Verbinding met ons

Nuus

Jason Collins: “Ek spoeg op u graf” 1 & 2 (3? –Shh!)

gepubliseer

on

Jason Collins is 'n man wat weet hoe om sy karakters dood te maak. Hy is 'n bekwame spesie-effekte kunstenaar wat nooit aandag gee aan enige taak wat vereis dat hy sy onderwerpe moet verdeel, versprei, opskerp of andersins uitdink nie. Collins praat met my oor sy werk oor "I Spit on Your Grave", "I Spit on Your Grave 2". Hy noem ook 'I Spit on Your Grave 3', maar dit sal my kos as ek te veel verklap, dus sal Collins ons later in sy eie woorde laat verlig.

[youtube id = ”HC9p7SkJPwE”]

[youtube id = ”b39OxbSI2CQ”]

"I Spit on Your Grave" en "I Spit on Your Grave 2" is twee baie grusame films. Die spesiale effekte in elke oproep, 'n tyd waarin spesiale grimering-effekte met die hand gedoen is. Die kunstenaarskap om 'n 'doodmaak' te skep, is eers geskets en daarna aan die effekafdeling gegee om 'n dinkskrum te skep. Hoe onmoontlik die “doodmaak” ook al gelyk het, die effekafdeling het gewoonlik 'n manier gevind om dit te konstrueer.

Jason Collins blyk 'n meester te wees in die uitvoering van 'kill' tonele. Albei die "Spit" -flieks is gevul met kreatiewe moorde wat intyds gedoen word, en elkeen word geleidelik ingewikkelder. Collins is 'n vakman en 'n visioenêr, al is hy bekoor met bioskoopspatsels. Collins is in Suid-Kalifornië gebore en het grootgeword in Costa Mesa, Kalifornië, 'n voorstad in Orange County. Hy verduidelik hoe hy die eerste keer in gruwelfilms en spesiale effekte begin belangstel het:

'Ek onthou baie lewendige liefdesflieks toe ek ongeveer 12 jaar oud was ... Aanvanklik was dit 'n fliek. Toe besef ek hoe lief ek vir horrorfilms was. Ek het gekyk na alles wat ek in die hande kon kry. Daar was 'n plaaslike videowinkel waar ek my handskoene op 'n klomp goed kon kry ... ek was 'n vyand ... Ek het gou besef dat wat ek liefhet, die doodstonele gekyk het. Dit het een geword van die 'hoe het hulle dit gedoen?' dinge. ”

Jennifer sal hierdie ou nie vergeet nie!

Jennifer sal hierdie ou nie vergeet nie!

Collins se ma het die beste belang van haar kind gehad. Sy het gesien dat hy 'n talent het om grimeringstoepassings te skep wat regtig genoeg lyk om die onopgeleide oog te mislei. As enige goeie moeder, het sy die volgende stap geneem en haar seun aangemoedig om 'n stokperdjie te doen, 'het sy besluit om die vlam te waai en my na 'n plaaslike towerwinkel te neem, 'het hy gesê,' waar hulle 'n klein hoeveelheid make-upvoorrade verkoop het. Ek het littekenmateriaal gekoop .. Vloeibare latex .. Ens. Die man agter die toonbank het my 'n paar truuks gewys en ek was weg! My ma het nie geweet waarmee sy besig was nie. Vir die volgende jaar het ek haar onophoudelik gemartel. '

Collins het nie die oorspronklike 1978 "I Spit on Your Grave" gekyk nie. Nadat Collins geleer is om vroue te respekteer, was hy onseker oor die onderwerp en hoe hy sou voel as hy daarna sou kyk. Hy onthou egter dat hy veral een toneel gesien het:

'Die oorspronklike' I Spit on your Grave 'was vir my 'n bietjie taboe toe ek nog 'n kind was. Ek het grootgeword met 'n sterk vroulike invloed, so ek het gevoel dat die onderwerp nie gunstig sou wees vir die vrou nie. Ek kan wel onthou dat ek die badtoneel op my jeug gevang het, en dit het my net uitgehaal. Iets oor die seksuele geaardheid van die misdaad. Glo dit al dan nie, ek het nog steeds nie die oorspronklike weergawe gesien nie. ”

1978 Original "Ek spoeg op u graf". Fantastik!

1978 Original "Ek spoeg op u graf". Fantastik!

Nog 'n meisie, 'n ander land, nog 'n wraak.

