Verbinding met ons

Flieks

Josh Ruben op 'A Wounded Fawn' en Playing the Punching Bag

gepubliseer

on

'n Gewonde reuk

Josh Ruben is 'n bietjie van 'n man-oor-dorp in die gruwelgenre. Hy is 'n akteur, skrywer, regisseur en vervaardiger, bekend vir sy speelfilms (Maak my bang en Weerwolwe binne) en – meer onlangs – sy rol in Travis Stevens se 'n Gewonde reuk, waarin hy 'n onstabiele moordenaar speel met sy oog op 'n nuwe prys. 

Voordat hy in afgryse 'n huis gevind het, het Ruben sketse vir Die Laat Laat Skou met James Corden en episodes van Adam verwoes alles, en was een van die stigterslede van collegese “Originals”-afdeling (waar hy geregisseer en in duisende komiese kortbroeke optree). Hy was 'n baie besige ou oor die jare.

Ek kon met Ruben praat oor 'n Gewonde reuk, die tweesydige horror-komedie-muntstuk, en wat volgende voorlê. 

Maak my bang

Kelly McNeely: Ek is dankbaar dat jy vandag hier is om met my te praat, ek het altyd die kak gekyk College Humor toe ek op universiteit was. So weereens, dankie dat jy by my aangesluit het. Op daardie noot is gruwel en komedie soort van twee kante van dieselfde munt, op 'n manier. Dit is dieselfde idee van opstelling en punchline, reg? En ek weet jy het nogal die uitgebreide agtergrond met komedie, kan jy 'n bietjie praat oor daardie oorgang, en hoe – in wese – daardie balans werk?

Josh Ruben: Ja, ek bedoel, daar is 'n paar verskillende stukke van hierdie gesprek, die eerste daarvan is, jy weet, daar is die onverwagte punchline, soos die onverwagte bangmaak. So jy het daardie soort kongruensie. Ek dink die ding daarvan, komedie – of ten minste komedie-rolprentmakers, soos Jordan Peele en Zach Cregger, en durf ek myself enigsins naby mense soos hulle stel – ek dink hoekom ons werk is omdat ons grensverspreiders is, want ons steek en prikkel en het miskien 'n effense voordeel om kultuur waar te neem, want ons skeur dit. Of sekere persoonlikheidstipes wat ons wil skeur; my spesialiteit blyk giftige mans te wees. 

My eerste rolprent het gehandel oor 'n ontmaskerde man in die skadu van 'n vrou se grootheid, en ek wou dit regtig met humor en met afgryse uitspook. So ek dink daar is 'n voordeel daar, en beslis binne die tegniese kant van dit alles, jy weet, die endorfiene dink ek brand op dieselfde manier. Ons hartklop styg op dieselfde manier. Die onverwagte lag kry 'n onverwagse gegoffie, waar die skrik die gil kry.

Kelly McNeely: Ek is bly om te hoor dat jy Zach Cregger genoem het, want Barbaarse was ongelooflik, en ek het altyd liefgehad Witste kinders wat jy ken ook. Ek het nie geweet dat hy dit regisseer het toe ek in daardie fliek ingegaan het, ek agterna geleer het nie, en dit was soos toe ek dit geleer het Die hartseer is deur 'n ou van Kanada geregisseer. Dit het my kop geblaas! Maar, ek wil 'n bietjie praat oor Maak my bang en die kuns van storievertel, want dit is baie teatraal en vindingryk, en ek is baie mal daaroor. Hoe is die struktuur van daardie film bedink?

Josh Ruben: Dit was soort van kullery, en miskien 'n bietjie meta, want elke draaiboek wat ek tot op daardie stadium geskryf het sonder om 'n uiteensetting te gee, het my net 'n skrywersblok gegee. Elke keer as ek net begin om 'n draaiboek te skryf, soos iemand dalk 'n roman skryf, het ek bladsy 33 getref en ek was soos, o, shit, hierdie moes net 'n kortverhaal gewees het. Of ek het regtig net nie die hele ding deurdink nie. Ek het Handeling Twee gevul met daardie draaiboeke – met daardie mislukte draaiboeke – dit het in wese die kortverhale, die bloemlesingverhale geword. Maar die enjin daarvan was hierdie tête-à-tête tussen hierdie twee karakters, alle kompetisie. 

