Verbinding met ons

Nuus

Voorskou/onderhoude: 'The Veil' stel 'n vreemde wetenskap/fiksie-gruwelraaisel

gepubliseer

on

HP Lovecraft het gesê die vrees vir die onbekende was een van die diepste en donkerste vrese van die mensdom. Ons gedagtes is van nature nuuskierig en om nie die antwoorde te ken nie, skeur ons. Dit is hoekom misterie en gruwelgenres so gereeld oorsteek. Die komende sci-fi-gruwelfliek Die sluier beloof intriges en vreemde enigmas.

"Die sluier verweef onderstrominge van gruwel en wetenskapfiksie in 'n spookagtige verhaal oor 'n afgetrede priester (O'Bryan) wat 'n jong Amish weghol (Kennedy) skuil teen 'n aurora-inducerende geomagnetiese storm, net om haar tydveranderende rol in 'n vormende raaisel te ontbloot. sy verlede.”

Ek het met die regisseur/skrywer Cameron Beyl, skepper van die video-opstelprojek, gepraat Die direkteure-reeks en vervaardiger Kyle F. Andrews (Matchbreakers, 'n Plek genaamd Fairneck) om die projek in meer besonderhede te bespreek. Ek het ook onderhoude gevoer met die rolprent se hoofrolle Rebekah Kennedy (Twee hekse, Stasie 19) en Sean O'Bryan (Rust Creek, Olympus het geval), Die sluier is geskeduleer vir 'n vroeë 2023-vrystelling.

Wat is jou agtergrond? Waar kom jy vandaan, wat het jou in film laat belangstel?

KAMERON: Ek het grootgeword in Portland, OF in die 90's en vroeë 2000's, waar die konstante reën my geneigdheid as 'n binnenshuise kind regtig aangemoedig het. Van kleins af was ek regtig aangetrokke tot storievertelling van alle soorte—om op die verhoog op te tree, klein kortverhale te skryf, strokiesprente te teken, en dit alles. Ek het altyd flieks geniet, maar dit het nie 'n sentrale deel van my lewe geword nie totdat ek die gesinsvideokamera opgetel het en van my eie begin maak het saam met die buurtkinders. Hoe meer flieks ek gesien het, en hoe meer ek geleer het oor hoe dit gemaak is, hoe meer het ek net dolverlief geraak op die hele onderneming. Sodra ek by hoërskool en kollege aangekom het, het ek regtig daardie spesifieke selfdoen-/boheemse energie begin voed waarvoor Portland bekend is - dit was 'n bemoedigende atmosfeer wat vandag nog my werk inlig.

KYLE: Ek is van 'n paar plekke, afhangend van wie vra. Ek is in New Hampshire gebore, het in Iowa en Wisconsin gewoon, en het na die hoërskool in Massachusetts gegaan. Vir my was daar nooit 'n tyd wat ek nie behep was met film nie – die vroegste herinneringe sluit in die besoek aan die Field of Dreams, kyk na die Muppet Movie in die hospitaal waar my suster gebore is, en laat opbly om saam met my ma na die Oscars te kyk. Natuurlik het ek tydens hoërskool in 'n videowinkel gewerk, en dit is toe ek regtig begin speel en skryf, en waarskynlik hoe ek uiteindelik by Emerson College beland het waar ek Cam (go Lions) ontmoet het.

Wat was die inspirasie vir The Veil?

KAMERON: Daar is 'n redelike wye stel inspirasies vir DIE SLUIER, van kampvuur-spookstories wat ek as kind gehoor het, tot asemlose aanlyn-denkstukke oor wat met ons tegnologie-afhanklike samelewing sou gebeur in die geval van 'n massiewe sonstorm of EMP. Stilisties is die streng voorkoms van films soos Robert Eggers se “Die Heks”, en Paul Schrader se “Eerste Hervormde” het ons sleutelverwysingspunte geword, terwyl Andrew Patterson se “Die groot van die nag” het gedien as 'n riglyn vir die uitvoering van 'n hoë-konsep genre stuk met 'n skoen begroting. Ons het ook baie inspirasie uit ander media behalwe film geput— soos Mark Z. Danielewski se roman "House of Leaves" en die skilderye van Jake Wood Evans.

