Verbinding met ons

Nuus

Zombie-A-Go-Go: The Rob Zombie Halloween Special wat my lewe verander het

Gepubliseer

on

Vir sommige van ons is elke dag Halloween, maar vir baie meer is die hele maand Oktober 'n tyd om ons gunsteling vakansie te vier. Daarom gaan ons iHorror.com deur die loop van die maand met allerlei Halloween-plesier oorstroom.

Ek wou die geleentheid gebruik om een ​​van my eie gunsteling Halloween-herinneringe te vier, 'n weeklange special van Sci-Fi Channel, genaamd Zombie-A-Go-Go.

[youtube id = ”n_Ic7xceK2I” align = ”center” mode = ”normal” autoplay = ”no”]

Ja, SyFy het eens Sci-Fi Channel genoem (wat in '09 verander het). Zombie-A-Go-Go ('n naam wat ook die naam van Rob Zombie sal word platemaatskappy), verskyn tydens die hoogtepunt van White Zombie se kommersiële sukses. Die wêreld was blootgestel aan die grotes Astro-Creep: 2000 - Liedere van liefde, vernietiging en ander sintetiese dwalings van die elektriese kop album, en die liedjie More Human Than Human het geleidelik gedraai op alt-rock radiostasies, MTV (destyds toe MTV-musiekvideo's nog 'n ding was) en oral in CD-spelers vir metal-kinders. Rob Zombie, die filmmaker, moes nog sy debuutfilm oor die wêreld loslaat. Dit sou ongeveer agt jaar later wees.

Tydens die week van Halloween het Zombie-A-Go-Go Rob Zombie aangebied wat elke week een film aangebied het. Dit het 'n spesiale plek in my hart, want ek was nie net destyds 'n groot White Zombie-aanhanger nie, maar het my ook bekendgestel aan wat van my gunsteling flieks sou word.

Die line-up sluit in: White Zombie (die film), Carnival of Souls, Night of the Living Dead, The Evil Dead en Night of the Creeps. Destyds (ek was in die 7de klas) het ek nog net Night of the Living Dead gesien, wat al 'n gunsteling was. Ek het die eerste aand gemis, wat White Zombie was, maar ek het elke tweede aand gekyk, en dit was die eerste keer dat ek die ander drie films gesien het, waarvan ek tot vandag toe baie lief is.

[youtube id = ”abR-ywBNwYo” align = ”center” mode = ”normal” autoplay = ”no”]

Regdeur die films, vasgevang in die kommersiële pouses, was stukke van Rob Zombie wat gesels oor die films, asook die beeldmateriaal agter die skerms van die opname van die nog nie vrygestelde video van White Zombie vir Electric Head Pt. 2 (Die ekstase).

[youtube id = ”WdYvr2QpC3E” align = ”center” mode = ”normal” autoplay = ”no”]

Ek wil graag meer video's uit die program inbed, maar ek kan regtig niks anders vind as wat hier is nie, wat nie een van die programme insluit nie. Eintlik kan ek nie regtig 'n hele klomp op die internet vind nie, selfs nie na die bestaan ​​daarvan nie 'n ou webwerf van White Zombie / Rob Zombie, wat sê:

Rob zombie het 'n show op die sci-fi-kanaal gedoen, maar dit was nogal lam. hulle het ongeveer 10 goed opgetel wat geprewel het, en dit dan net na elke advertensie weer gespeel. jy kon sien dat hy dit net gedoen het vir sakwisseling.

Dit was nogal cool om na Rob rip op "Night of the Creeps" te luister. Hy is soos 'Man, dit is net die slegste stuk vuilgoed wat jy ooit kon aanskou. Ek weet nie hoekom ENIGE van julle nog hierna kyk nie !! ” Later is hy soos: 'Ek is jammer dat daar 'n fout was. Die bestuur het my so pas meegedeel dat dit eintlik 'n GOEIE film is, ek hou baie daarvan ... 'en hy maak hierdie aaklige gesigte en dinge. Nogal snaakse kak.

Al hou ek van Night of the Creeps met elke vesel van my wese, klink die deel wel bekend, en ek was steeds lief vir alles aan die show. Om die waarheid te sê, 'n opname van die uitsending van die film, met die segmente van Zombie, was die enigste eksemplaar van die film wat ek jare daarna gehad het. Gelukkig het dit verander toe ek ouer geword het.

Ek weet dat ek baie meer pret gehad het met Zombie-A-Go-Go in die geheel as wat dit lyk asof die persoon dit gehad het. Daar was niks lam aan my nie.

