Verbinding met ons

Flieks

'Torn Hearts'-direkteur Brea Grant oor vuisgevegte en suidelike gasvryheid

gepubliseer

on

Verskeurde harte

Brea Grant se entoesiasme is aansteeklik. Sy het so 'n liefde vir die genre en 'n passie vir filmmaak, alles gedeel met 'n helder en bemoedigende positiwiteit. Of sy betrokke is as 'n aktrise, skrywer, of regisseur, is dit altyd opwindend om te sien hoe haar naam aan 'n projek gekoppel is. Sy het ’n skerp oog vir ’n wonderlike rolprent, so jy weet jy is in goeie hande. 

Na aanleiding van 12-uur-skof – stroom nou op Shudder – sy werk saam met Blumhouse en EPIX om nog 'n Suider-verhaal te vertel. Haar jongste regisseurkenmerk, Verskeurde harte, volg 'n boeremusiek-duo wat die private herehuis van hul afgod opsoek en in 'n verdraaide reeks gruwels beland wat hulle dwing om die grense te konfronteer wat hulle vir hul drome sou stel.

Ek kon met Brea gaan sit om te bespreek Verskeurde harte, Katey Sagal, Suidelike gasvryheid, en die gebreke van 'n mededingende stelsel. 

Kelly McNeely: So, Verskeurde harte. Wat het jou na die draaiboek getrek? En hoe het jy by die projek betrokke geraak?

Brea Toekenning: Blumhouse het vir my die draaiboek gestuur, en ek het gedink dit was ongelooflik. Ek het gedink die uitgangspunt was so interessant, ek het nog nie so iets gesien nie. Want dit kombineer 'n paar dinge wat net nie baie skermtyd gekry het nie, reg? Country musiek sangers en gruwel, niemand het nog ooit daardie fliek gesien nie! So dit was my onmiddellike aantrekkingskrag daarvoor. En ek is van Texas, so dit was die ander trekking. Ek wou iets in daardie Suidelike country-musiekwêreld doen, ek het gedink dit sou regtig lekker wees. Ek het net gedink dit kan net 'n baie goeie tyd wees, en dit is so 'n wonderlike platform vir drie wonderlike aktrises. En toe het ons net van daar af gegaan, en hulle het van my idees gehou en my die draaiboek laat maak. 

Soos jy gesê het, jy het 'n paar wonderlike aktrises in hierdie film. Katey Sagal is so 'n kragstasie, en het ook 'n fantastiese musikale agtergrond, wat ongelooflik is. Kan jy 'n bietjie praat oor hoe om haar betrokke te raak Verskeurde harte en saam met haar werk? Ek onthou ons het voorheen gepraat – met 12-uur-skof – 'n bietjie oor die werk met meer volwasse aktrises, waaroor jy baie opgewonde was. Hulle kom net met sulke groot kennis en krag, en hulle is so indrukwekkend!

Ja, presies! Wat een van die ander dinge is wat my na die draaiboek aangetrek het, is dat dit hierdie rol gehad het vir 'n aktrise wat baie gravitas na die rol kon bring. Van die begin af het ek geweet ek wil sangers vir al drie rolle hê, ek wou hê hulle moet kan sing. Daar is 'n toneel – wat jy gesien het, geen bederfies nie – waar hulle almal lewendig saam sing, en dit eintlik regstreeks opgeneem het. Dit is die opname van die dag toe ons dit geskiet het, en ek wou dit kon doen. En om te weet dat Katey daardie musiekagtergrond het, was vir my baie interessant. En ek was 'n groot aanhanger. Ons is almal groot aanhangers van Katey! Ek dink enige iemand van ons ouderdom is 'n aanhanger, want sy het so baie gedoen, reg? Sy het komedie gedoen, sy het drama gedoen, maar sy het nog nooit gruwel gedoen nie. Dit het dus vir my gevoel soos die perfekte geleentheid om te sien of sy dit sou doen. 

Sy het die draaiboek gelees, en sy was soos, ja, ek wil hierdie fliek kom maak. En sy het 'n paar vrae gehad, maar dit was net so wonderlik om haar daar te hê. Sy is so 'n professionele persoon, sy is mal oor toneelspel, en so vir my is dit soos die droom, want ek is mal daaroor om met akteurs te werk. Ek hou daarvan om hul insette te kry. Ek hou daarvan om met die toneel te speel en iets heeltemal anders te doen, en sy gaan alles daaroor. So dit het net 'n wonderlike ervaring geword.

