Verbinding met ons

Musiek

'Horror Movie Rap' word nie genoeg genoteer oor Rap Genius nie

gepubliseer

on

Rap Genius, wat onlangs net 'Genius' genoem is, is 'n webwerf waar jy lirieke kan vind vir rapliedjies en verduidelikings oor wat sekere lirieke beteken, danksy notasies wat bygedra word deur gebruikers wat soms groter insig het in wat die rapper praat. as die meeste.

Ek weet nie of u vertroud is met Ganksta NIP nie, maar hy het saam met die Geto Boys gewerk tydens die hoogtepunt van hul gewildheid in die vroeë 90's. In werklikheid het hy selfs die lirieke vir hulle geskryf bros liedjie (wat ek so pas geleer het, maar is heeltemal sinvol as u al ooit na hierdie absurde teks en die van NIP se eie liedjies geluister het).

Hoe dit ook al sy, NIP se lirieke is baie dom en boonop, ten minste tydens sy debuut South Park Psycho, wat begin met die legendariese Gruwelfliek Rap. Ek kyk na die lirieke vir hierdie liedjie op Genius, en dit het baie min notasies, want dit is duidelik dat niemand absoluut 'n idee het waaroor hy praat as hy dinge sê soos: "Ek wil, en ek gaan met 'n eland handel dryf nie."

My interpretasie is as volg: Ganksta NIP gaan 'n eland se kop afsny en dan sy eie kop afsny, en dan op een of ander manier sy kop aan die nek van die eland vasmaak, en miskien sy hoewe gebruik om die afgesnyde eland se kop op sy eie vas te werk. . As hier 'n meer redelike verklaring is, moet u na die Rap Genius-bord gaan en bydra.

Ek sal ook graag meer wil weet oor lirieke soos "Siek in die kop, bloedvergieting in 'n mierbed," en "Diegene wat nie gelewe het nie, het in 'n skilpad se kop verdrink."

Ek bedoel sommige lirieke, soos "Wakker word vanoggend met 'n dooie hond op my, so ek het gedink, he, bologna" is kristalhelder, maar wat van lyne, soos: 'n voël se been word dood wakker met sy kop in sommige visse vet?" Ek is bang dat ek 'n verdere verduideliking daaroor nodig het.

Verdomp, die liedjie het wel 'n dope klop.

Volledige lirieke:

'N Tisket, 'n taak, 'n bloedige, bloedige mandjie
Sny sy kop en eet sy been op, nou is hy in 'n kis
'N Tisket, 'n taak, NIP en dwelm, hy het dit gedoen
Hy het probeer slim word, sodat ons sy hart uitgeruk het
Het dit gekook en ons het dit verdeel

