Verbinding met ons

Nuus

iHorror Exclusive: onderhoud met 'Proxy' regisseur Zack Parker

gepubliseer

on

Richmond, Zack Parker van Indiana, het in 2014 'n groot merk gemaak met die uitstekende en onvoorspelbare Proxy. Ek het die film (wat tans op Netflix beskikbaar is) op nommer 4 gehad my beste van die jaar lys, en om u die waarheid te sê, kan ek dit maklik op enige dag hierbo skuif. Uit al die wonderlike flieks van verlede jaar het min mense soveel by my gehou as Proxy. As u dit nog nie gesien het nie, kan ek dit nie genoeg aanbeveel nie.

Proxy is ook die soort film wat moeilik is om te bespreek sonder om te veel weg te gee, dus pasop daarvoor. U kan hieronder 'n bederfende taal vind, dus as u dit bekommer, gaan kyk eers na die film. Boonop is dit een van die wat die beste is as u dit so min as moontlik daarvan weet.

Ons het die kans gekry om Parker in te haal en die film (onder andere) te bespreek. So sonder meer:

iHorror: Waaruit het u belangstelling in die geestelike toestand Wat Proxy is gebaseer op stam? 

Zack Parker: Dit is altyd moeilik om vas te stel waar 'n idee vandaan kom. Ek sal sê dat ek altyd probeer om 'n onderwerp aan te pak wat ek nog nie voorheen gesien het tydens die begin van 'n nuwe film nie. Dit het eintlik net uit verskeie gesprekke ontwikkel wat ek en Kevin Donner (my skryfmaat vir die film) gehad het. Onderwerp wat destyds vir ons albei lewens relevant was.

iH: Sommige het gekla dat die film te lank is. Dit lyk vir my belaglik, want dit is net twee uur en elke minuut word uitstekend gebruik om die verhaal te bevorder of om die karakters te ontwikkel, wat albei die belangrikste sleutels is Proxy so goed. Dink u die film sou kon werk as dit korter was?

ZP: As daar iets is wat ek geleer het in die loop van die maak van vier funksies (en baie kortbroeke), is dit dat u nooit almal sal behaag nie. Daar is geen sin daaraan om selfs te probeer nie. Die enigste ding wat u kan doen, is om u eie instinkte as storieverteller te vertrou en die film te probeer maak wat u wil sien. Vir my moet elke stuk van die film wat nou bestaan, vir die verhaal wat ek probeer vertel, daar wees.

iH: U het in die verlede gesê dat u meer van hierdie film moes sny as enige ander projek waaraan u gewerk het. Was dit 'n gesukkel om dit te begin tot twee uur? Is hierdie film van twee uur die weergawe wat u regtig wou hê, of is daar regtig 'n langer weergawe wat u in die vooruitsig gestel het? 

ZP: Dit is die enigste weergawe van die film wat bestaan, en dit is my snit. Ek is nooit regtig bewus van die tyd wat ek hardloop as ek 'n film sny nie. Ek probeer die film my laat dikteer wat dit wil wees. As ek in die redigeringskamer kom (my gunsteling stadium van filmvervaardiging, btw), probeer ek alles van vooraf vergeet: die draaiboek, die opname, ens. Dit is nou irrelevant. Al wat saak maak, is die stukke wat u opgehoop het. Die film bestaan ​​êrens in daardie stukke, en dit is nou my taak om dit te vind.

iH: Proxy handel oor moeilike onderwerpe. Het u dit as gesinsman soms moeilik gevind om op emosionele vlak aan te werk? 

ZP: Daar sal altyd parallelle wees met u eie lewe as u iets skryf, en die feit dat my eie seun in die film is, gee my 'n verband daarmee wat ek nog nie in vorige werk ervaar het nie. Maar ek probeer objektief bly teenoor hierdie verbindings, om onnodige invloede te vermy wat die film kan afwater.

iH: Ek is oorspronklik van Indiana en het nog baie familie daar, maar het geen idee gehad dat daar tot so onlangs 'n interessante filmgemeenskap was nie. Twee van die tien films op my Best of 2014-lys is in Indiana verfilm - die van u en Scott Schirmer Gevind. Kan jy net 'n bietjie praat oor die Indiana-filmtoneel? Die voor- en nadele om 'n film in die staat te maak? 