My eerste swaai van die konsep was 'n bietjie meer - ek dink - duidelik dat Fred 'n psigo-moordenaar gaan wees, en dit was wat dit sou wees. Maar, soos, nee, kom ons grys hierdie lyn 'n bietjie, kom ons maak hom net 'n brose man wat te veel alkohol gehad het en die onderwerp van 'n derde wiel was na 'n nag waar net niks getref het nie. So net om te praat oor die struktuur daarvan, ek het soort van die middel daarvan gepak en my pad na die klimaks met die stories gemaak, soos miskien 'n bloemlesingfilm sou optree.

'n Gewonde reuk

Kelly McNeely: Jy het nogal baie gedoen, beide voor en agter die kamera, wat jou meer vreugde of opwinding bring?

Josh Ruben: Hulle albei maak my op soveel maniere opgewonde. Ek dink my ervaring as 'n filmmaker - wat tipies my eerste antwoord sou wees, ten minste in hierdie era van my lewe - as 'n filmmaker is ek nou op 'n manier meer gejaag om op te tree en op te tree, want ek argiveer hoe ander regisseurs en filmmakers praat met hul span en hul rolverdeling en kommunikeer. So ek leer. Die moeilike ding is wanneer jy jou vingernaels in jou knieë wil grawe en wil, nie iets sê of nie help om as 'n mansplainer af te kom nie. 

Maar ek dink vir 'n oomblik ek het toneelspel so van kant gemaak, of ten minste minder opgewonde daaroor geraak, want ek het opgewonde geraak oor die gruwelfilmvervaardiging daarvan, al die beheer daarvan, die ervaring daarvan en die kommandering en kapteinskap van die skip. Maar ek dink my liefde vir toneelspel het nie verdwyn nie, maar dit het teruggekeer, dink ek met 'n paar vou 'n Gewonde reuk. Net omdat dit in wese 'n droomrol is om terroriseerder en geterroriseerd te speel, en presies waarvoor die fliek staan, en hoe intelligent en kunstig dit is.

Kelly McNeely: En sonder te veel van 'n bederf, jou karakter in 'n Gewonde reuk is 'n bietjie van 'n uitdagende persoon, sal ons sê? Hoe berei jy daarvoor voor? En hoe het hy jou uitgedaag?

Josh Ruben: Om dit vir my voor te berei was tweeledig, waarvan die eerste kennis was van sy masker. Hy was 'n pou-narsis, so hy dra inderdaad 'n masker en skep daardie oomblik of daardie fineer, wanneer Meredith (Sarah Lind) of enige ander karakter hul rug na hierdie man sou draai, en dit sou soort van wegsmelt as jy sou sien net klein wenke van wie en wat hy werklik was. 

Om daarmee te speel, maar ook as iemand wat net inherent snaaks is, en 'n goofball - waarskynlik - vir die mense in my persoonlike lewe - tot 'n irriterende mate - soos altyd iets snaaks moet sê of doen, of steek en prikkel. Ek het gepraat daarvan om grense te verskuif tot 'n onaangename mate, ek moes myself regtig grond om nie gevang te word om snaaks te wees nie, en om te probeer in aanraking kom met iets van 'n verleidelike kant, want dit is wat hierdie ou doen. Dis hoe hy voed. Dit is hoe hy vroue lok. So ek moes suave speel, wat ek regtig nooit doen nie; Ek is baie meer gemaklik om die teenoorgestelde te speel.

Kelly McNeely: Ek waardeer die – amper soort subgenre – wat ek graag Red Flag-gruwel noem, soos Vars is ook nog 'n goeie voorbeeld daarvan. Dit lyk asof jy iets oorspronkliks inskakel 'n Gewonde reuk; as akteur, is dit meer bevrydend? Of is dit moeiliker om dit in toom te hou?

Josh Ruben: O, dit is so bevrydend. Dit is so bevrydend, ek dink om watter rede ek ook al het, of ten minste ontwikkel, ietwat van 'n beheer oor my instrument. Miskien was dit omdat ek toe ek 'n akteur was en nie 'n agent gekry het nie, ek begin begin het om by rolprentvervaardiging te kom en sketse saam met my vriende te maak. Selfs voordat College Humor, ons het 'n sketsgroep gehad met 'n paar van dieselfde bemanning. Jy leer hoe om soort van jou instrument te beheer. 