Nog 'n meisie, 'n ander land, nog 'n wraak.

Ironies genoeg sou Collins in 2010 sy eie beelde vir die remake van die film skep. Moontlik selfs brutaler as die oorspronklike, "I Spit on Your Grave" en die vervolg daarvan, volg vroue wat wraak neem nadat hulle deur mans wreedaardig is. In die eerste film is daar 'n effek wat oë en vishake betrek. Collins vertel vir iHorror hoe hy hierdie effek benader het:

'Die vishaak in die oogknewel was lekker. Al is dit moeilik. Ek kan nie onthou wie met die idee daarvan vorendag gekom het nie. Ek dink dit was in een van die oorspronklike teks van die teks ... Ek het gedink hoe ek dit gaan doen. Steven Monroe (regisseur) wou soveel prakties probeer hou, maar was bang dat ons dit digitaal sou moes doen, maar ons het dit goed deurdink en met 'n idee vorendag gekom. Elvis Jones (my medewerker) van 'I Spit' het die idee gekry om 'n ander stel oogdeksels bo-op die akteurs te beeldhou met 'n wimperdraad 'n kwart duim onder die akteurs wimperlyn. Dit sou die aktrise 'n toegangspunt gee om die deksel op te tel en die naald daardeur te laat loop onder sy werklike oog. Op die dag toe ek dit op die akteur toepas en Sarah Butler deur die regte en veilige manier loop om die naald deur die deksel te laat loop. Dit was natuurlik vir haar baie skrikwekkend, want sy was doodbang om die akteur te verblind. Maar sy het dit regtig verkoop. Gelukkig hoef ons die akteur nie lank in die toestelle te hou nie, want dit is vir niemand lekker om blind te wees nie! ”

Dit is alles in watter soort aas jy gebruik!

Dit is alles in watter soort aas jy gebruik!

Saam met oogmarteling sou geen "Ek spoeg op jou graf" -film voltooi wees sonder om skade aan die manlike voortplantingsorgaan te berokken nie. Albei films bevat tonele met manlike geslagsorgane wat in deklaag verander word, terwyl dit steeds aan die lies geheg is.

'Geen mannetjie hou van penis marteling nie. Ek kan dit vir jou sê. Wel, miskien doen sommige dit. Maar ek kuier nie in die klubs nie. die grappies vlieg .. Maar ek dink dit is 'n masker vir enigiets ongemakliks wat ons as mans doen. Inherent, soos ek dink ons ​​almal behoort te hê, is daar 'n diep ontstellende vrees vir iemand wat ons eenheid afsny .. "

Toe ek sê "spring" my rommel, is dit nie wat ek bedoel het nie!

Toe ek sê "spring" my rommel, is dit nie wat ek bedoel het nie!

In 'I Spit on Your Grave 2' het ons 'heldin', Katie (Jemma Dallender) 'n kortstondige lewe geword in die ondergrondse tonnels van Bulgarye. Een vir een bekruip sy haar aanvallers en wreek hulle op baie verskillende maniere. Een man, Gregory, wat Jennifer ondergronds lok en hom op verskillende dele van sy liggaam sny, vryf rotontlasting in die wonde om infeksie te bevorder. Hierdie verskillende stadiums van infeksie is baie grusaam, en Collins sê dat die akteur bereid was om alles te doen wat nodig was om die effek te voltooi:

'Gregory se dood was baie werk. Daar was verskeie redes daarvoor. Die eerste was dat ons saam met 'n plaaslike akteur in Bulgarye geskiet het. Dit was dus buite die kwessie om lewenswerp te kry. Ek moes dus die make-ups ontwerp met die oog daarop. Nog 'n probleem was dat dit in fases gedoen moes word, aangesien sy steeds terugkom om hom te martel. Daarom moes ons in die eerste stadium die klein snytoestelle doen, dan na dikker silikoontoestelle toe, aangesien die wond opgeblaas het, en uiteindelik na baie groot geswelde skuimtoestelle vir die finale besmette stadium. Die akteur was 'n ware troep terwyl ons in 'n Russiese dam geskiet het in die vriespunt. So al die doodsrammelende rillings was regtig ysige tande wat gebabbel het terwyl die arme ou gevries het! Ek het baie plaaslike hulp gehad vir die toepassings met 'n groot plaaslike grimeerkunstenaar genaamd Yana Stoyanova. Ons het daar saam met haar aan 'n paar vorige films gewerk. ”

Rot ontlasting is NIE 'n hack vir Neosporin nie!