Siek in die kop, bloedvergieting in 'n mierbed
Wil jy 'n nuwe been hê? Gee my 'n bietjie naald en draad
Sodat ek jou een kan naaldwerk, want ek is daarin om dit te wen
My horoskoop het gesê ek is binne 20 minute dood
Ganksta NIP - ek is slegter as Freddie
Jy kan my nie doodmaak nie, want ek is al dood
Egipte E is die fokken krimp (verdomd reg!)
Na 12 uur word my bloed warm pienk
Né, jou swak hoes kan nie [???]
Duisend dooie geknipte olifante in my bagasie
Fok met 'n psycho, jy beland dood
Diegene wat nie geleef het nie, het in 'n skilpadkop verdrink
'N Twaalf meter is my enigste beskerming
Elke koeëlskoot het 'n ander infeksie
Vanoggend wakker geword met 'n dooie hond op my
Daarom het ek gedink, "Huh - baloney!"
As 'n nigga aanloop, gee ek nie om of hy druk nie
Fok rond en vind sy gat êrens dood in 'n paar plakkerbosse
Gemors met NIP, jy moet moeg wees vir livin
Sny jou kop af - mmm, danksegging
As jy wil lewe, moet jou gat beter bedel
Mense sê ek is mal, want ek gaan met 'n koei se been
Moenie ophardloop nie - want ek skop soos Bruce
Ek wil en ek sal met 'n eland handel dryf
Ganksta NIP met die psigostem
Sommige sê dat ek kranksinnig is omdat ek met 'n dooie perd getrou het
Dit is Kerstyd - Gelukkige Nuwejaar G
'N Dooie varkkop maak 'n goeie kersboom
Dood 'n nigga vir 'n skamele nikkel
Bevrore bloed op 'n stok, is gelyk aan aarbeie-popsicles
Naai en kyk hoe jou swart nek buig
Dooie mans, besig om kele met 'n viool te sny
Ek gaan nie lieg nie, ek voel asof ek my niggie doodmaak
'N Voël se been het dood wakker geword met sy kop in 'n bietjie visvet
Tien is gister dood, tien is net dood
Tien is vandag dood - nou is hierdie sokker op die vlug
Jy het gesê dat ek swak was, ja, dit het my leeg gesê
Bind 'n naald aan my piel toe ry my ouma my
Dit is nie 'n ander nigga in hierdie wêreld wat hiermee ooreenstem nie
Ek voel soos swem in rotspis
Fok met NIP - ek is geen akteur nie
My twaalf dogters het gesterf as gevolg van kak met 'n trekker
Ek raak vies van die bloed wat ek opgegooi het
Knap my vingers geknak en Jupiter blaas op!
Hoes, hulle is lief vir my, hulle sê dat ek 'n aangename persoon is
Ek word dood wakker in 'n kat se been en skree 'Caesar!'
Vinnig om jou ruggraat te verdwyn
'N Dooie bok het swanger geword en gesê dit is myne
Ganksta NIP - Ek is nie meer met die gepeupel nie
Die afkap van my koppe was my somerwerk van verlede jaar
Beskuldig dit op TV - plaas dit dan op die kaart
Dit is 'n horrorfilm rap

'N Tisket, 'n taak, jy glo my nie
Dit is nie NI-P se skuld dat hy mal gedagtes gekry het nie
Blameer dit op die TV
'N Tisket, 'n taak, dink jy ek is siek
As u nie hou van wat ek skryf nie, kan u my suig
Teef!

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Musiek

Ghostface speel in Scream VI se 'Still Alive'-musiekvideo

gepubliseer

on

Skreeu VI is reg om die draai en in die nuutste musiekvideo neem Demi Lovato Ghostface aan. Dit is nie wat ons van die klankbaan verwag het om te sien nie, maar Lewe nog steeds is nog steeds 'n lekker toevoeging die Skreeu VI klankbaan.

Dit laat my wel die ou Scream-klankbane mis. Die klankbane vir Gil 2 en Gil 3 was regtig wonderlik en vol alternatiewe rockkeuses. Deesdae is klankbane ongelukkig sonder daardie soort keuses.

Die rolprent vertolk Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Courteney Cox, Dermot Mulroney, Samara Weaving, Tony Revolori, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda, Josh Segarra en Henry Czerny.

Die samevatting vir Skreeu VI gaan so:

Vier oorlewendes van die oorspronklike Ghostface-moorde probeer Woodsboro agterlaat vir 'n nuwe begin.

Lees verder

Musiek

'Joker: Folie à Deux' deel die eerste beeld van Lady Gaga met Joaquin Phoenix

gepubliseer

on

Joker

Die eerste beeld van die vervolg op Joker deel 'n eerste blik op sy twee sterre. Beide Lady Gaga en Joaquin Phoenix verskyn in die eerste pragtige beeld van Todd Phillips se Joker: Folie a Deux.

Die term Folie à Deux beteken gedeelde “gedeelde waanversteuring”. Ons is seker dat dit iets sal wees wat deeglik ondersoek word in die vervolg tussen hierdie twee.

