan u 'n bietjie praat oor die temas en hoe dit u werk binnedring?

Perry Blackshear: Ja, ek voel altyd vreemd om oor trauma te praat, want ek is nie 'n kenner nie [lag], en dit is 'n baie ingewikkelde, baie persoonlike onderwerp. Ek dink dus dat ons baie motivering kom van familie en vriende en geliefdes, en dinge wat ek en die span self beleef het terwyl ons dit benader. Ons het dus probeer om alles te weet en alles daaroor te leer om seker te maak dat ons dit reg doen. En trek ook uit persoonlike ervarings en soort ervarings van mense wat ons geken het, en maak dit dan spesifiek vir die karakters en hul verhale, sodat hulle nie ikone of iets geword het nie, maar baie gegrond was in hierdie spesifieke gesin, hierdie spesifieke broer en suster. 

En ek dink ook, ek wou regtig fokus op die nadraai van sulke dinge. Ek dink miskien - net ek persoonlik - het genoeg vreeslike dinge met kinders in films gesien gebeur. Dit is dus 'n persoonlike ding. Maar om basies te sien wat daarna gebeur en hoe die geveg nie eindig met die kop van die monster afsny nie, ja, alles is vir ewig gelukkig. Soos hoe hierdie voortdurende stryd is. En soos ek gesê het, die soort moed wat nodig is om dit te hanteer. 

En wat angs betref, die sin wat u aan die begin van u vraag gesê het, wil ek net raam, want dit was regtig goed gestel. Maar ek dink ek hou daarvan om ons in die gedagtes van karakters te plaas en ons te laat beleef hoe dit is om hierdie karakters te wees deur middel van klank en deur film. En ons het baie hard probeer om - toe Wilson deurmaak wat hy deurgemaak het - Wilson in sy eie brein te wees, en om die wêreld te sien soos hy dit sien. En daar is vroeg 'n paar oomblikke van intense soort geweld en verrassing, en ek het probeer om te weerspieël wat ek tydens 'n motorongeluk of so iets beleef het. 

Volgens my ervaring is dit nie so nie, dit gebeur met slow motion. Ek dink dit kan eintlik met iemand gebeur, maar vir my word alles uiters realisties. En jy sien dit, en jy kan al die geluide hoor wat jy skielik opmerk, dit is baie vreemd. U is baie bewus van alles. Of ten minste toe ek in 'n motorongeluk was, het dit gebeur. En daar is ook amper 'n soort kalmte, en ek weet nie of dit adrenalien is of wat nie. 

Maar ek dink dat ons deurgaans getrou was aan die interne ervarings van die karakter, iets wat ons graag wou doen. Jy maak my baie opgewonde, ek praat graag oor hierdie dinge. Dit is lekker om 'n fliek te maak oor 'n broer of suster wat teen 'n demoon baklei, maar jy sit al hierdie persoonlike dinge daarin. En dit is wonderlik as mense die goed opdoen.

As ek jou verbruik

Kelly McNeely: As ek van volwassenes met trauma in die kinderjare praat, wat ek van hierdie film hou, is dat dit 'n idee is van gebeurtenisse en hul emosionele resonansie ondersoek sonder om die gebeure direk aan te spreek. Wat ek dink 'n baie slim manier is om die storie te vertel, in plaas daarvan om net te sê: dit is wat gebeur het, dit is die gevolg. Dit laat dit so dubbelsinnig. Kan u 'n bietjie daaroor praat?

Perry Blackshear: Ja, ek dink miskien is dit die gevolg van net ... dit is nooit goed om negatief te wees nie. Ek dink dat as ek na films kyk, baie van die baie eksplisiete kinderjare amper te veel voel om mee te worstel, veral in 'n genre -film, waar daar vegtonele en ander dinge is. En ek dink dat ons dit 'n spesifieke huishouding in 'n spesifieke gesin wou maak. En ek dink die naaste wat jy kom, is die toneel met die skilpad, as hulle praat oor hoe die ma Wilson 'n skilpad met 'n hamer laat doodmaak het, en hierdie idee van die sielkundige wreedheid van die huishouding. 