So ek lees soort van die kamer, of tree op as my eie soort barometer vir hoe ver ek iets neem en hoe dit op film gesien kan word, skat ek. Ek dink dit is ook miskien 'n vaardigheid wat jy as teaterakteur aanleer; op daardie stadium was ek in teater toe ek jonger was. So ja, dit was heeltemal bevrydend. Ek bedoel, die hele fliek was so 'n speelgrond, ek moes elke kant van die spektrum speel wat ek nog ooit wou verken.

Kelly McNeely: As 'n voormalige teaterkind self het ek die Griekse koorelement van waardeer 'n Gewonde reuk. Dit was baie onverwags. Kan jy 'n bietjie praat oor daardie element van die film en hoe dit die gruwel 'n bietjie verskuif?

Josh Ruben: Sekerlik. Ek bedoel, jy weet, oënskynlik, jy kyk na hierdie fliek, en ek bedoel, ek het aangemeld omdat dit Patrick Bateman is by Die Evil Dead kajuit en die Furies is Cenobites, weet jy? So, wat begin is, dit voel in wese soos 'n slasher wat in 'n spookstorie verander. En dit is uiteindelik soort van 'n Griekse superheld, feministiese fantasmagoriese sage, verhaal, hoofstuk, en een van daardie soort – ek sou dit nie eers 'n tragedie noem nie, net 'n Griekse storie. So ek waardeer net hoe dit verskuif het. 

Ek dink die gruwel skuif van alles wat eers afgeleide en bekend kan voel, en dan verander in, ek dink iets van 'n rollercoaster-rit, want wat is meer katarties as om 'n kak, narcistiese man bloot te lê? Dit is waarvoor ek mal is oor die slaansak speel in hierdie stories, wie na vier jaar van die laaste president, is dit nie presies die tipe persoon wat jy kwesbaar wil laat voel nie? Maar sonder om enigiets te bederf, doen hulle liewer enigiets behalwe om hul oortreding te erken.

'n Gewonde reuk

Kelly McNeely: En weer, sonder om iets te bederf, herinner die eindkrediete-reeks my 'n bietjie aan die einde van Pearl, net weer hou dit vir hoeveel minute ook al, hoe lank het dit geneem? Het dit soos 'n ewigheid gevoel? Hoe lank sal dit neem voordat 'n sny plaasvind?

Josh Ruben: Wel, Travis (Stevens) is geïnspireer om net 'n hele filmrol van daardie einste volgorde te skiet, en 'n filmrol is 11 minute. So daar is die eindkredietvolgorde – ek dink dit is vyf minute en verander – so daar is nog vyf 'n paar vreemde minute op die redigeerkamervloer van wat jy sien. Dit was opwindend, ek bedoel, dit was in die laaste twee dae van skiet. So teen daardie stadium was ons almal, jy weet, etlike, etlike nagte van oornagde geskiet. Twee weke se oornagte sal jou soort van gereed maak vir enigiets. Dit was dus opwindend. 

Almal het my gevra, was dit ongemaklik? Hoe gaan dit met jou oog, hoe gaan dit met die nagemaakte bloed, en om 'n toga te dra, moes dit gevries het en al hierdie goed. Ek het net 'n elektriese fokus en toewyding gevoel. Ek dink ons ​​het almal gedoen, met die wete dat dit is wat ons almal gaan doen. En nou weet jy, ek is seker jy weet net so goed soos enigiemand, rolprente moet soort van 'n plons maak, dit word die ding waaroor mense praat. So as jy nie die kuns of die giallo van dit alles, of die feministiese soort verhaal daarvan waardeer nie, hoor, jy moet hierdie ding sien vir hierdie spetterende rede. 

Dis soos hoekom ek opgewonde is om te sien Skrikwekkend 2, Ek het nie eers deel een gesien nie. Maar mense sê o, jy moet dit sien om hierdie rede. So, ek is bly dat daar 'n element aan daardie film is wat mense laat gaan soos, o, ek moet dit kyk.

Kelly McNeely: Ek kan sê jy is 'n gruwelaanhanger, was gruwel nog altyd deel van jou fondament, of is dit iets wat jy 'n bietjie later gevind het? En wil jy aanhou werk in die genre?