En ek is mal oor daardie kombinasie van boeremusiek en gruwel, want soos jy gesê het, sien ons dit regtig glad nie baie nie, reg?

Om een ​​of ander rede hou ons aan om gruwelfilms in te stel soos, by watter kamp kan dit wees? By watter kollege kan dit wees? En ek is mal oor daardie flieks, moenie my verkeerd verstaan ​​nie, en ek is seker ek sal uiteindelik een of ander tyd een maak. Maar ek het net gedink dit is so interessant om die wêreld van boeremusiek te neem, 'n bietjie van Ellende daarin, maar maak ook 'n stelling oor die vermaaklikheidsbedryf soos ek gaan.

En ek is mal oor daardie wonderlike kinkel op Suidelike gasvryheid –

Ja! Ja, kom in, drink 'n drankie, jy weet, maar dan is daar die onvermoë om nee te sê – dit was eintlik iets waaroor ek nogal met Alexxis [Lemire] en Abby [Quinn] gepraat het, waar dit net moeilik is om nee te sê soms. En sodra jy in die situasie kom waar iemand gaaf is, en dit lyk asof hulle jou help, en jy weet eenvoudig nie wanneer om die streep te trek nie. Dit is 'n padda in kookwater situasie. Hulle het nie besef waarvoor hulle in was voordat dit te laat is nie.

Absoluut. Ek is mal daaroor, want as 'n Kanadees wat daarna kyk, dink ek, o ek sou in dieselfde situasie wees. Sy is so gaaf!

Ek weet! Kanadese en Suidelike mense, ons is almal gedoem in gruwelflieks [lag]. 

Daar is regtig 'n ongelooflike – weereens, geen bederf – gevegstoneel, waarvan ek mal is omdat dit rof en ongepoets is. Kan jy 'n bietjie praat oor die verfilming daarvan en die choreografie daarvan?

Ja, absoluut! Dit was iets waarna ek baie uitgesien het. Soos jy weet, hou ek daarvan om 'n prettige liedjie oor 'n reeks te plaas, dit is my gunsteling ding om te doen [lag]. En ek het geweet ek het hierdie prettige country-liedjie wat ons opgeneem het, en ek het geweet ons gaan hierdie volgorde hê wat op hierdie manier kan eskaleer. So ek het saam met die stunt-koördineerder gewerk, en hy was ongelooflik om my te help om daardie hele toneel uit te vind. Omdat hierdie nie professionele vegters is nie, hulle is musikante, en as ek in 'n bakleiery sou kom, sou ek morsig en slordig lyk, en ek sou net nie regtig goed slaan nie. En daarom wou ons seker maak ons ​​het dit vasgelê. En dit is snaaks, want hulle is albei atlete, en hulle het dus baie goed gelyk toe hulle baklei het. Maar ek voel asof ons daardie morsige aard van hul verhouding vasgevang het, maar ook van hoe hulle eintlik sou baklei. 

Ek is bly jy het dit agtergekom, want ek en my stunt-koördineerder het lank gewerk aan daardie een en probeer seker maak dit voel realisties. En dikwels veg vroue anders as mans, hulle swaai wilder en is minder geneig om te slaan – om werklik kontak te maak. So ons het probeer om iets daarvan vas te vang. 

'n Bietjie meer skraps wanneer ons baklei, verseker. 

Ja, en hierdie twee is skraps. Hulle is skraps, en hulle sal op daardie manier daarin beland. En ek het nog nooit 'n geveg soos hierdie tussen twee leidrade gesien nie. Ek voel gereeld saam met mans, ons sal twee mans in 'n fliek sien baklei, maar ons sien nie dikwels twee vroue baklei nie, en ek wou dit in die fliek hê. 

En daar is ook soveel emosie daaragter, ek is baie mal daaroor, dit was wonderlik. Kan jy 'n bietjie praat oor die werk met Blumhouse?

Dit was wonderlik. Dit is steeds wonderlik! Ons werk nog saam. Ek het hulle daarna ontmoet 12-uur-skof uitgekom, en hulle het geweet dat ek van Suider-goed hou, en ek hou van goed wat lekker en baie vermaaklik was, maar ook iets te sê het. En hulle het ook geweet ek stel belang om met vroue te werk. En hulle het aan my gedink toe hulle die draaiboek gelees het, wat baie lekker was. En hulle was 100% reg. En hulle was net wonderlik. Hulle het my met alles vertrou, en hulle het my al die hulpbronne gegee wat ek nodig het. Dit was net 'n groot eer om deel te wees van daardie Blumhouse-familie.