Weereens, dit was tog die eerste keer dat ek The Evil Dead gesien het. Sit en dink aan die eerste keer dat u daardie film gesien het. Dit het waarskynlik indruk op u gemaak, nee? Ek was op daardie stadium vertroud met die bestaan ​​van die film (en die vervolg daarvan) by videowinkels, maar het dit nog nie gehuur nie. Sodra ek dit gesien het, het dit natuurlik onmiddellik 'n gunsteling geword.

En Carnival of Souls. Ek het op daardie stadium nog nooit eers daarvan gehoor nie. Dit was so vreemd en grillerig, en ek het dadelik verlief geraak daarop. Noudat ek dertig is en sedertdien honderde indien nie duisende horrorfilms verteer het nie, is Carnival of Souls steeds een van die grusaamste wat ek teëgekom het. Dit is net 'n surrealistiese en nagmerrie, maar tog mooi werk. Ek glo dit was die tweede DVD wat ek gekoop het toe ek 'n paar jaar na Zombie-A-Go-Go die sprong na die formaat gemaak het.

Dit maak my baie hartseer om die vertoning amper 20 jaar later te sien. Vir my was dit 'n groot gebeurtenis. Ek onthou dat ek die volgende dag skool toe gegaan het nadat ek na die flieks gekyk het, en dit met my vriende bespreek het. Ek onthou dat ek die hele dag gewag het om die volgende aand se film te kyk. Ek onthou selfs dat ek opgewonde was oor die vooruitsig om die Electric Head Pt. 2-video (wat byna nie die MTV-speel wat More Human Than Human gedoen het nie, kan ek byvoeg). 'N Nuwe White Zombie-video?!? Fok ja!

Zombie-A-Go-Go to my gaan nie net oor goeie herinneringe aan Halloween se een jaar of selfs die bekendstelling van sommige van hierdie fyn films nie, maar dit is ook 'n groot deel daarvan. Dit gaan oor nostalgie vir 'n lang tyd, toe so iets vir 'n aanhanger beteken het. Ek weet dat ek soos 'n ou man klink, maar deesdae het ons amper alles wat ons wil hê, net wanneer ons wil. Met die klik van 'n muis of die tik van 'n aanraakskerm kan ek die White Zombie-video op YouTube bring. Oor en oor as ek kies. Ek het maklike toegang tot al die flieks wanneer ek dit wil sien. In 1995 was dit heel anders, en alhoewel ons in hierdie terme in 'n meer aangename tyd mag leef, is daar iets wat ontbreek - die afwagting en vreugde dat iets waarvoor u lief is, uiteindelik op TV is danksy die wonderlike tyd van die jaar - Halloween.

Nuutste FB Video

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Klik om kommentaar te lewer

Jy moet aangemeld wees om 'n opmerking te plaas Teken aan

Lewer Kommentaar

Speletjies

Nuwe 'Paranormale aktiwiteit'-inskrywing is nie 'n fliek nie, maar "Dit gaan intens wees" [Teaser Video]

Gepubliseer

on

As jy 'n ander verwag het Paranormale aktiwiteit opvolg om 'n speelfilm te wees, sal jy verbaas wees. Miskien sal daar een wees, maar vir eers berig Variety dat DreadXP mede-direkteur en kreatiewe direkteur Brian Clarke (DarkStone Digital) besig is om 'n videospeletjie te skep wat op die reeks gegrond is.

"Ons is verheug om saam met Paramount Game Studios te werk en om die geleentheid te hê om die wêreld van 'Paranormal Activity' na gamers oral te bring," Epic Pictures HUB en DreadXP-vervaardiger Patrick Ewald vertel Variety. “Die rolprente is deurtrek van ryk kennis en kreatiewe bangmaak, en onder die beheer van kreatiewe regisseur Brian Clarke, sal DreadXP se 'Paranormal Activity'-videospeletjie daardie kernbeginsels eerbiedig en gruwelaanhangers een van ons vreesaanjaendste speletjies nog bied.” 

Paranormale aktiwiteit videospeletjie

Clarke, wat aan die gruwelvideospeletjie gewerk het Die Lykhuisassistent het gesê dat die Paranormale aktiwiteit franchise wys hoeveel bereik 'n genrespesifieke titel kan bereik, “As jy gedink het 'The Mortuary Assistant' is skrikwekkend, neem ons wat ons geleer het tydens die ontwikkeling van daardie titel en swaai dit op met 'n meer reaktiewe en afgryslike spookstelsel. Dit gaan intens wees!”

Die nuwe speletjie is geskeduleer om in 2026 vrygestel te word.