Josh Ruben: Dit was nog altyd deel van my fondament. Ek was 'n horror-aanhanger voordat ek 'n komedie-aanhanger was. My suster Rachel, sy was die een wat my voorgestel het aan mense soos Freddy se nagmerries en Stephen King s'n Katteoog. En as 'n kind van die 80's is jou ouers nie heeltemal seker hoe om 'n film volgens die voorbladkuns te beoordeel nie, so hulle is soos o, aap skyn, dit gaan oor 'n speelding, jy kan daarna kyk. 

En ek wil wel aanhou om gruwelfilms te maak. Ek wil beslis vir die volgende een of twee – wat ek ook al bevoorreg genoeg is om die geleentheid te kry om te maak – ek wil die scares uitstoot en kyk of ek daardie delikate lyn kan dans om dit humoristies te hou. So druk die gruwel vir seker, en uiteindelik wil ek die ander genres vir seker verken. Ek geniet 'n komediefilm of komediestel, maar ook as 'n teaterkind is ek mal oor 'n musiekblyspel, ek is opgewonde om miskien musiek of dans in een van die rolprente in die lyn te inkorporeer, met miskien 'n genre ook. So ons sal sien hoe dit uitkom.

Kelly McNeely: As 'n gruwel-aanhanger sal ek daarvan hou dat jy 'n gruwelfliek aanbeveel om van 'n hardcore-gruwelaanhanger te hou. As daar iemand is wat gesien het The Exorcist, hulle het gesien Die ding, hulle het al die basiese dinge gesien, jy weet, watter fliek sal jy aanbeveel?

Josh Ruben: O, sjoe! 'n Hardcore-gruwelaanhanger? Ek sal vir 'n hardcore-gruwel-aanhanger een aanbeveel wat ek lanklaas gesien het, maar ek weet dit is nogal hardcore, is – o wee, nou het 'n tweede een in my kop opgeduik … o, nou 'n derde – Ek sou aanbeveel Die Eerste Krag; dit is 'n besit film met Lou Diamond Phillips, en dit is 'n regtig – van wat ek kan onthou, ek bedoel, dit het my baie bang gemaak toe ek 'n kind was, miskien as jy dit nou aansit sou dit super lig wees, maar van wat Ek kan onthou dit was nogal intens. Soort van 'n Fallen-agtige plot is wat ek kan onthou, 'n besitting, maar dit is een van die vroeë wat ek kan onthou. Daar is ook net 'n soort vurige aksie daaraan. 

Dit en een wat ek weet vir 'n feit wat regtig hardcore is, word een genoem Liggaamsdele. Dit is basies hedendaagse Frankenstein. Regtig brutaal, regtig bloederig, ook 'n bietjie aksie. Waarskynlik 'n bietjie smerig op hierdie stadium, ek kan nie onthou hoe, jy weet, grof dit was nie, maar ek dink toe ek so 10 was om daarna te kyk, heeltemal te jonk. Ek het dit waardeer vir redes wat ons moet.

Kelly McNeely: Baie van die films wat jy onlangs gedoen het, Bloedverwante het onlangs op Shudder uitgekom, en Maak my bang en 'n Gewonde reuk, almal het 'n tuiste op Shudder, wat ongelooflik is, want dit is so 'n wonderlike platform ... op dieselfde noot, is daar 'n Shudder-film wat jy sterk sal aanbeveel?

Josh Ruben: Wel, jy moet Brian Fuller's kyk Queer for Fear dokumentêr. Ek dink al hul dokumentêre films is ongelooflik. Daar is ook Moet nooit weer slaap nie, wat ek redelik seker is nog steeds op Shudder. Dit is soos 'n agt uur Nightmare on Elm Street dokumentêr. Dit is fenomenaal, ek kon dit van voor af kyk. Ek bedoel, dit gaan werklik deur elke film en Robert Englund is daar, en Heather Langenkamp, ​​en Wes Craven, soveel argiefmateriaal en dies meer. Maar film film? O gosh, ek bedoel, ek dink almal moet uitcheck Maak my bang, bloedverwante, 'n gewonde reep, en Wie het hulle genooi, ook geredigeer deur Patrick Lawrence wat dit gedoen het Maak my bang as well.

Maak my bang

Kelly McNeely: So wat is volgende vir jou?