Ek het hieraan gedink toe ek kyk Die Onsigbare Man, en ek is mal daaroor dat die fliek na alles begin het. En wat 'n wonderlike, ek bedoel, ek hou ook van die film, maar ek dink uiteindelik as jy sien hoe hy met haar praat en hoe hy haar verwar en hoe hy lyk. die slagoffer self. En jy is net soos ... omdat jy die hele tyd by haar karakter was, voel ons soos sy. Op daardie oomblik kan ons ervaar hoe dit is om haar te wees - sonder om dit te sien - maar ons weet net wat sy deurgemaak het, deur haar ervaring daarna. Ek is nie baie duidelik daaroor nie, maar ek hou baie daarvan. Ek dink dat dit ons op 'n manier in hul wêreld bring, hulle nader waar hulle tans is en voel hoe dit voel om hulle te wees.

Kelly McNeely: En ek hou daarvan dat jy die twee verskillende karakters het, Daphne en Wilson, wat die trauma op verskillende maniere hanteer. 'N Mens funksioneer baie goed, en 'n mens het op 'n manier teruggekeer, en hoe dit in balans kom, wat volgens my fantasties is. En as u van die gevegstonele praat, moet u 'n bietjie oefen -montage doen, wat ek dink net soos die droom van elke regisseur is [lag]. Dit moes dus ook vir u 'n bietjie anders gewees het - en ook die vegtonele.

Perry Blackshear: Ja, ek dink ons ​​wou 'n bietjie rek. En daar is 'n snaakse ding wat gebeur, waar ons aanvanklik soos o, laat ons vegtonele doen. Dis wonderlik. Die ouens, ek het met 'n MMA -vegter opgelei - ek het nie opgelei nie, hulle het opgelei - ek het 'n MMA -vegter ontmoet wat nog nooit film gemaak het nie, maar wou daarin gaan. En terugskouend is ek bly dat ek dit oorleef het, want ons het saam geoefen. En hy het nie 'n idee gehad hoe hy sy stoot moes trek nie, of wat ook al, of jy weet, my nie verstik of wat nie [lag]. Dit was dus baie intens. 

Maar ons wou hê dit moet 'n prettige fliek wees en 'n oomblik hê waar hy baklei en jy voel jy kan juig oor wat gebeur. Maar die geweld in iets soos Green Room ons kyk, wat lukraak en ongemaklik en werklik voel. En daarom wou ons 'n balans vind tussen die genre -elemente en die werklikheid van geweld en hoe u steeds kan veg vir hierdie man wat hierdie demoon bestry. Maar dit is lelik, en dit is regtig pynlik. Daar is die gevoel in die montage waar jy aanvanklik soos, o, ja, wonderlik is. Hy gaan 'n man wees soos in Mulan of wat ook al, wonderlik. En dan, aan die einde, is jy soos: nee, dit was ... dit was 'n vreeslike idee [lag]. 

So dit was waarna ons wou gaan met die montage. Miskien is dit net 'n persoonlike ding, maar ek dink ons ​​almal - ek en my vriende maak 'n grap - dit is asof ek net myself wil monteer. Jy weet? Maar ek dink die idee hiervan is asof daar 'n sekere gevoel is, ja, almal wil verander. Almal wil verander, iemand beter wees as wat hulle is. Maar soos, wat kos dit? Hoe moeilik is dit nie? Wat word van jou as jy verander? En die soort ding.

As ek jou verbruik

Kelly McNeely: En as ek praat oor die werk met u vriende, weet ek dat u saam met hulle aan al u films gewerk het - al u films - hoe het u die span bymekaar gekry? Hoe het jy almal ontmoet, hoe het dit alles gebots?

