Verbinding met ons

Film Resensies

Shark Film 'MANEATER' wys geen genade nie!

gepubliseer

on

Om die vrystelling van uit te lig Maneater, Ster Nicky Whelan het met iHorror gesels oor hoe die film gemaak is.

Die nuutste killer shark film, Maneater, toon geen genade nie en doen 'n uitstekende werk om 'n hoë liggaamtelling te lewer. Hierdie film het gapende resensies ontvang, baie haat dit, maar ek beplan om hierdie film 'n bietjie liefde te wys. Die film is nie oorweldigend of verstommend nie, maar ek het 'n goeie tyd gehad! Die gehoor ontvang dadelik die dood en mors geen tyd om die storie vir meer op te stel nie. Die vraag word vroeg reeds gevra, "wie sal lewe en wie sal sterf?" Die regisseur Lee is nie kamerasku nie en het geen bekommernis om te talm oor die bloed wat deur die massiewe haai veroorsaak word nie. 

Ons het almal verskillende variasies van Great White Sharks gesien in ons gunsteling haai-flieks; sommige is beter as ander. Hierdie haai verander nogal gereeld deur die film, die voorkoms en die grootte redelik merkbaar, en dit het my steeds nie gekeer om 'n wonderlike tyd te hê nie. Soms doen jy jou bes met wat jy het; Ek respekteer dit met rolprente, en ek is net 'n sucker vir haaifilms, ha! 

Ek glo soms kyk ons ​​nie moordenaarhaai-flieks vir die plot of karakters nie, maar dit is 'n pure bonus as ons iets meer kry! 

Ten spyte daarvan dat baie van die rolverdelings een vir een uitgesoek is, sommige baie vinnig, was daar 'n mate van karakterontwikkeling, veral met Jessie (Nicky Whelan). Jessie het pas uit 'n langtermyn verhouding gekom, en haar vriende het haar saam met hulle na hierdie tropiese paradys gesleep en "gemaak". Die storie word relatief eenvoudig gehou, en soms kan dit 'n bietjie cliché word, maar hel, ek het nie omgegee nie; dit was 'n verdomde goeie tyd! 

MANEATER is nou beskikbaar in teaters, digitaal en op aanvraag van Saban Films. 

Synopsis: Jesse en haar vriende se idilliese eilandvakansie verander in 'n grusame nagmerrie wanneer hulle die teiken van 'n onverbiddelike grootwithaai word. Desperaat om te oorleef, span sy saam met 'n plaaslike seekaptein om die bose maneater te keer voordat dit weer toeslaan in hierdie hartklop-riller.

Ek het die voorreg gehad om met die ster Nicky Whelan (Jessie) van die film te praat. Nicky was 'n ontploffing, en ek hoop ek kan weer met haar praat oor haar toekomstige projekte. Ons het gepraat oor Maneater, natuurlik, en het haar werk met Rob Zombie, opkomende funksies en Halloween-tradisies in Australië (waar sy grootgeword het) aangeraak. Kyk na ons gesprek hieronder; jy sal bly wees dat jy dit gedoen het. 

Gesprek met aktrise Nicky Whelan

Nicky Whelan as Jessie Quilan in die riller, MANEATER, 'n vrystelling van Saban Films. Foto met vergunning van Saban Films.

Nicky Whelan: Hallo, Ryan. 

iHorror: Hallo, Nicky, hoe gaan dit met jou? 

NW: Ek is gesond, dankie, liefie; Hoe gaan dit? 

iH: Dit gaan goed met my; baie dankie dat jy my oproep vandag geneem het. Ek het 'n paar vrae; eerstens het ek die film geniet. Ek het die karakters geniet, en dit was waarna ek gesoek het; dit pas goed by my naweekhorlosie in, en daar was baie goeie dinge daaroor. Die kinematografie was pragtig; dit was pragtig geskiet. ’n Paar van die karakters vir wie ek wel omgegee het, veral Kaptein Wally, ek was so ontsteld toe die haai hom eet. Albei jou karakters het sulke goeie chemie gehad; Ek het gehoop daar sou iets gewees het. 

NW: Ek dink in die vroeëre draaiboek was daar iets wat met ons karakters gaan gebeur, en ek weet nie hoekom dit nie in daardie rigting gegaan het nie; iets het in die draaiboek verander. Om eerlik te wees met jou, ek het gehou van hoe dit nie in 'n romantiese storie ontaard het nie, en dit het meer gekom oor die onafhanklike vibe wat my karakter moes hê en die pa/dogter-konneksie wat ontwikkel is met die Trace Adkins-karakter [Harlan] . So dit is interessant dat jy dit sê, tog hou ek van die manier waarop ons met die einde gegaan het, want dit was nie jou tipiese soort einde nie; Ek het nogal daarvan gehou.

(L – R) Shane West as Will Coulter en Nicky Whelan as Jessie Quilan in die riller, MANEATER, 'n vrystelling van Saban Films. Foto met vergunning van Saban Films

iH: Dit was anders. Dit was in elk geval wonderlik. Toe jy geheg geraak het aan die projek, was dit 'n normale onderhoud, of was daar iets spesiaals daaraan om geheg te raak? 