Die samevatting vir Joker het so geloop:

Vir ewig alleen in 'n skare, mislukte komediant Arthur Fleck soek verbinding terwyl hy in die strate van Gotham City stap. Arthur dra twee maskers - die een wat hy verf vir sy dagtaak as 'n nar, en die gedaante wat hy projekteer in 'n futiele poging om te voel dat hy deel is van die wêreld om hom. Geïsoleer, geboelie en deur die samelewing verontagsaam, begin Fleck 'n stadige afdaling in waansin terwyl hy verander in die kriminele meesterbrein bekend as die Joker.

Is jy opgewonde om te sien hoe Lady Gaga die rol van Harley Quinn vertolk? Laat weet ons in die kommentaar afdeling.

Lees verder

Flieks

Volwasse Swem maak gehore verskrik met verrassingsfilm vermom as 'n 'Yule Log'

gepubliseer

on

Yule

As jy 'n paar jaar terug onthou, het Casper Kelly 'n versameling laataand, faux inligtingsadvertensies gemaak. Dit het gewissel van 'n gewilde een met die titel Te veel kokke, en 'n skrikwekkende een getiteld Ongeredigeerde beeldmateriaal van 'n beer wat as 'n laataand farmaseutiese advertensie opgetree het. Soos hulle vorder, word hulle uiteindelik meer en meer ontstellend. Kelly se nuutste werk, kaggel ook bekend as Yule-logboek, is 'n verrassingsgruwelfilm wat afspeel rondom 'n Yule-logboek brand in 'n kaggel.

Kaggel/Yule Log het gehore gisteraand verras deur van 'n faux te gaan Yule-logboek vuur op 'n vol-aan, speelfilm-lengte gruwelfliek. Die beste van alles, hierdie gruwelfilm is effektief op alle fronte. Dit spring van bonatuurlik na slasher na huis inval na moordenaar hout verkenning en dan weer terug. Wat Yule Log soveel interessanter en die moeite werd maak, is die vernuf rondom die produksie daarvan. Vir die meeste van die film is die kamera heeltemal op een plek voordat dit vol raak Evil Dead en vlieg in die kamer rond.

Yule Log is ook baie oor die praktiese effekte daarvan. Die eerste stukkie hiervan skok jou deur iemand se gesig af te slaan, in volle onwrikbare glorie. Baie soos die Infomercial-reeks, is Yule Log ook baie snaaks, en neem homself nooit te ernstig op nie. Ek is ook 'n groot aanhanger van hoe Yule Log van vreesbevange na ingewande spring.

Vandat Kelly daardie creepy Infomercials geskep het, was ek 'n groot voorstander daarvan dat hy sy eie gruwelfilm kry. Ek is bly om te sien dat hy uitstekend is, selfs in 'n kenmerkformaat. Dit is ook 'n bykomende skreeusnaakse bonus dat Kelly die titelsnit vir "The Fireplace" geskryf het as 'n lekker eindkredietbederf.

“Ek het verlede jaar gedurende die vakansie na ’n yule log-video gekyk en skielik het ek ’n beeld gekry van bene wat verby die vuur stap, net effens uit fokus, en dialoog van die skerm af hoor.” Kelly gesê. “Ek was mal oor die geheimsinnigheid daarvan, en 'n storie het begin vorm. Ek is so dankbaar vir Adult Swim wat die stap saam met my geneem het, en ek is so trots om hul eerste lewendige aksie-rolprent te maak!”

Yule

kaggel/Yule-logboek is so skreeusnaaks as wat dit kil is en sy vermoë om tussen daardie twee sentimente te spring is 'n ware prestasie en hou jou op jou tone. Dit verg 'n mate van talent om deur vrees te wees en ook om 'n knieklapper te wees. kaggel/Yule-logboek is ontsenuende en donker snaaks almal met 'n spesiale soort fantastiese ondermyning. Kelly het 'n blink toekoms in afgryse voor hom. Hy werk saam met mense soos Blumhouse of Atomic Monster volgende.

U kan stroom kaggel/Yule-logboek nou op HBO Max.

Lees verder