Perry Blackshear: Dit was 'n prettige verhaal waaroor ek nooit moeg word om te praat nie. Dus het ons saam 'n klomp films op universiteit gemaak. Regtig wonderlike, goeie vriende, Evan [Dumouchel] en McLeod [Andrews] en ek. Toe gaan ek na die hoërskool, en daar is baie druk op die laerskool om soos Sundance in te gaan of nie eers moeite te doen nie. So ek dink ons ​​het baie dronk geword. En ons was om een ​​of ander rede by 'n vullisdrom. Ek dink ons ​​het vrystyl geloop van die vullisbak, dit is waar jy wil - jy weet, jy hou van ... in elk geval, dit is baie belaglik. Ons was in ons twintigs. En hulle is, laat ons maar 'n fliek maak! Ek het dus 'n ooreenkoms met hulle gemaak; Ek het vir hulle vliegtuigkaartjies na New York gekoop, en ek het my kamermaat 'n maand lank op 'n ander plek gebly. Dit was 'n paar maande, en ek het gesê, oké, jy kom na New York, ons gaan 'n fliek maak. 

Ek het nie die draaiboek nie, ek het geen idee wat dit gaan wees nie, dit is oor drie maande, dit gaan gebeur, anders skaam ek my baie. En jy kan net 'n maand op my skree. En dit het gewerk. Ek dink die ou wat skryf XKCD praat daaroor en stel u uitstel teen u openbare skande. Dit het puik gewerk. Ek beveel dit aan. 

En toe was Margaret [Ying Drake] 'n vriendin. Sy was besig met lesings en dinge wat ek gedoen het. Ons het dus 'n span mense bymekaargemaak wat regtig in die steek gelaat het. En hulle is ook filmmakers in hul eie reg, so hulle was baie opgewonde om deel te kon wees van die proses. En ek moet ook Libby Ewing uitroep. Dit is skrikwekkend om nuwe mense by die gesin in te bring, maar sy is 'n ongelooflike medewerker en ook 'n ongelooflike aktrise. Dit was dus wonderlik om haar as deel van ons bemanning te hê. 

Ek bedoel, om jou 'n idee te gee van hoe dit is, as ons om 4vm op die strate verfilm, is ons die enigste bemanning. Dit is dus die twee akteurs wat baklei, Libby klink, dan ek. Dis dit. Daar is niemand anders nie, behalwe die arme polisieman wat aan die einde van die straat is en ons beskerm omdat ons 'n valse geweer en alles gebruik. Toe die ou kom - hulle hou van filmplig, word u betaal om daar te sit, dit is nie so erg nie - maar ons het net met ons klein dingetjies opgedaag. En hy was soos: wag, is dit 'n fliek? Ons is soos, ja, maar toe die gevegstoneel begin gebeur het, was hy soos, o, cool. Ek verstaan ​​nou. So ja, dit was op 'n manier regtig 'n familie -aangeleentheid. Maar dit is wonderlik. Ek werk nou 'n bietjie meer op TV en effens groter films. Maar om te werk met mense vir wie jy omgee, om dinge te maak waaroor jy omgee, om op hierdie manier aan te hou werk ... Ek bedoel, dit is regtig moeilik om sulke films te maak, maar dit is regtig lekker.

As ek jou verbruik

As ek jou verbruik

Kelly McNeely: En ek verstaan ​​They Look Like People het regtig begin met Fantasia wat genrefilmfeeste betref. Hoe was dit, terug by Fantasia met When I Consume You, en doen ek alles digitaal vir verandering?

Perry Blackshear: Ek bedoel, dit is een van daardie dinge. Dit is soos om jou beste vriend vir soveel jare te sien, maar aanlyn, en dit is asof dit so wonderlik is! En ek wil jou net omhels, man! En ek wil graag, gaan kyk saam na 'n fliek en dan gaan eet jy saam met nuwe mense en nuwe filmmakers. Dit is dus bitter soet, want 'n deel daarvan is hartverskeurend dat ons nie almal saam is nie. Maar dit is ook wonderlik om terug te wees, en ek dink hierdie een-tot-een-gesprekke met Zoom-ek het eintlik baie mense gekoppel, en mense van regoor Kanada het die fliek gaan sien-ek dink meer mense kry om u films te sien omdat dit aanlyn is. Dit is dus interessant, dit is 'n dapper nuwe wêreld. Maar ek bewonder Mitch regtig. Ek hou daarvan om te sê dat alle filmfeeste - as jy na so baie gaan, en ons almal opgedaag het omdat ons hulle liefhet - verskillende persoonlikhede en verskillende siele het, en Fantasia, net 'n wonderlike gemeenskap! Dit is dus wonderlik om terug te wees.