KYLE: As draaiboek DIE SLUIER is heeltemal Cam se baba. Waar ek ingekom het, het gehelp om die fyner punte van die storie te verfyn. Oor 'n paar konsepte het ons in 'n paar keuses geklik wat werklik 'n verskil gemaak het toe ons by produksie gekom het. As 'n span vind ons albei regtig baie vreugde in atmosfeer en om vrae aan die gehoor te stel, en ek dink ons ​​slaan regtig die spyker op die kop deur ons invloede te neem en iets van ons eie te maak.

Hoe het jy Rebekah Kennedy en Sean O'Bryan ontmoet/vertolk?

KYLE: Dit is baie waar ek in die prentjie gekom het. Met my toneelspel-agtergrond en die kunstenaarsontwikkelingswerk wat ek doen, het ek 'n sterk netwerk van mense met wie ek gewerk het. Ek het Rebekah geken van 'n klas wat ons saam geneem het, en selfs terwyl ons die draaiboek ontwikkel het, het ek geweet sy is die regte persoon vir die rol van Hannah. Wat Sean betref, hy is sterk aanbeveel deur 'n wonderlike skrywer saam met wie ek gewerk het (en natuurlik het ek hom van sy vorige werk geken). Ons het 'n paar bande van sommige moontlikhede geneem, maar die oomblik toe ons Sean sien lees het, het ons net geweet hy is ons Douglas.

KAMERON: Rebekka het al die spesifieke kwaliteite gehad waarna ons gesoek het, en sy het hierdie ten volle gerealiseerde, driedimensionele mens geskep wat onverwagte dinge doen binne 'n andersins baie nou reeks eienskappe wat deur haar gemeenskap en geloof aan haar afgedwing word. Sean was ook regtig verbasend, op al die beste maniere— tydens die skryffase het ek sekere vooropvattings gehad oor wie sy karakter was, en Sean het hom tot lewe gebring op 'n baie menslike manier wat daardie vooropgestelde idees uitgedaag en oortref het. Ons is geneig om aan Katolieke priesters te dink as hierdie afsydige, verafgeleë figure wat in koue vlakke praat, maar Sean het hierdie aardse, selfveragtende sin vir humor wat sy karakter soveel meer herkenbaar en simpatiek maak as wat op die bladsy was.

Hoe sal jy The Veil beskryf? Wat is vir jou die vreesaanjaendste daarvan? Wat sou jy sê is die hooftemas van The Veil?

KAMERON: The Veil is 'n verborge raaiselfilm met sterk gruwel- en wetenskapfiksie-elemente, waardeur hierdie massiewe hemelse gebeurtenis 'n intieme verhaal oor identiteit, sigbaarheid en geloof moontlik maak - in 'n baie persoonlike sin sowel as 'n godsdienstige een. 'n Amish-vrou en 'n Katolieke Priester is 'n ietwat onkonvensionele karakterverhouding om 'n storie rondom te anker, en daar is 'n inherente konflik en spanning in hul opponerende wêreldbeskouings.

KYLE: Dit is een van die dinge waartoe ek hier aangetrokke was, hoe vrees nie net gedryf word deur skouspelagtige angs nie, maar deur die intimiteit van keuse, perspektief, hoe ons mekaar sien en behandel.

KAMERON: Wat dit alles so skrikwekkend maak, is dieselfde ding wat ons almal snags wakker hou - daardie knaende angs oor dinge wat ons in die verlede gedoen het (of versuim het om te doen), en die bekommernis dat net omdat ons probeer het om aan te gaan en laat daardie dinge in die verlede, beteken nie noodwendig dat hulle daar sal bly nie. Die besondere raamwerk van DIE SLUIER stel ons in staat om daardie idees te verken deur die volkstaal van klassieke spookstories, of dit nou by die kampvuur vertel word of in 'n baie grillerige pos in die No Sleep-subreddit.

KYLE: 'n Visuele creepypasta? Alhoewel ek dink dit is net die Twilight Zone, maar ons is nie te ver daarvandaan hier nie.

Wat is jou huidige planne vir The Veil?