Rot ontlasting is NIE 'n hack vir Neosporin nie!

Voorlopig werk Collins aan 'n paar dinge. 'Mnr. Beebee ”is 'n projek wat nog in voorproduksie is en 'Tales of Halloween', 'n gruwelbloemlesing waarin hy 'n spesiale karakter skep:

"Mnr. Beebee is 'n teks wat my vriend Shannon Shea geskryf het. Dit is 'n fantastiese verhaal met 'n paar wonderlike draaie. Op die oomblik is Ernie Hudson geteken, wat 'n afskuwelike tikkie rolverdeling is. Tans is dit nog in produksie, want Shannon is nog besig om 'n paar besonderhede te finaliseer.

Onlangs het ek net 'n bloemlesingfilm genaamd 'Tales of Halloween' toegedraai wat baie lekker is. Baie wonderlike gruwelregisseurs het bymekaargekom om 'n klomp films te maak oor ons gunsteling vakansie. Ek het Neil Marshall se film sowel as Paul Solet gedoen. Albei wonderlike regisseurs met waansinnige idees. Vir Neil het ek 'n moordpampoen gemaak wat lewe kry en doodmaak. Alles is op die ou skool animatroniese marionetstyl gedoen ... Pasop vir die een! '

Collins is seker horror-aanhangers sal dit wil sien!

Collins is seker horror-aanhangers sal dit wil sien!

Kan 'n derde film aan die gang wees vir die reeks "I Spit"? Wel, Collins kan my nie veel vertel nie, en miskien moet ek ook nie, want ek is nogal gewoond aan sekere dele van my anatomie. Toe ek hom vra, is dit wat hy gesê het: 'Wat' Ek spoeg op u graf 3 '.. Vir nou is die moeders die woord !! As ek vir jou sê ek sal jou dalk moet doodmaak (of jou piel moet afsny .. Ek dink ons ​​weet wat is die ergste) !!!! ”

Ja, ons doen Jason. Ja, ons doen dit, en jy is net die man wat dit doen.

U kan u eksemplaar van "Ek spoeg op u graf" (2010) bestel hier afgelaai word. En “Ek spoeg op u graf 2” hier afgelaai word.

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Nuus

'Evil Dead Rise'-regisseur gaan akwatiese horror met die volgende film 'Thaw'

gepubliseer

on

Staan

Die regisseur Lee Cronin het pas van sy werk afgekom Evil Dead Rise. Hy maak reeds sy volgende skuif na die wêreld van akwatiese horror. Volgens THR werk Cronin reeds aan ontwikkeling vir die film wat Van Toffler en David Gale by Gunpowder Sky vervaardig het.

Enige regisseur wat in akwatiese gruwel raak, is opwindend. Ons kan nie wag om te sien wat Cronin daarmee doen na aanleiding van sy uitstekende werk nie Evil Dead Rise.

Die samevatting vir ontdooi gaan so:

Afspeel jare nadat die poolyskappe gesmelt het en seevlakke gestyg het, die storie van ontdooi sentreer op 'n groep oorlewendes op see wat na 'n nuwe tuiste soek. Hulle gebede word verhoor met die ontdekking van 'n bewoonbare dorp, dit wil sê totdat hulle 'n nuwe nagmerrie teëkom wat net onder die water se oppervlak woon.

Ons sal seker wees om jou op hoogte te hou van alle akwatiese gruwelnuus met ontdooi.