Kelly McNeely: Hoe voed jy jou kreatiwiteit? Wat inspireer jou? 

Perry Blackshear: Groot vraag. Soveel mense met wie ek gepraat het, het horrorflieks ontdek toe hulle jonk was. En ek het eintlik net natuurprogramme gekyk toe ek jonk was. Vir my kom baie films uit lewenservaring en ander bronne soos musiek en kuns en mites, maar baie daarvan is net 'n soort lewe en nagmerries, en die nagmerries van my vriende en verhale wat ek hoor. En ek dink in terme van wat kreatiwiteit dryf, ek het 'n soortgelyke probleem, waar ek altyd soos 'n kraan op die agtergrond loop, waar ek wil fokus op u belasting - o ek Ek het 'n idee oor 'n belastingman en 'n demoon en! - nee, jy moet fokus ... dit is soos hierdie konstante. Ek weet nie of dit 'n goeie ding is nie, want dit belemmer soms ander dinge waaraan ek probeer werk. Maar nee, dit is baie opwindend. Veral met medewerkers wat dieselfde voel. 

En baie daarvan kom neer op - laat ons sien, hoe sê ek dit - u wil dinge maak wat persoonlik is, maar met ons kreatiewe span het ons gepraat oor die verskil tussen 'n joernaalinskrywing en 'n liefdesbrief. 'N Dagboekinskrywing is soos dit is, net vir jou. Dit kan wonderlik wees, maar dit is regtig vir jou, en jy kan dit regkry, maar jy moet dit nie regtig aan ander mense wys nie [lag]. Ek bedoel, jy kan, maar dit is moontlik dat niemand tevrede sal wees met die resultaat nie. En 'n liefdesbrief, dit is baie persoonlik, maar ook vir 'n gehoor. Op 'n manier is hierdie film toegewy aan mense in my lewe en vriende en sulke dinge. So dit is vir ander mense. 

Weereens, jy laat my soveel oor hierdie dinge praat, want dit is opwindend om oor te praat, weet jy, waar al hierdie dinge vandaan kom. En twee van my helde is JRR Tolkein - baie vervelig - en ook Brian Jacques, wat die Mossflower- en Redwall -reeks gedoen het. Mense weet nie daarvan nie, dit was baie cool in die vroeë 80's en 90's. Die rede waarom hy die avontuurverhale geskryf het, is dat hy 'n lewe as matroos en posman gehad het, en 'n klomp ander dinge. En hy was vrywillig om vir hierdie kinders voor te lees. En hy was asof hierdie kinderverhale nie so goed is nie. So hy het net gesê: ek gaan 'n wonderlike storie skryf om vir hierdie kinders voor te lees. En as daar stories kom, het hulle net baie siel en hart. En dit is die dinge waarmee ek baie geïnspireer word, mense wat dit bring na die verhale wat hulle vertel. Dit is dus my grootste bron van inspirasie.

As ek jou verbruik

As ek jou verbruik

Kelly McNeely: En kan u 'n bietjie praat oor die praktiese effekte in die film?

Perry Blackshear: Ag, dit was lekker. Ek bedoel, ons het 'n vriend wat 'n paar dinge doen. Maar wat ons gevind het, is dat toe ons oor die effekte begin praat, ons regtig oorboord gaan, en ons het gevoel: goed, wat voel hier sielkundig waar en werklik? Wat kan ons doen wat grondig genoeg voel en tasbaar voel? Omdat ek gelees het - jy weet hoe jy dinge lees, ek weet nie of dit waar is nie - maar dit het gepraat oor hoe eensaamheid dieselfde neurone in die liggaam afvuur as fisiese pyn. En ek dink dit voel waar? 

Kelly McNeely: Dit klink asof dit waar kan wees [lag].

Perry Blackshear: Dit klink asof dit waar is, so ons sal maar daarmee saamgaan. Ek bedoel, dit is waaroor die internet gaan, is dit dat u dinge vind wat waar voel en dat u dit net kan doen [lag]? Maar ek het gedink dat daar 'n gevoel van angs, depressie, eensaamheid of al hierdie dinge is dat u baie voel in die liggaam en nie in u kop nie. En daarom wou ek hê dat dit relatief gegrond, relatief fisies sou voel, eerder as om alles in magiese effekte te plaas. 