ZP: Dit is 'n relatief klein gemeenskap, maar hier is beslis talentvolle mense. Ek dink die meeste sukkel om hul werk die grense van die staat te laat breek, maar dit is moeilik vir enige indie-film. As u geen produksiebelasting-aansporings in Indiana het nie, kan dit ook nie help om produksies hierheen te lok nie.

iH: Musiek is so 'n integrale deel van die doeltreffendheid van 'n film, veral in afgryse en andersins donker inhoud, maar dit lyk na 'n nagedagte in soveel genre-films. Kan u u benadering tot die gebruik van musiek in Proxy en gee miskien 'n paar voorbeelde van u gunsteling gebruik van musiek in ander films? 

ZP: Wel, The Newton Brothers het al my films tot dusver behaal, en daardie ouens is net briljant. Ek kan my eerlikwaar nie voorstel om 'n film sonder hulle te maak nie. Ek hou daarvan dat die musiek in my films 'n regte struktuur het en nie net 'n bron van atmosfeer is nie. Ek het selde 'n toneel met musiek en dialoog saam, want ek voel dat musiek moet gebruik word as 'n vorm van dialoog, amper 'n ander karakter in die film. Na my mening is ouens soos Kubrick, Hitchcock en meer onlangs von Trier ware meesters oor hoe om film deur musiek te verhef.

iH: Op grond van ander onderhoude het ek die gevoel dat jy 'n horror-aanhanger is, maar beskou jouself nie noodwendig as 'n horror-filmmaker nie. As 'n aanhanger, buiten die klassieke, waarvoor hou u 'n paar moderne horror-flicks? 

ZP: Ek is natuurlik 'n aanhanger van teater in die algemeen. Maar ek is geneig om te trek na films wat 'n bietjie donkerder is, om te waag en my iets te wys wat ek nog nie gesien het nie, of dit miskien op 'n manier aan te bied wat ek nog nie gesien het nie.

Ek dink nie regtig aan genre tydens die maak van 'n film nie, maar maak die verhaal net die enigste manier waarop ek weet hoe ek gefiltreer is deur die sensitiwiteit wat ek mag hê. Ek verstaan ​​waarom mense PROXY as afgryse kan bestempel, want dit gaan beslis oor aaklige omstandighede, en daar is baie erger dinge as om u werk te laat omhels deur een van die mees passievolle en lojale bioskoopgemeenskappe wat bestaan. Soos enige filmmaker, wil ek net hê mense moet my werk sien.

iH: Ek verstaan ​​dat u volgende film in Chicago opgeneem sal word. Wat kan u ons daaroor vertel? Het u 'n tydsraamwerk wanneer ons dit sien? 

ZP: Ek kan nie te veel daaroor sê nie, behalwe dat dit iets is waaraan ek 'n rukkie gewerk het, en beslis die grootste rolprent is wat ek ooit probeer het. Ons is tans van plan om in die laat lente / vroeë somer in Chicago te begin. As dinge volgens plan verloop, sal ons vroeg in 2016 wil première.
-
Daar het jy dit. Ons sal beslis op die uitkyk wees vir Parker se volgende projek, want hy het homself gevestig as een van die interessantste filmmakers om dop te hou as u my vra.
Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Flieks

Bill Skarsgard praat oor nuwe reeks 'Welcome To Derry'

gepubliseer

on

HBO Max seWelkom by Derry'Voorgang tot'It' Vorder, maar Bill Skarsgard se terugkeer as Pennywise Onseker

HBO Max se prequel-reeks van Warner Bros se tweedelige verwerking van Stephen King s'n It het die groen lig gekry en is tans in die produksiestadium. Getiteld Welkom by Derry, die showrunners vir die reeks is Brad Caleb Kane en Jason Fuchs. Skarsgard se deelname bly vir eers onseker. Alhoewel dit in Maart 2020 aangekondig is, was dit eers verlede maand dat die reeks amptelik deur HBO Max die trekpas gegee is.