KYLE: Sonder om te veel in besonderhede in te gaan, is ons in gesprek met potensiële verspreiders en stel ons 'n plan op vir ons feesloop volgende jaar. Ons benader dit ook vanuit 'n ingesteldheid om meer projekte van die grond af te skop, sodat die lug die limiet is vir hoe ons dit kan gebruik.

KAMERON: THE VEIL is die eerste film wat ek gemaak het onder FilmFrontier, die indie-ateljee wat ek in 2019 gestig het met die doel om die groei van eendersdenkende filmmakers te bevorder deur 'n volhoubare en billike produksie-ekosisteem. As indie-rolprentmakers word ons altyd aangemoedig om die films te maak wat ons graag wil sien, en FilmFrontier is geskep sodat ons die stories kan vertel wat ateljee-ekonomie eenvoudig nie sal toelaat nie. Behalwe dat dit bloot 'n storie is wat ek al 'n geruime tyd wou vertel, DIE SLUIER is amper soos 'n tesisverklaring vir FilmFrontier se missie – iets wat wys hoe die gereedskap wat nou beskikbaar is vir indie-rolprentmakers groot visies met baie min hulpbronne kan verwesenlik.

Werk jy aan enige nuwe projekte?

KAMERON: Ek en Kyle het talle ysters in die vuur— beide as 'n span sowel as op ons eie individuele projekte. Daar is 'n paar skrifte wat ek al 'n geruime tyd ontwikkel met die oog om na te maak DIE SLUIER: een is 'n buierige sielkundige riller wat in Los Angeles se advertensiebedryf afspeel en 'n ander is 'n volwassenheidsverhaal wat afspeel teen die sosiopolitieke gevolge van 'n groot kosmiese ontdekking. Wat hierdie idees albei in gemeen het, is dieselfde begeerte wat die skepping van gedryf het DIE SLUIER, wat 'n behoefte is om boeiende en onverwagte stories te vertel op 'n volhoubare ekonomie van skaal.

KYLE: Soos Cam gesê het, ons het binnekort afsonderlike projekte, maar wat die toekoms van hierdie span betref, is een van die opwindende dinge om in mikrobegrotingproduksie te werk dat ons net beperk word deur hulpbronne, nie verbeelding nie. Nadat ons die werk gedoen het waarmee ons gedoen het DIE SLUIER, ons het beslis 'n paar idees in die pyplyn om die missie wat ons hier begin het voort te sit.

Rebekka Kennedy

Wat is jou agtergrond? Wat het jou laat belangstel in toneelspel?

Ek is oorspronklik van Texas, waar ek gebore en getoë is, en ek het begin belangstel in toneelspel toe ek 'n klein dogtertjie was. My ma het my geneem om my eerste toneelstuk te sien toe ek 4 was en ek was dadelik verslaaf. Ek het net geweet ek wil op die verhoog wees. Toe ek 12 was, het my ma my meer ernstig opgeneem en my vir toneelspelklasse ingeskryf en ek het toneelstukke en musiekblyspele begin doen. Dit het voortgegaan deur die skool en tot in die kollege. Nadat ek kollege gegradueer het, het ek meer belangstelling in film en TV begin vind. Dit was 'n lang reis, maar 'n lonende een.

Wat het jou aangetrek na 'n projek soos Die Sluier?

Cameron Beyl het so 'n briljante spookagtige en fassinerende draaiboek geskryf. Ek was op die punt van my stoel desperaat om te weet wat volgende gaan gebeur. Nadat ek dit gelees het, het ek geweet dit is 'n film waarvan ek deel wil wees. Ek was ook dadelik aangetrokke tot die karakter van Hannah. Hannah is so 'n intrige karakter met 'n laag misterie vir haar, en ek was baie opgewonde om haar te verken. Toe ontmoet ek Cameron en Kyle Andrews, die vervaardiger, en dit het net my besluit versterk. Dit was duidelik dat dit 'n baie samewerkende proses gaan wees en hulle was oop en verwelkomend vir my idees. Ek was nog nie in so 'n fliek nie en dit was ook vir my opwindend.

Geniet jy die gruwelgenre? Wat is van jou gunsteling-gruwelflieks?