Ek kyk baie films uit die 70's. En ek hou van die soort noir-y, folklore-y ding waar jy dinge voel, en ek dink dit is 'n meer op 'n gevoel gebaseerde antwoord. Maar ek dink dit is waarna ons wou gaan, met die rolverdeling en die span. En ek dink baie van ons wil ook net fokus op die verhaal, die toneelspel en die regie. En die ander dinge is lekker, maar ons wil nie hê dit moet van u af weggeneem word nie, die optredes en waarvan ons hou van films.

Kelly McNeely: U het genoem dat u aan TV -dinge gewerk het. Wat is volgende vir jou? Waaraan werk jy?

Perry Blackshear: Ag, dit is baie opwindend. Verlede jaar verkoop ek 'n program aan Netflix, en toe tref die pandemie, en dit is presies in die gebied waar dinge nou inkom. Maar ek het nog 'n film wat deur 'n ander skrywer geskryf is. Dit is baie opwindend. Ek het dit nog nooit beleef nie, en dit is regtig lekker. En dan nog 'n TV -program oor 'n demoon wat die eensaamheid voed wat ek is werklik opgewonde oor. Dit is 'n mondigwording, 'n halfuur, afgryse, ek is baie lief daarvoor, so dit is baie opwindend. 

En daar is ook 'n film genaamd - en dit is heeltemal gek - genoem Bingo hel. Maar ek het gehelp om dit te skryf, en dit kom binnekort by Fantastic Fest, dink ek volgende maand of oor 'n paar maande. Dit is geregisseer deur Gigi Saul Guerrero en geskryf deur Shane McKenzie, en ek het gehelp om dit te skryf. En dit is 'n totale vertrek. Dit is 'n gruwelkomedie, dit is soortgelyk aan 'n 70 -jarige film. Maar dit gaan oor 'n klomp bejaardes wat uit die buurt ontsnap word. En dan kom hierdie boosaardige gentrifier in en begin met al hulle kak neuk, en hulle staan ​​saam om sy gat te skop. En dit is nogal lekker. Dit is redelik goed. 

En ek hoop om op dieselfde manier films met dieselfde span te maak. Dus, ons is maniak, ons het klaar geredigeer, en ek het ingekom, en toe was ons op 'n oproep, soos, wat wil ons dan doen? So dit is regtig opwindend. Dit is opwindend om op hierdie intieme manier te werk en dan voort te gaan om mense in Hollywood te vind wat ook so wil werk. So ja, nou as ons hierdie verdomde pandemie net kan klaarmaak. Ek is seker iemand wat in beheer daarvan is, kan daardie deel daarvan hanteer. 

Kelly McNeely: Hulle het aan die stuur geslaap. 

Perry Blackshear: Ongeag watter god die pandemies beheer, ons moet net aan hulle offer of wat ook al, want hulle kry duidelik nie genoeg liefde nie.

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Flieks

Bill Skarsgard praat oor nuwe reeks 'Welcome To Derry'

gepubliseer

on

HBO Max seWelkom by Derry'Voorgang tot'It' Vorder, maar Bill Skarsgard se terugkeer as Pennywise Onseker

HBO Max se prequel-reeks van Warner Bros se tweedelige verwerking van Stephen King s'n It het die groen lig gekry en is tans in die produksiestadium. Getiteld Welkom by Derry, die showrunners vir die reeks is Brad Caleb Kane en Jason Fuchs. Skarsgard se deelname bly vir eers onseker. Alhoewel dit in Maart 2020 aangekondig is, was dit eers verlede maand dat die reeks amptelik deur HBO Max die trekpas gegee is.

