Verbinding met ons

Nuus

Dit is die hande waarvan nagmerries bestaan

gepubliseer

on

Ek het net iets van 'n openbaring gehad. Hande is nogal eng. Hulle word dikwels vir geweld in die films en die werklike lewe gebruik, maar soms is dit net visueel grillerig. Ek weet nie. Miskien is dit net ek. Ek dink dit hang alles weer in die liggroen broek en die grillerige spotprentskoen-droom Ek het toe ek 'n kleuter was.

Ek het Full Moon's Netherworld (1992) aangetrek met die doel om dit op die agtergrond te laat speel terwyl ek 'n paar dinge gedoen het, maar dit het my net met nostalgie ingehaak, en ja, 'n griezelige hand. Ek het hierdie film in minstens 'n dekade lank nie gekyk nie. Seker langer. In die vroeë negentigerjare, toe ek omtrent tien of so was, het ek oor 'n paar volmaan-films gegaan, en Netherworld was altyd een waarvoor ek 'n spesiale plek in my hart gehad het, al het ek dit nie die tyd gegee wat ek dit geskuld het nie Ek het ouer geword.

In plaas daarvan om iets te bereik, het ek op Twitter begin blab oor die film, oor die bogenoemde griezelige hand en oor ander griezelige hande in bioskope, videospeletjies en musiekvideo's. Uiteraard het dit by my opgekom dat ek net 'n boodskap hieroor kon opstel, so hier is ons.

Kom ons kyk na 'n paar griezelige hande.

Onderwêreld

Ons kan net sowel by die bron begin. Die hand is eintlik maar 'n klein deel van die film, alhoewel dit op die voorblad is. Dit is nie eens die griezeligste deel van die film nie, maar die hele konsep (wat ek nog steeds nie seker is nie, verstaan ​​ek heeltemal) hou my altyd visueel in my gedagtes vas. Selfs deur al die jare wat ek deurgebring het sonder om die film te kyk, sou ek af en toe daaraan terugdink. Iets daaraan het my aangegryp (aaklige woordspeling was eers nie regtig bedoel nie, maar het in elk geval agtergelaat). Ek onthou dat ek 'n kleimodel daarvan in 'n kunsklas op skool gemaak het, al was dit 'n pisarm.

Netherworld is 'n baie bisarre film, en ek kan niemand kwalik neem dat hy nie daarvan hou nie. Ek dink nostalgie speel 'n belangrike rol in my eie gevoelens daaroor, maar dit is baie uniek, en daar is 'n paar ander beeldmateriaal wat ek nog altyd 'n bietjie gruwelik gevind het.

[youtube id = ”MpMLA9G77q4 ″ align =” center ”mode =” normal ”autoplay =” no ”]

Muurmeesters

Die kyk na die Netherwold-hand het my laat nadink oor die oorspronklike Legend of Zelda vir NES. Onthou u die hande wat soms in sommige labirinte uit die mure gekom het? Dit word Wall Masters genoem, en dit is fopskudders. Hulle neem u terug na die begin van die labirint, wat 'n groot pyn in die gat is. Ek dink dit is deel van wat hulle so eng gemaak het. Dit was 'n werklike bedreiging. Plus, jy weet, hulle is griezelige hande.

U kan hulle omstreeks 2:23 in die volgende video in aksie sien, alhoewel u dit regtig moet speel (met die legendariese musiek wat daarmee gepaard gaan) om die volle effek te kry. Dit help waarskynlik ook om agt jaar oud te wees.

[youtube id = ”mKfC2tF-Vmc” align = ”center” mode = ”normal” autoplay = ”no”]

Helpende hande

Van labirinte gepraat, die Jim Henson-film Labyrinth het 'n paar wonderlike griezelige hande. Sarah, gespeel deur Jennifer Connelly, moet 'n deur kies. Volgens haar sal een van hulle haar reguit na haar bestemming lei. Die ander een sal tot die dood lei. Die deur wat sy kies, lei haar na een van die twee, maar neem haar na 'n valdeur, waardeur sy val in 'n put van eng, praat, "helpende" hande wat haar vang en na haar gryp voordat sy verskillende gesigte vorm en praat met haar in slegte stemme. Hulle blyk nie so 'n groot bedreiging te wees soos die Fire Gang nie, wat haar wil onthoof of die fartmoeras wat algemeen bekend staan ​​as die 'Bog van die ewige stank', maar sy sê wel dat hulle haar seermaak voordat hulle val haar in 'n kuil waar sy sou verrot as haar kennis Hoggle nie saamkom nie.