Ek geniet die gruwelgenre terdeë. Ek kyk al gruwelflieks vandat ek omtrent 11 was. Toe ek grootgeword het, het ek nooit gedink ek sou eintlik daarin wees nie, so die wêreld het 'n snaakse manier om uit te werk. Sommige van my gunstelinge is The Sixth Sense, The Conjuring, Insidious, Sinister en The Exorcist om 'n paar te noem. Maar daar is so baie groots.

Hoe sal jy jou karakter van Hannah beskryf in Die Sluier?

Hannah is 'n jong Amish-vrou wat slim en ongelooflik vindingryk is. Sy is vriendelik maar versigtig en hou dinge na aan haar hart. Ten spyte daarvan dat sy nie veel blootstelling aan die buitewêreld gehad het nie, is sy ook baie dapper. Ek kan nog nie te veel verklap nie, maar ek sien uit daarna dat die wêreld haar ontmoet.

Hoe was jou ervaring om te maak Die Sluier? Werk jy saam met Sean O'Bryan?

My ervaring om aan The Veil te werk was ongelooflik. Ek het so 'n wonderlike tyd gehad om die fliek te verfilm. Cameron is so 'n begaafde regisseur en het geweet hoe om ons as akteurs perfek te lei terwyl ons die ruimte gee om te speel, te verken en die waarheid in die oomblikke te vind. So baie van die draaiboek gaan oor wat nie gesê word nie, en Cameron het 'n pragtige ruimte gebied om dit te vind. Kyle is so 'n kalmerende teenwoordigheid op stel. Hy het so 'n groot hart en passie en hy het baie omgegee vir ons ervaring, wat dit soveel beter gemaak het. Die hele bemanning het net die projek verhoog. Om saam met Sean O'Bryan te werk was 'n droom. Ek is al 'n rukkie 'n groot aanhanger van hom, en hy was 'n lekkerte om te leer ken. Hy is gaaf, snaaks en het ons voortdurend laat lag met sy stories op stel. Hy was ook 'n plesier om mee te werk as 'n toneelvennoot. Sean het dit so maklik gemaak om met hom as akteur te skakel. Hy was altyd 100 persent in die loopgrawe saam met my en was so bemoedigend tydens verfilming. Ek kon nie gevra het vir 'n beter toneelvennoot en alles rondom ervaring nie. Ek het soveel gegroei as akteur en as mens tydens die proses en ek is ewig dankbaar daarvoor.

Waarop hoop jy sal die gehoor se reaksies wees Die Sluier?

Ek hoop die gehoor sal ook op die punt van hul stoele wees en sal diep aansluit by die karakters van Hannah en Douglas. Ek hoop hulle gaan op 'n rit gaan wat hulle nie gou sal vergeet nie.

Sean O'Bryan

Wat is jou agtergrond? Wat het jou laat belangstel in toneelspel?

Ek is oorspronklik van Louisville … nadat ek die 80's in NYC deurgebring het om toneelspel by HB STUDIOS te studeer en talle off broadway toneelstukke gedoen het, het ek IN 1990 na LA verhuis en dadelik in TV-programme en flieks begin werk en ek het konsekwent onophoudelik gewerk sedertdien! 

Wat het jou na 'n projek soos The Veil aangetrek?
Ek was nog altyd geïnteresseerd in soveel verskillende moontlikhede van loopbane en kon nooit op een spesifieke ding besluit nie .. so toneelspel was 'n perfekte keuse van beroep, want ek kry die geleentheid om net voor te gee dat ek allerhande mense in beroepe is vir kort tydperke van tyd en dan aanbeweeg … ek hoef nie regskool te gaan en die res van my lewe te spandeer om die regte te praktiseer nie … ek kan net een in 'n fliek of 'n program speel … en dan word ek volgende week dokter en ens. ens!
Ek het al 'n aantal komedieprojekte agtereenvolgens gedoen, so toe ek die draaiboek vir THE VEIL gelees het, was ek dadelik geïnteresseerd, want dit sou 'n wonderlike geleentheid wees om uit daardie manier van werk te kom ... Ek is mal oor die eenvoud en die intelligensie van die skryfwerk … en ek was mal oor die idee om net deur 'n hele fliek tonele saam met een ander persoon te doen … daar is ook 'n groot geestelike aspek aan die draaiboek en dit is nie baie dikwels dat ek die geleentheid kry om dit as akteur te verken nie … en vreemd genoeg genoeg deur my lang loopbaan het ek nooit die kans gehad om in die gruwelgenre te werk nie!