En met Verskeurde harte, soos jy genoem het, dit het iets te sê, dit raak die vermaaklikheidsbedryf aan en veral die soort giftige mededinging tussen vroue wat deur mans aangehits word. 

Een honderd persent.

Kan jy bietjie oor daardie en daardie tema in die film praat?

Dit was die grootste ding waaroor ek in die fliek wou praat, dat ek nie een van hierdie vroue wou oordeel nie, ek wou daaraan kom van 'n plek waar hulle almal dinge doen wat hulle geleer is om te doen, of hulle het probeer om teen die stelsel te gaan, hulle het almal probeer om hierdie onmoontlike stelsel op hul eie manier te wen. En as daar 'n morele is – waarvan ek nie sedes in my flieks hou nie – maar as daar een was, is dit wanneer vroue baklei, hulle verloor. Wat op 'n stadium, sê Katey se karakter, en ek dink dat ons in hierdie bedryf is waar ons teen mekaar gekonfronteer word. Daar sal een projek wees, en vyf van my vroulike regisseurvriende, ons is almal op dieselfde projek. Maar al my mansvriende steek verskillende projekte aan, en dit lyk net so vreemd dat ons almal oor en oor vir dieselfde ding ingebring word. 

Soos hier is 'n lei, hier is die een vrou wat die fliek regisseer, of die een vrou in die rolverdeling, of die een vroulike DP, dit voel asof ons almal teen mekaar opgedaag word vir een rol. Een werk. En ek wou dit net so oordra, dat ons dit 'n stelsel is wat gebou is om ons te laat verloor.

Absoluut. Ek dink jy het 'n fantastiese werk gedoen om dit te kommunikeer, want dit is so waar. Ek is mal daaroor dat jou films so vroulik vorentoe is, want ek voel dat vroue en die gruwelgenre soort van in perfekte harmonie is. Ek dink ons ​​verstaan ​​dit op hierdie ander soort vlak. So as iemand wat voor en agter die kamera was, watter rol – of dit nou toneelspel, skryf, regie is – laat jou toe om hierdie stories beter te vertel? En ook, gepraat van droomduette in hierdie film, as jy – as ’n aktrise of ’n skrywer of regisseur – saam met een ander persoon as ’n droomduetprojek kon werk, saam met wie sou jy wou werk?

O ja! Ek hou van skryf en regie. Ek voel ek het nou my spasie gevind. Ek meen, ek dink op hierdie stadium in my lewe is dit waar ek meer hoort, eerder as voor die kamera. En ek dink albei het my regtig toegelaat om stories te vertel wat ek interessant vind, en ek hou van albei om verskillende redes. Ek hou daarvan om by mense te wees, so soms voel ek dat ek net op 'n stel moet wees! Maar ek is ook lief vir my huis en ek is lief vir my hond en ek sit op my rusbank en lees en lees en skryf heeldag, dis ook nie 'n slegte lewe nie. So ek dink ek was baie geseënd om albei te kon doen. 

En um, sjoe, ek kan soveel vroue noem met wie ek graag sal wil werk. Ek voel baie gelukkig dat ek saam met hierdie vroue aan hierdie fliek kon werk. Maar ek was ook gelukkig in my vorige ervarings, want ek het met sulke cool vroue kon werk. Ek werk nog met Natasha Kermani, wat die regie behartig het Lucky. Ons het 'n paar projekte waaraan ons tans saam werk. Sy is soos die een persoon vir wie ek gereeld vir my skryf, so sy is soort van 'n droommaat vir my. 


Jy kan Verskeurde harte as advertensieigitale vrystelling op Paramount Home Entertainment, vanaf 20 Mei. Bly ingeskakel vir ons resensie.

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Flieks

Bill Skarsgard praat oor nuwe reeks 'Welcome To Derry'

gepubliseer

on

HBO Max seWelkom by Derry'Voorgang tot'It' Vorder, maar Bill Skarsgard se terugkeer as Pennywise Onseker

HBO Max se prequel-reeks van Warner Bros se tweedelige verwerking van Stephen King s'n It het die groen lig gekry en is tans in die produksiestadium. Getiteld Welkom by Derry, die showrunners vir die reeks is Brad Caleb Kane en Jason Fuchs. Skarsgard se deelname bly vir eers onseker. Alhoewel dit in Maart 2020 aangekondig is, was dit eers verlede maand dat die reeks amptelik deur HBO Max die trekpas gegee is.