Josh Ruben: Ek het 'n grafiese roman wat uitkom wat soort van 'n eerbetoon is aan my liefde vir Verhale uit die kripte, wat voel asof dit dalk 'n verhaal in die TV-program was, hopelik vir sommige mense. Dit kan uiteindelik net te verdraai wees vir mense se sin. So dit word genoem Darla, en dit sal volgende jaar uitkom. En dit is met Invader Comics, geïllustreer deur Brianna Tippetts, wat 'n kunstenaar is met wie ek graag saamwerk. 

En Michael Kennedy, die skrywer van Blumhouse's freaky, ek en hy werk aan 'n gruwelkomedie waarvan ek net mal is, ek wil graag maak. En daar is ander goed wat net ronddryf, mens weet nooit of dit gaan gebeur nie, maar ek wil regtig net hermaak Darkman of ten minste 'n erfenisvervolgverhaal. Ek dink Liam Neeson wil bietjie gat skop en dalk weer die verbande dra.

Kelly McNeely: As hy vir ons iets gewys het met sy onlangse toneelspelkeuses, is dit dat al wat hy wil doen, is om gat te skop, weet jy?

Josh Ruben: Ek dink so! Ek dink dit is hoekom dit so is, goed, hoekom moet jy nie ten minste een doen wat 'n bietjie meer genre skeef is nie, weet jy? Jy hoef nie 'n yspadvragmotor te wees of wat ook al nie.

Kelly McNeely: Of iemand wat net eintlik net probeer om hul kinders terug te kry.

Josh Ruben: Ek verstaan ​​dit, ek bedoel, ek verstaan ​​dit.

Kelly McNeely: 'n Vreemde vraag, is daar iets wat jy ooit wens iemand sou jou in 'n onderhoud vra? Het jy die onuitgesproke onderhoudsvraag wat jy wil, o, ek wil regtig oor hierdie een ding praat?

Josh Ruben: Ek bedoel, ek is mal daaroor – jy het al tegniese vrae gevra, soos die dinge oor proses, ek nerd altyd daaroor. Elke keer as enigiemand vra – veral filmmakers – oor hul proses, weet jy, hoe blokkeer jy dit alles, praat jy met akteurs, hoe kommunikeer jy, of die chemie van al daardie dinge, al daardie soort goed. Dit is die tipe vrae waarvan ek net hou. Maar wat my betref, het jy al daardie punte getref. 

Maar dit is ook hoekom ek Mick Garris se Nadoodse ondersoek, net omdat hy regtig daarin kom. So ek weet nie, miskien sal ek eendag wanneer ek aftree of naby dit is, net een doen wat soos, openlik tegnies is, asof ek nie eers filmmakers vra wat hul agtergrond is nie, ek kry net reg in soos, hoe doen jy dit?

Kelly McNeely: Hoe doen jy dit? Wat doen jy? Wat gebruik jy? Skryf alles neer. 

Josh Ruben: Ja, baie, baie spesifiek. Vind die direkteur van Liggaamsdele en vra hom hoekom hy dit gedoen het.

Klik hier om Bri se resensie van te lees 'n Gewonde reuk, stroom nou op Shudder.

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Flieks

Paramount+ Peak Screaming Collection: Volledige lys flieks, reekse, spesiale geleenthede

gepubliseer

on

Paramount + sluit aan by die Halloween-stroomoorloë wat hierdie maand plaasvind. Met akteurs en skrywers wat staak, moet die ateljees hul eie inhoud bevorder. Boonop lyk dit of hulle iets gebruik het wat ons reeds weet, Halloween en gruwelflieks gaan hand-aan-hand.

Om te kompeteer met gewilde toepassings soos Sidder en Skreeuboks, wat hul eie vervaardigde inhoud het, is die groot ateljees besig om hul eie lyste vir intekenare saam te stel. Ons het 'n lys van Max. Ons het 'n lys van Hulu/Disney. Ons het 'n lys van teatervrystellings. Heck, ons het selfs ons eie lyste.

Natuurlik is dit alles gebaseer op jou beursie en begroting vir intekeninge. Tog, as jy inkopies doen, is daar aanbiedings soos gratis roetes of kabelpakkette wat jou kan help om te besluit.