Geniet jy die gruwelgenre?    

Ek is absoluut mal oor gruwelflieks … dit is seker my gunsteling genre 

Wat is van jou gunsteling-gruwelflieks?

My gunsteling gruwelflieks is Die BabadookDie GeliefdesDie Omen (oorspronklik), IT (hermaak) Carrie (oorspronklik), Die duiweluitdrywer, Huis van 'n 1000 lyke, Hut in die bosDie Blair-heksprojek en soveel meer! 

Hoe sal jy jou karakter van Douglas beskryf in Die Sluier

Vader Douglas is 'n baie ordentlike mens wat 'n ouerwordende priester is ... hy ervaar 'n geestelike krisis as gevolg van 'n paar diep spyt oor keuses wat hy deur sy lewe gemaak het!

Hoe was jou ervaring om te maak Die Sluier?

My ervaring op die film was absoluut perfek … die enigste manier waarop hierdie fliek in 10 dae voltooi sou word, is as alles presies reg verloop … en dit het … Kyle Andrews is een van die slimste en mees georganiseerde vervaardigers met wie ek nog gewerk het … en almal sonder uitsondering daarheen gebring 'n Speletjie … die meeste van die fliek is op een plek geskiet wat liefgehad het, want dit het meer tyd gegee om net aan die uitvoering van elke toneel te werk … baie daarvan is buite werking geskiet wat altyd uitdagend is en dit bly op jou tone … Cameron het 'n uitstekende werk gedoen om seker te maak dat ek en Rebekah altyd presies weet waar ons emosioneel in elke toneel is, sodat dit alles suksesvol sal volg! 

Werk jy saam met Rebekah Kennedy?

Rebekah Kennedy is 'n absolute genie … in my tonele was al wat ek regtig nodig gehad het om te doen, op te daag en in te tree en met haar te skakel en alles sou soos towerkuns werk! Sy gee regtig so baie om oor kwaliteit en dit inspireer enigiemand om haar om dieselfde te voel! 

Wat sou jy sê is die vreesaanjaendste ding van Die Sluier?

Ek sou sê die skrikwekkendste element van The Veil is die verwarring wat jy ervaar oor wat werklik is en wat nie … dit is baie ontstellend … die reis is nie lineêr nie en Cameron speel rond deur rond te spring en te plaas!

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Nuus

Nick Groff onthul "Waarheid" agter 'Ghost Adventures' en Zak Bagans

gepubliseer

on

Daar kan geargumenteer word dat die Amerikaanse paranormale dokumentêre en werklikheids-TV-verskynsel begin het Spook avonture terug in 2004 toe die destyds onbekende ondersoeker Zak Bagans en sy span 'n dokumentêr verfilm het wat na bewering werklike beeldmateriaal van paranormale aktiwiteit op kamera onthul het. Daardie fliek sou nie wyd beskikbaar vir kykers word voordat dit op die uitgesaai is nie SyFy (nee Sci-Fi) Kanaal in 2007.

Die fliek, getiteld Spook avonture, het 'n televisierealiteitsprogram met dieselfde naam geïnspireer wat op 'n ander netwerk begin het, Die ReiskanaalIn 2008.

Daar moet kennis geneem word dat die uiters gewilde paranormale ondersoekwerklikheidsprogram Spookjagters was reeds 'n steunpilaar op SyFy sedert 2004 en sou voortgaan om oor 11 seisoene te strek.

Sedertdien het albei oorspronklike vertonings nuwe lewe op Discovery+ gekry, met elke handelsmerk wat bykomstighede en nuwe seisoene het.

Die afgelope tyd, Spook avonture het die onderwerp geword van gerugte en harde beskuldigings, veral teen sy gasheer Zak Bagans. Van bewerings van loopbaansabotasie tot moeilik om mee te werk, is Bagans onlangs deur sommige mense wat voorheen in sy span was uitgeskel.

Een van die oorspronklike skeppers van Spook avonture, Nick Groff het hierdie week op Twitter gegaan om oor sy voormalige sakevennoot te praat, en kom ons sê net Bagans het nie goed gevaar nie. Groff noem nie Bagans by die naam in die video nie, hy verwys dikwels vaagweg na hom, soos in, "die gasheer saam met wie ek gewerk het."