Skarsgard is uitgevra Welkom by Derry tydens 'n Jake se take onderhoud, as daar enige kans is dat hy weer Pennywise sal speel – en indien nie, watter raad sal hy aan die volgende Pennywise gee. Skarsgard het gesê:Ons sal sien waarmee hulle vorendag kom en wat hulle daarmee doen. Van nou af is ek nie tans daarby betrokke nie. As iemand anders dit kan doen, is my raad om dit jou eie te maak. Om pret te hê daarmee. Wat ek gedink het so aangenaam was van daardie karakter, was hoe ongelooflik abstrak hy was. As jy Stephen King se boek met kokaïen begin lees, gaan jy net soos: 'Wat de hel?' Daar is soveel vreemde tantrums en abstraksies wat jy nogal kan sit en ontsyfer. Dit is wat ek met die karakter gedoen het en ek het daardie aspek baie geniet, dit het die karakter ingelig. Die boek is regtig 'n geskenk op die manier. So as iemand dit sou aanneem, is dit net, gaan deur die boek en vind die leidrade, en hulle is so daar buite dat jy soort van jou eie gevolgtrekkings tot hulle kan maak."

Welkom by Derry Prequel tot It Verwerf die Muschiettis, Fuchs en HBO Max as uitvoerende vervaardigers

Andy Muschietti en Barbara Muschietti, die regisseur/vervaardigerspan agter die twee It flieks, sal uitvoerende vervaardig Welkom by Derry deur hul produksiemaatskappy Dubbel droom. Die program se showrunners, Brad Caleb Kane en Jason Fuchs, sal ook as uitvoerende vervaardigers dien. Die reeks word vervaardig deur beide HBO Max en Warner Bros. Television.

Jason Fuchs het die draaiboek geskryf vir die program se première-episode, gebaseer op 'n storie wat saam met die Muschiettis ontwikkel is. Boonop sal Andy Muschietti verskeie episodes van die reeks aan die stuur, insluitend die eerste aflewering.

Lees verder

Nuus

'Evil Dead Rise'-regisseur gaan akwatiese horror met die volgende film 'Thaw'

gepubliseer

on

Staan

Die regisseur Lee Cronin het pas van sy werk afgekom Evil Dead Rise. Hy maak reeds sy volgende skuif na die wêreld van akwatiese horror. Volgens THR werk Cronin reeds aan ontwikkeling vir die film wat Van Toffler en David Gale by Gunpowder Sky vervaardig het.

Enige regisseur wat in akwatiese gruwel raak, is opwindend. Ons kan nie wag om te sien wat Cronin daarmee doen na aanleiding van sy uitstekende werk nie Evil Dead Rise.

Die samevatting vir ontdooi gaan so:

Afspeel jare nadat die poolyskappe gesmelt het en seevlakke gestyg het, die storie van ontdooi sentreer op 'n groep oorlewendes op see wat na 'n nuwe tuiste soek. Hulle gebede word verhoor met die ontdekking van 'n bewoonbare dorp, dit wil sê totdat hulle 'n nuwe nagmerrie teëkom wat net onder die water se oppervlak woon.

Ons sal seker wees om jou op hoogte te hou van alle akwatiese gruwelnuus met ontdooi.

Lees verder

Nuus

David Cronenberg se 'Dead Ringers'-herlaai word die eerste verleidelike, bloeddeurdrenkte lokprent

gepubliseer

on

ringers

Rachel Weisz vertolk as die tweeling wat Jeremey Irons voorheen in die David Cronenberg-klassieke Dead Ringers laat lewe het. Dit is moeilik om 'n Cronenberg-remake te probeer uitwerk. Dit is 'n moeilike ding om te doen. Sy werk is so uniek dat dit moeilik is om eers te begin nader. Ek hou egter van Weisz en ek is geïntrigeerd deur die storie wat hierdie een neem.

Ons moet ook in gedagte hou dat die skrywers Jack Geasland, Bari Wood die boek geskryf het waaruit Cronenberg sy film gemaak het. Hierdie een wil 'n bietjie meer wegbreek van Cronenberg om die storie uit die boek baie nader te vertel.

Goed, die tweeling in die boek is 'n bietjie meer strokiesprent-skurke, so ek is opgewonde daaroor dat Weisz dit aanneem en sien hoe sy daarmee vaar.

Die samevatting vir Dooie Ringers gaan so:

'n Moderne weergawe van David Cronenberg se riller van 1988 met Jeremy Irons in die hoofrol, Dead Ringers-sterre Rachel Weisz vertolk die dubbele hoofrolle van Elliot en Beverly Mantle, tweeling wat alles deel: dwelms, minnaars en 'n onverskoonbare begeerte om te doen wat dit ook al verg - insluitend druk die grense van mediese etiek - in 'n poging om verouderde praktyke uit te daag en vroue se gesondheidsorg op die voorgrond te bring.

Amazon Prime's Dooie Ringers kom op 21 April.

Lees verder