Vandag het Paramount+ hul Halloween-skedule vrygestel wat hulle die titel noem "Piek skree-versameling" en is propvol hul suksesvolle handelsmerke asook 'n paar nuwe goed soos die televisiepremière van Troeteldier Sematary: Bloedlyne op Oktober 6.

Hulle het ook die nuwe reeks bargain en Monster High 2, albei val aan Oktober 5.

Hierdie drie titels sal aansluit by 'n massiewe biblioteek van meer as 400 flieks, reekse en Halloween-tema episodes van geliefde programme.

Hier is 'n lys van wat jy nog op Paramount+ kan ontdek (en Showtime) deur die maand van Oktober:

 • Groot skerm se groot skree: Blockbuster-treffers, soos Skreeu VI, Glimlag, Paranormale aktiwiteit, Moeder! en Weeskind: Eerste Kill
 • Slash Treffers: Ruggraat-verkoelende snyers, soos Pêrel*, Halloween VI: Die vloek van Michael Myers*, X* en Skree (1995)
 • Gruwelheldinne: Ikoniese films en reekse, met skreekoninginne, soos 'N rustige plek, 'n Stil plek Deel II, GEELJASSE* en 10 Cloverfield Laan
 • Bonatuurlike Skrik: Anderwêreldse eienaardighede met Die Ring (2002) The Grudge (2004) Die Blair Witch Project en Troeteldier Sematary (2019)
 • Familie Skrik aand: Familie gunstelinge en kindertitels, soos The Addams Family (1991 en 2019), Monster High: The Movie, Lemony Snicket se 'n reeks ongelukkige gebeure en 'n Regtig spookhuis, wat op Donderdag 28 September op die diens binne versameling debuteer
 • Coming of Rage: Hoërskool gruwels soos TEEN WOLF: THE MOVIE, WOLF PACK, SCHOOL GEESTE, Teeth*, Firestarter en My dooie eks
 • Kritiese bekroonde: Geprysde vrese, soos Aankoms, Distrik 9, Rosemary's Baby*, Uitwissing en Suspiria (1977) *
 • Wesenskenmerke: Monsters neem die middelpunt in ikoniese films, soos King Kong (1976) Cloverfield*, Crawl en Kongo*
 • A24 Gruwel: Piek A24-rillers, soos Midsommar*, Bodies Bodies Bodies*, The Killing of a Sacred Deer* en Mans*
 • Kostuumdoelwitte: Cosplay-aanspraakmakers, soos Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Transformers: Rise of the Beasts, Top Gun: Maverick, Sonic 2, STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS, TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM en Babilon 
 • Halloween Nickstalgie: Nostalgiese episodes van Nickelodeon gunstelinge, insluitend SpongeBob SquarePants, Hey Arnold!, Rugrats (1991), iCarly (2007) en Aaahh !!! Regte Monsters
 • Spannende reeks: Donker boeiende seisoene van EVIL, Criminal Minds, The Twilight Zone, DEXTER* en TWIN PIEKE: DIE TERUGKEER*
 • Internasionale gruwel: Terrors van regoor die wêreld met Trein na Busan*, The Host*, Death's Roulette en curandero

Paramount+ sal ook die tuisstroom van CBS se seisoenale inhoud wees, insluitend die eerste ooit Big Brother primetime Halloween-episode op 31 Oktober**; 'n stoei-tema Halloween episode op Die prys is reg op 31 Oktober**; en 'n spookagtige viering op Kom ons maak 'n ooreenkoms op 31 Oktober**. 

Ander Paramount+ Peak Screaming Season-geleenthede:

Hierdie seisoen sal die Peak Screaming-aanbieding tot lewe kom met die eerste Paramount+ Peak Screaming-tema-viering ooit by die Javits-sentrum Saterdag, 14 Oktober, van 8:11 tot XNUMX:XNUMX, eksklusief vir New York Comic Con-kentekenhouers.

Daarbenewens sal Paramount+ aanbied Die Spookhuis, 'n meeslepende, pop-up Halloween-ervaring, deurspek met van die engste films en reekse van Paramount+. Besoekers kan hul gunstelingprogramme en flieks binnestap, van SpongeBob SquarePants tot YELLOWJACKETS tot PET SEMATARY: BLOODLINES by The Haunted Lodge binne die Westfield Century City Mall in Los Angeles van 27 tot 29 Oktober.