Nuutste FB Video

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Lees verder

Nuus

Linda Hamilton sê sy is klaar met die karakter Sarah Connor en 'Terminator'-franchise

Gepubliseer

on

Dit kan teleurstellend wees vir aanhangers van die franchise. Akteur Linda Hamilton gesê in 'n onderhoud met Visa Wat "Ek is klaar. Ek is klaar. Ek het niks meer om te sê nie…”. Sy het in 3 van die 6 gespeel Terminator films. Kyk na meer van wat sy in die onderhoud hieronder gesê het.

Fliektoneel uit The Terminator (1984)

Sy het verklaar dat: "Ek is klaar. Ek is klaar. Ek het niks meer om te sê nie. Die storie is vertel, en dit is doodgemaak. Hoekom enigiemand dit sou heropen, is vir my 'n raaisel. Maar ek weet ons Hollywood-wêreld is op die oomblik gebou op herbekendstellings.” (bron Business Insider)

Fliektoneel uit The Terminator (1984)

Die Terminator het die eerste keer in 1984 gedebuteer en was 'n sukses. Die film het $78.3 miljoen verdien met 'n begroting van $6.4 miljoen. Dit het voortgegaan om 'n seldsame 100% kritiek en 89% gehoortelling op Rotten Tomatoes te verdien. Dit sou lei tot 'n vervolgverhaal getiteld Terminator 2: Judgment Day wat in 1991 gedebuteer het, wat 'n selfs groter sukses as die eerste film was. Dit het 'n geraamde $520.9M op 'n $100M-begroting gemaak. Dit het 'n 91% kritiek en 95% gehoortelling op Rotten Tomatoes verdien. Dit sou lei tot nog verskeie vervolgverhale met die titel Terminator 3: Rise of the Machines (2003), Terminator Salvation (2009), Terminator Genisys (2015), en Terminator: Dark Fate (2019). Dit sou ook 'n TV-reeks met die titel Terminator: The Sarah Connor Chronicles vervaardig wat in 2008 gedebuteer het. Dit het 2 seisoene vervaardig voordat dit in 2009 gekanselleer is.

Fliektoneel uit Terminator 2: Judgment Day (1991)
Fliektoneel uit Terminator 2: Judgment Day (1991)

Alhoewel dit dalk teleurstellende nuus is, is dit dalk vir die beste, aangesien die laaste film 'n loketflop was. Is jy teleurgesteld deur die nuus en dink jy dis die beste om die franchise te laat rus? Laat weet ons in die kommentaar hieronder. Kyk ook na die lokprent vir die laaste film hieronder.

Nuutste FB Video

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Lees verder

Nuus

Lionsgate het glo 'American Psycho' en 'The Dead Zone' hervervaardig

Gepubliseer

on

Amerikaanse psigo dead zone remake

Dit is beslis kontroversiële nuus vir gruwel-aanhangers. In 'n verslag van Dexerto het insider Jeff Sneider getwiet dat Lionsgate 'n moderne dag wil doen American Psycho film en stel belang in hervervaardiging The Dead Zone. Kyk na sy twiets en meer oor die films hieronder.

American Psycho het die eerste keer in 2000 gedebuteer en was 'n treffer onder kritici en gehore. Dit sit tans op 68% Kritici en 85% Gehoortellings op Vrot tamaties. Dit het $34.3M op 'n $7M-begroting verdien. Dit het sedertdien 'n groot kultusaanhang gekry. 'n Direkte video-opvolger getiteld American Psycho 2 het in 2002 gedebuteer en was 'n groot flop. Dit het 'n 11%-kritiek- en 18%-gehoortellings op Rotten Tomatoes ontvang.

The Dead Zone het die eerste keer in teaters in 1983 gedebuteer en was 'n groot treffer onder kritici en gehore. Dit het voortgegaan om 89% kritiek en 77% gehoortellings op Rotten Tomatoes te ontvang. Dit het 'n geraamde $20.8M op 'n geraamde $10M-begroting gemaak. Daar sou ook 'n The Dead Zone TV-program wees wat in 2002 gedebuteer het en ook 'n groot treffer onder kritici en gehore was. Dit het voortgegaan om 77% kritiek en 88% gehoortellings op Rotten Tomatoes te ontvang. Dit sou altesaam 6 seisoene oplewer voordat dit in 2007 gekanselleer sou word.

Fliektoneel uit American Psycho (2000)
Fliektoneel uit The Dead Zone (1983)

Een ding wat jou drange na meer American Psycho kan verlig, is 'n strokiesprentreeks wat jy meer kan lees omtrent hier. Dink jy hulle moet hierdie rolprente hermaak of hulle met rus laat? Laat weet ons in die kommentaar hieronder. Kyk ook na die lokprente vir American Psycho en The Dead Zone hieronder.

Nuutste FB Video

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Lees verder

Nuutste FB Video

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'

Luister na die 'Eye On Horror Podcast'