Skarsgard is uitgevra Welkom by Derry tydens 'n Jake se take onderhoud, as daar enige kans is dat hy weer Pennywise sal speel – en indien nie, watter raad sal hy aan die volgende Pennywise gee. Skarsgard het gesê:Ons sal sien waarmee hulle vorendag kom en wat hulle daarmee doen. Van nou af is ek nie tans daarby betrokke nie. As iemand anders dit kan doen, is my raad om dit jou eie te maak. Om pret te hê daarmee. Wat ek gedink het so aangenaam was van daardie karakter, was hoe ongelooflik abstrak hy was. As jy Stephen King se boek met kokaïen begin lees, gaan jy net soos: 'Wat de hel?' Daar is soveel vreemde tantrums en abstraksies wat jy nogal kan sit en ontsyfer. Dit is wat ek met die karakter gedoen het en ek het daardie aspek baie geniet, dit het die karakter ingelig. Die boek is regtig 'n geskenk op die manier. So as iemand dit sou aanneem, is dit net, gaan deur die boek en vind die leidrade, en hulle is so daar buite dat jy soort van jou eie gevolgtrekkings tot hulle kan maak."

Welkom by Derry Prequel tot It Verwerf die Muschiettis, Fuchs en HBO Max as uitvoerende vervaardigers

Andy Muschietti en Barbara Muschietti, die regisseur/vervaardigerspan agter die twee It flieks, sal uitvoerende vervaardig Welkom by Derry deur hul produksiemaatskappy Dubbel droom. Die program se showrunners, Brad Caleb Kane en Jason Fuchs, sal ook as uitvoerende vervaardigers dien. Die reeks word vervaardig deur beide HBO Max en Warner Bros. Television.

Jason Fuchs het die draaiboek geskryf vir die program se première-episode, gebaseer op 'n storie wat saam met die Muschiettis ontwikkel is. Boonop sal Andy Muschietti verskeie episodes van die reeks aan die stuur, insluitend die eerste aflewering.

Lees verder

Flieks

Die X-Files-herlaai kan dalk ons ​​pad wees

gepubliseer

on

Ryan Cooller, die direkteur van Black Panther: Wakanda Forever, word glo 'n herlaai van Die X-Files, soos gesê deur die skepper van die program, Chris Carter.

Ryan Coogler om die X-Files-herlaai te ontwikkel

Tydens 'n onderhoud met "On The Coast met Gloria Macarenko,” het Chris Carter, die skepper van die oorspronklike reeks, die inligting bekend gemaak terwyl hy die 30ste herdenking van Die X-Files. Tydens die onderhoud het Carter gesê:

“Ek het sopas met 'n jong man, Ryan Coogler, gepraat wat 'The X-Files' met 'n diverse rolverdeling gaan herlaai. So hy het sy werk vir hom uitgesny, want ons het soveel grondgebied gedek.”

Ten tyde van die skryf, iHorror het nie 'n reaksie van Ryan Coogler se verteenwoordigers oor die aangeleentheid ontvang nie. Verder het 20th Television, die ateljee verantwoordelik vir die oorspronklike reeks, geweier om kommentaar te lewer.

Mitch Pileggi, David Duchovnay, Gillian Anderson en William B. Davis

Oorspronklik op Fox uitgesaai vanaf 1993 tot 2001, Die X-Files het vinnig 'n popkultuurverskynsel geword wat gehore bekoor het met sy mengsel van wetenskapfiksie, gruwel en samesweringsteorieë. Die program het die avonture van FBI-agente Fox Mulder en Dana Scully gevolg terwyl hulle onverklaarbare verskynsels en regeringsameswerings ondersoek het. Die program is later vir nog twee seisoene in 2016 en 2018 op dieselfde netwerk herleef, wat sy status as 'n geliefde klassieker bevestig het.

Toneel uit die X-Files

Ryan Coogler is veral bekend vir sy werk as die skrywer en regisseur van die twee "Black Panther"-films vir Marvel, wat loketrekords gebreek het en kritiese lof verdien het vir hul baanbrekende voorstelling en storievertelling. Hy het ook saam met Michael B. Jordan aan die "Creed"-franchise gewerk.

As Cooller wel aanvat Die X-Files, sou hy die projek onder syne ontwikkel vyf jaar algehele ooreenkoms met Walt Disney Television, wat 20ste TV insluit, die ateljee wat verantwoordelik is vir die oorspronklike reeks. Alhoewel daar nog geen woord is oor wanneer die herlaai kan plaasvind of wie daarin kan speel nie, wag aanhangers van die program gretig op enige opdaterings oor hierdie opwindende ontwikkeling.