Die Peak Screaming-versameling is nou beskikbaar om te stroom. Om die Peak Screaming-sleepprent te sien, klik hier afgelaai word.

* Titel is beskikbaar vir Paramount+ met Showtime beplan intekenare.


**Alle Paramount+ met SHOWTIME-intekenare kan CBS-titels regstreeks stroom via die regstreekse stroom op Paramount+. Daardie titels sal op aanvraag aan alle intekenare beskikbaar wees die dag nadat hulle regstreeks uitgesaai is.

Lees verder

Flieks

A24- en AMC-teaters werk saam vir 'Oktober-opwinding en kouekoors'-reeks

gepubliseer

on

Off-beat filmateljee A24 neem Woensdae by oor AMC volgende maand teaters. "A24 Presents: October Thrills & Chills Film Series," sal 'n geleentheid wees wat sommige van die ateljee se beste gruwelfilms ten toon stel.op die grootskerm aangebied.

Kaartjiekopers sal ook 'n gratis proeftydperk van een maand van A24 Alle Toegang (AAA24), 'n app wat intekenare 'n gratis sine, eksklusiewe inhoud, handelsware, afslag en meer toelaat.

Daar is elke week vier flieks om van te kies. Eerste aan die beurt is Die Heks op 4 Oktober dan X op 11 Oktober, gevolg deur Onder die vel op 18 Oktober, en uiteindelik die Director's Cut van midsommar op Oktober 25.

Sedert dit in 2012 gestig is, het A24 'n baken geword van onafhanklike flieks wat buite die netwerk is. Trouens, hulle oortref dikwels hul hoofstroom-eweknieë met nie-afgeleide inhoud gemaak deur regisseurs wat visies skep wat uniek en ongetemper deur groot Hollywood-ateljees is.

Hierdie benadering het baie toegewyde aanhangers gelok na die ateljee wat onlangs 'n Oscar-toekenning huis toe geneem het Alles oral op een slag.

Binnekort is die finale van die Ti Wes trypties X. Mia Goth keer terug as West se muse in MaXXXine, 'n slasher-moordraaisel wat in die 1980's afspeel.

Die ateljee het ook sy etiket op die tienerbesit-film geplaas Praat met my ná sy première vanjaar by Sundance. Die fliek was 'n treffer met beide kritici en gehoorgangers wat die regisseurs aangespoor het Danny Philippou en michael philippou om 'n vervolg op te slaan wat volgens hulle reeds gemaak is.

Die "A24 Presents: October Thrills & Chills Film Series," is dalk 'n goeie tyd vir fliekliefhebbers wat nie vertroud is met A24 om te sien waaroor al die bohaai gaan. Ons sal enige van die films in die reeks voorstel, veral die byna drie uur lange regisseurssnit van Ari Aster se midsommar.

Lees verder

Flieks

'V/H/S/85'-sleepprent is heeltemal gelaai met 'n paar wrede nuwe stories

gepubliseer

on

Maak gereed vir nog 'n toetrede tot die gewilde V / H / S bloemlesingreeks met V / H / S / 85 wat sal première op die Sidder stroomdiens aan Oktober 6.

Net meer as 'n dekade gelede, die oorspronklike, geskep deur Brad Miska, het 'n seminale kultus-gunsteling geword en het verskeie vervolgverhale, 'n herlaai en 'n paar bykomstighede voortgebring. Hierdie jaar het die vervaardigers teruggereis na 1985 om hul video-kasset van terreur te vind met gevonde beeldmateriaal, geskep deur nou bekende regisseurs, insluitend:

David Bruckner (Hellraiser, The Night House),

Scott Derrickson (The Black Phone, Sinister),

Gigi Saul Guerrero (Bingo Hel, Kultuurskok),

Natasha Kermani (Lucky)

Mike Nelson (verkeerde beurt)

Pas dus jou opsporing aan en kyk na die splinternuwe lokprent vir hierdie nuwe versameling van gevind beeldmateriaal nagmerries.

Ons sal Shudder die konsep laat verduidelik: "'n Onheilspellende mixtape meng nooit tevore-gesiene snuifmateriaal met nagmerrieagtige nuusuitsendings en ontstellende tuisvideo's om 'n surrealistiese, analoog samestelling van die vergete 80's te skep." 

Lees verder