Lees verder

Nuus

David Cronenberg se 'Dead Ringers'-herlaai word die eerste verleidelike, bloeddeurdrenkte lokprent

gepubliseer

on

ringers

Rachel Weisz vertolk as die tweeling wat Jeremey Irons voorheen in die David Cronenberg-klassieke Dead Ringers laat lewe het. Dit is moeilik om 'n Cronenberg-remake te probeer uitwerk. Dit is 'n moeilike ding om te doen. Sy werk is so uniek dat dit moeilik is om eers te begin nader. Ek hou egter van Weisz en ek is geïntrigeerd deur die storie wat hierdie een neem.

Ons moet ook in gedagte hou dat die skrywers Jack Geasland, Bari Wood die boek geskryf het waaruit Cronenberg sy film gemaak het. Hierdie een wil 'n bietjie meer wegbreek van Cronenberg om die storie uit die boek baie nader te vertel.

Goed, die tweeling in die boek is 'n bietjie meer strokiesprent-skurke, so ek is opgewonde daaroor dat Weisz dit aanneem en sien hoe sy daarmee vaar.

Die samevatting vir Dooie Ringers gaan so:

'n Moderne weergawe van David Cronenberg se riller van 1988 met Jeremy Irons in die hoofrol, Dead Ringers-sterre Rachel Weisz vertolk die dubbele hoofrolle van Elliot en Beverly Mantle, tweeling wat alles deel: dwelms, minnaars en 'n onverskoonbare begeerte om te doen wat dit ook al verg - insluitend druk die grense van mediese etiek - in 'n poging om verouderde praktyke uit te daag en vroue se gesondheidsorg op die voorgrond te bring.

Amazon Prime's Dooie Ringers kom op 21 April.

Lees verder

Flieks

Die X-Files-herlaai kan dalk ons ​​pad wees

gepubliseer

on

Ryan Cooller, die direkteur van Black Panther: Wakanda Forever, word glo 'n herlaai van Die X-Files, soos gesê deur die skepper van die program, Chris Carter.

Ryan Coogler om die X-Files-herlaai te ontwikkel

Tydens 'n onderhoud met "On The Coast met Gloria Macarenko,” het Chris Carter, die skepper van die oorspronklike reeks, die inligting bekend gemaak terwyl hy die 30ste herdenking van Die X-Files. Tydens die onderhoud het Carter gesê:

“Ek het sopas met 'n jong man, Ryan Coogler, gepraat wat 'The X-Files' met 'n diverse rolverdeling gaan herlaai. So hy het sy werk vir hom uitgesny, want ons het soveel grondgebied gedek.”

Ten tyde van die skryf, iHorror het nie 'n reaksie van Ryan Coogler se verteenwoordigers oor die aangeleentheid ontvang nie. Verder het 20th Television, die ateljee verantwoordelik vir die oorspronklike reeks, geweier om kommentaar te lewer.

Mitch Pileggi, David Duchovnay, Gillian Anderson en William B. Davis

Oorspronklik op Fox uitgesaai vanaf 1993 tot 2001, Die X-Files het vinnig 'n popkultuurverskynsel geword wat gehore bekoor het met sy mengsel van wetenskapfiksie, gruwel en samesweringsteorieë. Die program het die avonture van FBI-agente Fox Mulder en Dana Scully gevolg terwyl hulle onverklaarbare verskynsels en regeringsameswerings ondersoek het. Die program is later vir nog twee seisoene in 2016 en 2018 op dieselfde netwerk herleef, wat sy status as 'n geliefde klassieker bevestig het.

Toneel uit die X-Files

Ryan Coogler is veral bekend vir sy werk as die skrywer en regisseur van die twee "Black Panther"-films vir Marvel, wat loketrekords gebreek het en kritiese lof verdien het vir hul baanbrekende voorstelling en storievertelling. Hy het ook saam met Michael B. Jordan aan die "Creed"-franchise gewerk.

As Cooller wel aanvat Die X-Files, sou hy die projek onder syne ontwikkel vyf jaar algehele ooreenkoms met Walt Disney Television, wat 20ste TV insluit, die ateljee wat verantwoordelik is vir die oorspronklike reeks. Alhoewel daar nog geen woord is oor wanneer die herlaai kan plaasvind of wie daarin kan speel nie, wag aanhangers van die program gretig op enige opdaterings oor hierdie opwindende ontwikkeling.

Lees verder