Lees verder

Flieks

Reuse-vreemdelinge is terug in "War of the Worlds: The Attack"-voorskou

gepubliseer

on

Vertical Entertainment het die lokprent vrygestel vir hul nuutste verwerking van HG Wells se klassieke verhaal. Oorlog van die wêrelde: die aanval is ingestel om uitgesoekte teaters op te slaan April 21, 2023.

Die film se intrige volg 'n groep van drie jong sterrekundiges wat, terwyl hulle 'n meteoriet dophou wat op aarde neerstort, besef hulle is aan die voorpunt van 'n Mars-inval. Saam met die hulp van 'n soldaat onderneem die trio 'n gevaarlike reis na Londen waar hulle die invallende vreemdelinge moet konfronteer en 'n plan moet beraam om die mensdom te red.

War of the Worlds: The Attack Trailer #1

Alhaji FofanaLara SuurlemoenSam Gittins, en Leo Staar ster.

Direkteur Junaid Syed verklaar: “Die idee was om 'n gemoderniseerde weergawe van te skep War of the Worlds terwyl hulle so na as moontlik aan die oorspronklike verhaal eer en probeer bly.

Syed gaan voort, "Dit het nostalgiese elemente vir die grootmense en terselfdertyd vars storielyne wat dit herkenbaar maak vir die jonger gehore."

Oorlog van die wêrelde: die aanval

Die Klassieke Sci-Fi-roman deur HG Wells se “War of the Worlds” het die wêreld geruk!

HG Wells se “War of the Worlds” is 'n klassieke wetenskapfiksie-roman wat lesers al meer as 'n eeu bekoor. Dit is die eerste keer in 1898 gepubliseer en is sedertdien in talle rolprente, radiodramas en selfs 'n TV-reeks verwerk. Die roman vertel die verhaal van 'n Mars-inval van die Aarde en die daaropvolgende stryd van die mensdom om te oorleef. Maar wat is dit van hierdie storie wat dit so lank laat hou het?

Die roman se blywende gewildheid is grootliks te danke aan sy unieke mengsel van wetenskapfiksie en sosiale kommentaar. Wells was 'n meester van beide, en hy het sy skryfwerk gebruik om kommentaar te lewer op die kwessies van sy dag. "War of the Worlds" is geen uitsondering nie. Die roman is geskryf tydens 'n tyd van groot verandering en onsekerheid, en dit weerspieël hierdie temas in sy vertelling.

Die kern van "War of the Worlds" is die idee van menslike kwesbaarheid. Ten spyte van ons tegnologiese vooruitgang, is ons steeds kwesbaar vir die kragte van die natuur en die onbekende. Wells gebruik die Marsmanne as 'n metafoor vir die onbekende en die onvoorspelbare, en hy ondersoek hoe die mensdom op hierdie bedreiging reageer. Die roman is 'n kommentaar op die broosheid van ons beskawing en die belangrikheid van eenheid in die aangesig van teëspoed.

Kunswerk deur: David C Simon

Nog 'n sleuteltema van die roman is die botsing tussen beskawings. Wells het geskryf in 'n tyd toe die Britse Ryk op sy hoogtepunt was, en daar was 'n groeiende gevoel van spanning tussen nasies. Die Mars-inval kan gesien word as 'n metafoor vir hierdie botsing, en Wells gebruik dit om die temas van imperialisme en kolonialisme te verken. Die Marsmanne word as meedoënlose oorwinnaars uitgebeeld, en hul inval is 'n waarskuwing oor die gevare van imperialisme en die uitbuiting van ander nasies.

"War of the Worlds" is 'n baanbrekende werk van wetenskapfiksie. Dit was een van die eerste romans wat die idee van uitheemse inval ondersoek het, en dit het sedertdien 'n hoeksteen van die genre geword. Wells se visie van Mars-tegnologie en die samelewing was sy tyd vooruit, en dit het talle ander wetenskapfiksiewerke geïnspireer.

Lees verder