Om eerlik te wees, die paranormale agter-die-skerms drama is regtig niks in vergelyking met die sukses wat die oorspronklike Spook avonture span bewerk. Sedert Bagans was die gesig van die vertoning (en is nog steeds), en blykbaar 'n sekssimbool in daardie veld, was dit meestal sy persona wat die handelsmerk in werklikheidssterre aangedryf het.

Dit is nie te sê dat niemand anders van sy span nie hard gewerk het om die program so ikonies te maak soos dit is nie, Groff sê selfs hy het gehelp om die naam uit te dink. Maar in vergelyking is Bagans soos die hoofsanger van 'n rockgroep en sy ondersoekers is net nie so sigbaar nie.

Groff, nadat hy solo gegaan het, is egter self 'n popkultuur-gunsteling. Sy vertoning Paranormale toesluit, wat hy as uitvoerende hoof vervaardig het, groot aanhang gevind. Baie aanhangers was ontsteld dat dit in 2019 geëindig het, soos jy in sy Twitter-V&A hierbo sal sien.

Vertel ons wat jy van hierdie werklikheidsdrama dink in die kommentaar.

Lees verder

Nuus

'Texas Chainsaw Massacre 2' kom tot briljante 4K UHD van asynsindroom

gepubliseer

on

Texas

Texas Chainsaw Massacre 2 is op pad na ons van asynsindroom. Die nuwe weergawe kom met 'n hele klomp spesiale kenmerke om mee te begin. Van nuwe onderhoude met Tom Savini tot Caroline Williams en meer is die skyf gelaai met allerhande nuwe kenmerke om in te delf. Natuurlik het die nuwe versameling ook seker gemaak om al die voorheen vrygestelde spesiale kenmerke in te sluit. Dit maak vir 'n helse absoluut volledige versameling.

Die hele Texas Chainsaw Massacre 2 ervaring op sy eie is 'n briljante een. Die regisseur, Tobe Hooper, het dinge op 'n heel ander vlak geneem as dié van die eerste film. Weg is die vetterige, vuil, sweetdeurdrenkte Texas-somers met die onderstreepte stank van 'n veevoerlot. In plaas daarvan het Hooper in 'n rigting gegaan wat 'n strokiesprentagtige gevoel aan die karakters onderstreep en die bose ondergrondse lêplek waarin The Saw en The Family weggekruip het. Dit is nie 'n rigting waarmee almal sou gegaan het nie, maar Hooper was nie almal nie en sy briljantheid het geweldig deurgeskyn met hierdie reusagtige keuse.

Die asynsindroom Texas Chainsaw Massacre 2 spesiale kenmerke sluit in:

 • 4K Ultra HD / Streek A Blu-ray-stel
 • 4K UHD aangebied in 'n hoë-dinamiese reeks
 • Nuut geskandeer en gerestoureer in 4K vanaf sy 35 mm oorspronklike kameranegatief
 • Aangebied met sy oorspronklike 2.0 stereo-teatermengsel
 • Splinternuwe klankkommentaar met filmresensent Patrick Bromley
 • Oudiokommentaar met regisseur Tobe Hooper
 • Oudiokommentaar met akteurs Bill Moseley, Caroline Williams en spesiale effekte-grimeringskepper Tom Savini
 • Oudiokommentaar met direkteur van fotografie Richard Kooris, produksie-ontwerper Cary White, draaiboektoesighouer Laura Kooris en eiendomsmeester Michael Sullivan
 • "The Saw and Savini" - 'n splinternuwe 2022-onderhoud met spesiale effekte-grimeringskepper Tom Savini
 • "Strek lewens!" – 'n splinternuwe onderhoud in 2022 met die aktrise Caroline Williams
 • "Serving Tom" - 'n splinternuwe 2022-onderhoud met spesiale grimeer-effekte-kunstenaar Gabe Bartalos
 • “Remember The Alamo” – 'n splinternuwe 2022-onderhoud met die akteur Kirk Sisco
 • "Texas Blood Bath" - 'n splinternuwe 2022-onderhoud met spesiale grimeer-effekte-kunstenaar Barton Mixon
 • “Die Yuppie Scum” – 'n splinternuwe 2022-onderhoud met die akteur Barry Kinyon
 • "Leatherface Revisited" - 'n splinternuwe 2022-onderhoud met die akteur Bill Johnson
 • "Beneath The Battle Land: Remembering The Lair" - 'n splinternuwe 2022-funksie met die akteurs Caroline Williams, Barry Kinyon, Bill Johnson en Kirk Sisco
 • Nog nooit voorheen-gesiene uitgebreide onderhoude met regisseur Tobe Hooper en mede-vervaardiger Cynthia Hargrave nie – van regisseur Mark Hartley se dokumentêr “Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films”
 • "It Runs In The Family" - 'n dokumentêr van 85 minute oor die maak van The Texas Chainsaw Massacre 2
 • "IRITF Outtakes" - uitgebreide onderhoude met LM Kit Carson en Lou Perryman
 • "House Of Pain" - 'n onderhoud met grimeer-effekte-kunstenaars John Vulich, Bart Mixon, Gabe Bartalos en Gino Crognale
 • "Yuppie Meat" - 'n onderhoud met die akteurs Chris Douridas en Barry Kinyon
 • “Cutting Moments” – 'n onderhoud met redakteur Alain Jakubowicz
 • "Behind The Mask" - 'n onderhoud met stuntman en Leatherface-uitvoerder Bob Elmore
 • "Horror's Hallowed Grounds" - 'n featurette oor die liggings van die film
 • “Still Feelin' The Buzz” – 'n onderhoud met die skrywer en filmhistorikus Stephen Thrower
 • 43 minute agter-die-skerms videomateriaal wat tydens die film se produksie geskiet is
 • Alternatiewe Openingl
 • Scene geskrap
 • Oorspronklike teatersleepwaens vir die VSA en Japan
 • TV-kolle
 • Uitgebreide promosie-stil- en beeldgalery
 • Omkeerbare omslagkunswerk
 • Engelse SDH onderskrifte

Texas Chainsaw Massacre 2 kom na 4K UHD van Vinegar Syndome. Kom oor HIER om jou bestelling te plaas voordat hulle almal weg is. (Hulle verkoop vinnig uit!)

Lees verder

Nuus

'Bambi' ontmoet 'Apocolypse Now' Fever Dream 'Unicorn Wars' kom na Blu-Ray

gepubliseer

on

Unicorn

Regisseur, Alberto Vázquez bring die geanimeerde koorsdroom Eenhoringoorloë tot lewe in 'n moet-sien-skouspel en verbasend swaar politieke stelling. Fantastic Fest 2022 gekies Eenhoringoorloë as deel van sy programmering en dit het nie in die steek gelaat in die swaar genrefees nie. Die film wat die beste beskryf word as Apokalips Nou ontmoet Bambi is 'n ongelooflike film met verbasend swaar drama omdat dit so 'n squishy en gelukkige animasiestyl is. Daardie jukstaposisie sorg vir 'n ongelooflike en unieke vertoning. Gelukkig vir ons kom die radikale ervaring na Blu-Ray van G Kids and Shout! Fabriek.

Die samevatting vir Eenhoringoorloë gaan so:

Vir eeue is teddiebere opgesluit in 'n voorvaderlike oorlog teen hul geswore vyand, die eenhorings, met die belofte dat oorwinning die profesie sal voltooi en 'n nuwe era sal inlui. Aggressiewe, selfversekerde teddiebeer Bluet en sy sensitiewe, teruggetrokke broer Tubby kon nie meer anders wees nie. Soos die strawwe en vernedering van teddiebeer-bootcamp verander na die psigedeliese gruwels van 'n gevegstoer in die Magic Forest, sal hul ingewikkelde geskiedenis en toenemend gespanne verhouding die lot van die hele oorlog bepaal.

buffel

Eenhoringoorloë bonus funksies

 • Onderhoud met die regisseur Alberto Vásquez
 • "Working in Blender" featurette
 • Kenmerklengte animaties
 • Voorskou

Eenhoringoorloë kom vanaf 9 Mei op Blu-Ray aan. Is jy opgewonde oor die waansinnige oor-die-top-ervaring? Laat weet ons in die kommentaar afdeling.

Lees verder