Skarsgard is uitgevra Welkom by Derry tydens 'n Jake se take onderhoud, as daar enige kans is dat hy weer Pennywise sal speel – en indien nie, watter raad sal hy aan die volgende Pennywise gee. Skarsgard het gesê:Ons sal sien waarmee hulle vorendag kom en wat hulle daarmee doen. Van nou af is ek nie tans daarby betrokke nie. As iemand anders dit kan doen, is my raad om dit jou eie te maak. Om pret te hê daarmee. Wat ek gedink het so aangenaam was van daardie karakter, was hoe ongelooflik abstrak hy was. As jy Stephen King se boek met kokaïen begin lees, gaan jy net soos: 'Wat de hel?' Daar is soveel vreemde tantrums en abstraksies wat jy nogal kan sit en ontsyfer. Dit is wat ek met die karakter gedoen het en ek het daardie aspek baie geniet, dit het die karakter ingelig. Die boek is regtig 'n geskenk op die manier. So as iemand dit sou aanneem, is dit net, gaan deur die boek en vind die leidrade, en hulle is so daar buite dat jy soort van jou eie gevolgtrekkings tot hulle kan maak."

Welkom by Derry Prequel tot It Verwerf die Muschiettis, Fuchs en HBO Max as uitvoerende vervaardigers

Andy Muschietti en Barbara Muschietti, die regisseur/vervaardigerspan agter die twee It flieks, sal uitvoerende vervaardig Welkom by Derry deur hul produksiemaatskappy Dubbel droom. Die program se showrunners, Brad Caleb Kane en Jason Fuchs, sal ook as uitvoerende vervaardigers dien. Die reeks word vervaardig deur beide HBO Max en Warner Bros. Television.

Jason Fuchs het die draaiboek geskryf vir die program se première-episode, gebaseer op 'n storie wat saam met die Muschiettis ontwikkel is. Boonop sal Andy Muschietti verskeie episodes van die reeks aan die stuur, insluitend die eerste aflewering.

Lees verder

Flieks

Die X-Files-herlaai kan dalk ons ​​pad wees

gepubliseer

on

Ryan Cooller, die direkteur van Black Panther: Wakanda Forever, word glo 'n herlaai van Die X-Files, soos gesê deur die skepper van die program, Chris Carter.

Ryan Coogler om die X-Files-herlaai te ontwikkel

Tydens 'n onderhoud met "On The Coast met Gloria Macarenko,” het Chris Carter, die skepper van die oorspronklike reeks, die inligting bekend gemaak terwyl hy die 30ste herdenking van Die X-Files. Tydens die onderhoud het Carter gesê:

“Ek het sopas met 'n jong man, Ryan Coogler, gepraat wat 'The X-Files' met 'n diverse rolverdeling gaan herlaai. So hy het sy werk vir hom uitgesny, want ons het soveel grondgebied gedek.”

Ten tyde van die skryf, iHorror het nie 'n reaksie van Ryan Coogler se verteenwoordigers oor die aangeleentheid ontvang nie. Verder het 20th Television, die ateljee verantwoordelik vir die oorspronklike reeks, geweier om kommentaar te lewer.

Mitch Pileggi, David Duchovnay, Gillian Anderson en William B. Davis

Oorspronklik op Fox uitgesaai vanaf 1993 tot 2001, Die X-Files het vinnig 'n popkultuurverskynsel geword wat gehore bekoor het met sy mengsel van wetenskapfiksie, gruwel en samesweringsteorieë. Die program het die avonture van FBI-agente Fox Mulder en Dana Scully gevolg terwyl hulle onverklaarbare verskynsels en regeringsameswerings ondersoek het. Die program is later vir nog twee seisoene in 2016 en 2018 op dieselfde netwerk herleef, wat sy status as 'n geliefde klassieker bevestig het.

Toneel uit die X-Files

Ryan Coogler is veral bekend vir sy werk as die skrywer en regisseur van die twee "Black Panther"-films vir Marvel, wat loketrekords gebreek het en kritiese lof verdien het vir hul baanbrekende voorstelling en storievertelling. Hy het ook saam met Michael B. Jordan aan die "Creed"-franchise gewerk.