Labirint-hande

Thing

Ek bieg, ek het The Addams Family-reeks nooit regtig soveel gekyk nie. Ek het dit hier en daar gesien, maar ek het altyd die Munsters verkies. Ek het wel flieks gekyk, maar uiteindelik het ek nie regtig soveel oor Thing te sê nie, maar ek dink onbewustelik dat hy altyd my gunsteling Addams was. Eerlikwaar, my brein wil Thing meer assosieer met die Addams NES-spel Fester's Quest as enigiets anders, maar geen lys van griezelige hande sou wel voltooi wees sonder die troeteldierhand nie, is dit nie?

ding00

Jack en Diane

U sal waarskynlik dink ek is vreemd, maar iets aan die withandskoene in die John Cougar Mellencamp-video vir Jack en Diane was vir my altyd ontstellend. Ek dink dit is omdat dit net soos 'n paar bleek hande in die middel van die duisternis lyk met niemand daaraan nie. Die liedjie verskyn toe ek een was, en die video is gedurende die volgende jare gespeel. Ek het grootgeword in 'n huis waar MTV byna altyd aan was, so ek het dit baie gesien. Om een ​​of ander rede hou my breintjie net nie van kledingstukke (handskoene, skoene, broeke, noem maar op nie) waarin mense nie was nie. Natuurlik het dit my nie verhinder om die video herhaaldelik te wil kyk nie.

[youtube id = ”h04CH9YZcpI” align = ”center” mode = ”normal” autoplay = ”no”]

Pennywise die dansende nar

Weet u wie nog 'n paar griezelige withandskoene gehad het? 'N Sekere clownmonster van Derry wat graag die hande uit boeke wou bereik.

penny wise

Die liggaamspolitiek

Soos The Addams Family's Thing, moet Clive Barker se The Body Politic (deel van Quicksilver Highway) eenvoudig op 'n lys van noemenswaardige hande verskyn. Ek bedoel die hele verhaal gaan oor hande. Ek dink nie ek het dit gesien sedert dit oorspronklik sewentien jaar gelede uitgesaai is nie, so soos met Thing, het ek nie veel daaroor te sê nie. Ek weet wel dat om deur hande gejaag te word 'n absolute nagmerrie-inducerende gedagte is.

kwiksilwer

Ash's Hand

Uiteraard moet 'n toneel so beroemd soos die handtoneel in Evil Dead 2 hier voorgestel word. Jy weet dit. Jy is lief vir dit. Dit is 'n klassieke slapstick. Dit is regtig te dom om te kwalifiseer as griezelig, maar dit is wat dit is - 'n hand.

kwaadstok

Fred

En ons sluit met die koning van die nagmerriehand. U kan u gunsteling Freddy-handskoenmoment hier invoeg. Die hand wat uit die badwater in die eerste Elmstraat strek, sal 'n wonderlike kandidaat wees, maar ek gaan saam met Dream Warriors en die toneel waarin Kirsten die water by haar wasbak gaan aanskakel, net om die knoppies te laat gryp haar hande. Hulle word natuurlik in Freddy se hande as hy in die spieël verskyn. Daardie oomblik waar hulle haar hande gryp, is net koud. Dit was ten minste die eerste keer dat ek dit gesien het.

Fred

Het u 'n gunsteling hand-oomblik?

In hierdie artikel verskyn
Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Nuus

'Evil Dead Rise'-regisseur gaan akwatiese horror met die volgende film 'Thaw'

gepubliseer

on

Staan

Die regisseur Lee Cronin het pas van sy werk afgekom Evil Dead Rise. Hy maak reeds sy volgende skuif na die wêreld van akwatiese horror. Volgens THR werk Cronin reeds aan ontwikkeling vir die film wat Van Toffler en David Gale by Gunpowder Sky vervaardig het.

Enige regisseur wat in akwatiese gruwel raak, is opwindend. Ons kan nie wag om te sien wat Cronin daarmee doen na aanleiding van sy uitstekende werk nie Evil Dead Rise.

Die samevatting vir ontdooi gaan so:

Afspeel jare nadat die poolyskappe gesmelt het en seevlakke gestyg het, die storie van ontdooi sentreer op 'n groep oorlewendes op see wat na 'n nuwe tuiste soek. Hulle gebede word verhoor met die ontdekking van 'n bewoonbare dorp, dit wil sê totdat hulle 'n nuwe nagmerrie teëkom wat net onder die water se oppervlak woon.

Ons sal seker wees om jou op hoogte te hou van alle akwatiese gruwelnuus met ontdooi.

Lees verder

Nuus

David Cronenberg se 'Dead Ringers'-herlaai word die eerste verleidelike, bloeddeurdrenkte lokprent

gepubliseer

on

ringers

Rachel Weisz vertolk as die tweeling wat Jeremey Irons voorheen in die David Cronenberg-klassieke Dead Ringers laat lewe het. Dit is moeilik om 'n Cronenberg-remake te probeer uitwerk. Dit is 'n moeilike ding om te doen. Sy werk is so uniek dat dit moeilik is om eers te begin nader. Ek hou egter van Weisz en ek is geïntrigeerd deur die storie wat hierdie een neem.

Ons moet ook in gedagte hou dat die skrywers Jack Geasland, Bari Wood die boek geskryf het waaruit Cronenberg sy film gemaak het. Hierdie een wil 'n bietjie meer wegbreek van Cronenberg om die storie uit die boek baie nader te vertel.

Goed, die tweeling in die boek is 'n bietjie meer strokiesprent-skurke, so ek is opgewonde daaroor dat Weisz dit aanneem en sien hoe sy daarmee vaar.

Die samevatting vir Dooie Ringers gaan so:

'n Moderne weergawe van David Cronenberg se riller van 1988 met Jeremy Irons in die hoofrol, Dead Ringers-sterre Rachel Weisz vertolk die dubbele hoofrolle van Elliot en Beverly Mantle, tweeling wat alles deel: dwelms, minnaars en 'n onverskoonbare begeerte om te doen wat dit ook al verg - insluitend druk die grense van mediese etiek - in 'n poging om verouderde praktyke uit te daag en vroue se gesondheidsorg op die voorgrond te bring.

Amazon Prime's Dooie Ringers kom op 21 April.

Lees verder

Flieks

Die X-Files-herlaai kan dalk ons ​​pad wees

gepubliseer

on

Ryan Cooller, die direkteur van Black Panther: Wakanda Forever, word glo 'n herlaai van Die X-Files, soos gesê deur die skepper van die program, Chris Carter.

Ryan Coogler om die X-Files-herlaai te ontwikkel

Tydens 'n onderhoud met "On The Coast met Gloria Macarenko,” het Chris Carter, die skepper van die oorspronklike reeks, die inligting bekend gemaak terwyl hy die 30ste herdenking van Die X-Files. Tydens die onderhoud het Carter gesê:

“Ek het sopas met 'n jong man, Ryan Coogler, gepraat wat 'The X-Files' met 'n diverse rolverdeling gaan herlaai. So hy het sy werk vir hom uitgesny, want ons het soveel grondgebied gedek.”

Ten tyde van die skryf, iHorror het nie 'n reaksie van Ryan Coogler se verteenwoordigers oor die aangeleentheid ontvang nie. Verder het 20th Television, die ateljee verantwoordelik vir die oorspronklike reeks, geweier om kommentaar te lewer.

Mitch Pileggi, David Duchovnay, Gillian Anderson en William B. Davis

Oorspronklik op Fox uitgesaai vanaf 1993 tot 2001, Die X-Files het vinnig 'n popkultuurverskynsel geword wat gehore bekoor het met sy mengsel van wetenskapfiksie, gruwel en samesweringsteorieë. Die program het die avonture van FBI-agente Fox Mulder en Dana Scully gevolg terwyl hulle onverklaarbare verskynsels en regeringsameswerings ondersoek het. Die program is later vir nog twee seisoene in 2016 en 2018 op dieselfde netwerk herleef, wat sy status as 'n geliefde klassieker bevestig het.

Toneel uit die X-Files

Ryan Coogler is veral bekend vir sy werk as die skrywer en regisseur van die twee "Black Panther"-films vir Marvel, wat loketrekords gebreek het en kritiese lof verdien het vir hul baanbrekende voorstelling en storievertelling. Hy het ook saam met Michael B. Jordan aan die "Creed"-franchise gewerk.

As Cooller wel aanvat Die X-Files, sou hy die projek onder syne ontwikkel vyf jaar algehele ooreenkoms met Walt Disney Television, wat 20ste TV insluit, die ateljee wat verantwoordelik is vir die oorspronklike reeks. Alhoewel daar nog geen woord is oor wanneer die herlaai kan plaasvind of wie daarin kan speel nie, wag aanhangers van die program gretig op enige opdaterings oor hierdie opwindende ontwikkeling.

Lees verder