As Cooller wel aanvat Die X-Files, sou hy die projek onder syne ontwikkel vyf jaar algehele ooreenkoms met Walt Disney Television, wat 20ste TV insluit, die ateljee wat verantwoordelik is vir die oorspronklike reeks. Alhoewel daar nog geen woord is oor wanneer die herlaai kan plaasvind of wie daarin kan speel nie, wag aanhangers van die program gretig op enige opdaterings oor hierdie opwindende ontwikkeling.

Lees verder

Flieks

Reuse-vreemdelinge is terug in "War of the Worlds: The Attack"-voorskou

gepubliseer

on

Vertical Entertainment het die lokprent vrygestel vir hul nuutste verwerking van HG Wells se klassieke verhaal. Oorlog van die wêrelde: die aanval is ingestel om uitgesoekte teaters op te slaan April 21, 2023.

Die film se intrige volg 'n groep van drie jong sterrekundiges wat, terwyl hulle 'n meteoriet dophou wat op aarde neerstort, besef hulle is aan die voorpunt van 'n Mars-inval. Saam met die hulp van 'n soldaat onderneem die trio 'n gevaarlike reis na Londen waar hulle die invallende vreemdelinge moet konfronteer en 'n plan moet beraam om die mensdom te red.

War of the Worlds: The Attack Trailer #1

Alhaji FofanaLara SuurlemoenSam Gittins, en Leo Staar ster.

Direkteur Junaid Syed verklaar: “Die idee was om 'n gemoderniseerde weergawe van te skep War of the Worlds terwyl hulle so na as moontlik aan die oorspronklike verhaal eer en probeer bly.

Syed gaan voort, "Dit het nostalgiese elemente vir die grootmense en terselfdertyd vars storielyne wat dit herkenbaar maak vir die jonger gehore."

Oorlog van die wêrelde: die aanval

Die Klassieke Sci-Fi-roman deur HG Wells se “War of the Worlds” het die wêreld geruk!

HG Wells se “War of the Worlds” is 'n klassieke wetenskapfiksie-roman wat lesers al meer as 'n eeu bekoor. Dit is die eerste keer in 1898 gepubliseer en is sedertdien in talle rolprente, radiodramas en selfs 'n TV-reeks verwerk. Die roman vertel die verhaal van 'n Mars-inval van die Aarde en die daaropvolgende stryd van die mensdom om te oorleef. Maar wat is dit van hierdie storie wat dit so lank laat hou het?

Die roman se blywende gewildheid is grootliks te danke aan sy unieke mengsel van wetenskapfiksie en sosiale kommentaar. Wells was 'n meester van beide, en hy het sy skryfwerk gebruik om kommentaar te lewer op die kwessies van sy dag. "War of the Worlds" is geen uitsondering nie. Die roman is geskryf tydens 'n tyd van groot verandering en onsekerheid, en dit weerspieël hierdie temas in sy vertelling.

Die kern van "War of the Worlds" is die idee van menslike kwesbaarheid. Ten spyte van ons tegnologiese vooruitgang, is ons steeds kwesbaar vir die kragte van die natuur en die onbekende. Wells gebruik die Marsmanne as 'n metafoor vir die onbekende en die onvoorspelbare, en hy ondersoek hoe die mensdom op hierdie bedreiging reageer. Die roman is 'n kommentaar op die broosheid van ons beskawing en die belangrikheid van eenheid in die aangesig van teëspoed.

Kunswerk deur: David C Simon

Nog 'n sleuteltema van die roman is die botsing tussen beskawings. Wells het geskryf in 'n tyd toe die Britse Ryk op sy hoogtepunt was, en daar was 'n groeiende gevoel van spanning tussen nasies. Die Mars-inval kan gesien word as 'n metafoor vir hierdie botsing, en Wells gebruik dit om die temas van imperialisme en kolonialisme te verken. Die Marsmanne word as meedoënlose oorwinnaars uitgebeeld, en hul inval is 'n waarskuwing oor die gevare van imperialisme en die uitbuiting van ander nasies.

"War of the Worlds" is 'n baanbrekende werk van wetenskapfiksie. Dit was een van die eerste romans wat die idee van uitheemse inval ondersoek het, en dit het sedertdien 'n hoeksteen van die genre geword. Wells se visie van Mars-tegnologie en die samelewing was sy tyd vooruit, en dit het talle ander wetenskapfiksiewerke geïnspireer.

Lees verder