NW: Jy weet, ek het al voorheen saam met daardie ouens gewerk, en hulle het vir my die draaiboek gestuur, en ek was soos, 'ag, my hemel, 'n haaifliek, kom ons doen dit.' Shark-flieks is wonderlik; hulle kom heeltyd uit en het 'n groot aanhang. Mense het óf mal belaglikes óf realistieses gemaak; mense het 'n ding vir haai-flieks. Ek was soos, 'goed, kom ons gee dit 'n kraak,' en dit was in Hawaii, en ek is soos, 'ja, asseblief.'

iH: Ek het dit eintlik nie geweet nie; nou is dit gewoonlik honderd persent CGI. 

NW: Absoluut, en natuurlik, het ons 'n CGI-haai deur die hele fliek gebruik, maar daar is oomblikke waar Justin [Lee, regisseur] dit wou gebruik, en ons was soos, 'okay, kom ons doen dit, dit gaan ons almal mal maak, maar kom ons gee dit 'n kraak' [lag]. 

iH: Was daar enigiets spesifiek omtrent die skiet wat uitdagend of moeilik was? 

NW: Die hele produksie, dit was 'n onafhanklike haaifliek wat in 18 dae gemaak word met 'n meganiese haai onder redelike mal omstandighede. As 'n hele span het ons regtig in die ou skool gegaan. Dit was baie uitdagend; die watertoestande was vol, en ons het beperkte tyd en geld gehad, so ons was trots op die resultaat. Ek is persoonlik fisies uitgedaag op hierdie fliek. Ek was nie bereid om te swem nie [lag]. Ek was soos, 'o shit.' Ek beskou myself as soort van fiks, maar dit het my gat geskop, en ek was uitgeput van die swem in die water die hele dag en die see. Die plaaslike inwoners het regtig vir ons gesorg, en ons het baie veilig gevoel. Die kookhitte en growwe water en vroeg begin. Dit was baie. Gebruik die meganiese haai en het die poppespelers daar, sleep hierdie ding in en uit die water. Die kameraspan het ure lank in die water gestaan ​​en nie geweet wat aan hul voete was nie; dit was geen grap nie; Ek was 'n paar keer bang [gil, lag]. Dit was volop. 

Nicky Whelan as Jessie Quilan in die riller, MANEATER, 'n vrystelling van Saban Films. Foto met vergunning van Saban Films

iH: Het jy iets in die water gesien toe jy daar was? 

NW: Nee, net 'n paar visse. Dit was die pragtige waters van Hawaii. Dit was baie veilig; Hawaii is 'n wonderlike plek. Ek was al baie keer daar. Dit was nie soseer van die vrees vir wat in die water was nie. Ek was soms 'n bietjie senuweeagtig omdat ek nie die onderkant kon sien nie, en ek was soos: 'waarop staan ​​ek?' Iets squishy en 'n rots, 'wat gaan aan?' [Squeels] [Lag] Die plaaslike inwoners is verseker 'jy is goed', en ek het my vertroue in hulle geplaas. ek was uitgeput; die woelige water het my regtig uitgeput. 

iH: Ek wed; Ek kon dit nie gedoen het nie. Dit is 'n bewys van die toewyding van almal wat betrokke is. Dit is net wonderlik, dit klink of dit 'n hegte groep was, en agtien dae is net ongelooflik; dit is vinnig! 

NW: Eerlikheid vir 'n haai-fliek is dit waansinnig; dit is nie baie tyd nie. Die begroting was klein, so jy kon nie veel doen van die goed wat jy wou hê nie. Dit is hoekom dit 'n hegte groep mense was wat die meeste van 'n situasie gemaak het, ek was regtig trots daarop, en ons het dit daar uitgekom. 

iH: Dit is wonderlik, en het hierdie ervaring, veral hierdie skuif, jou aan regie laat dink? 

NW: As ek enigiets gaan regisseer, sal dit nie 'n haaifliek wees nie. Dit is 'n ware baller om daardie projek aan te pak, om vir agtien dae op die water te wees; jy het soveel teen jou op die been, dit is 'n uitdaging. Dit is snaaks dat jy oor regie praat; Ek is mal oor musiekvideo's ou skool; Ek was 'n 80's baba; Ek sal graag musiekvideo's wil regisseer wat heeltemal links van 'ManEater' is en waarvan ons praat, dit sal iewers wees waar ek soort van sou begin. Ek kan beslis waardeer wat Justin [Lee], ons regisseur, deurgemaak het op hierdie fliek en die span wat probeer het om dit te laat werk onder die omstandighede. Dit was bevredigend om hierdie skuif af te sluit en weg te stap; dit was baie werk, en ons was uitgeput, maar dit het goed gevoel aan die einde daarvan. 

iH: Ek het deur jou IMDB gekyk, en dit lyk of jy 'n alligator film in die werke het? Die vloed. 

NW: Ja, ons het haai-flieks, ons het alligator-flieks; Ek vat elke vreesaanjaende dier op die planeet aan. Ons het Die vloed kom uit. Ek het 'n komedie wat uitkom, wat wonderlik was om deel van te wees; Ek was nie vir 'n minuut op 'n komediestel nie; dit word genoem Die Nana-projek. Daar is 'n aksiefliek met Dolf Lungren en Luke Wilson wat uitkom; Ek het rondgespring en ewekansige projekte gedoen en 'n paar baie verskillende genres gedoen soos ek doen [Lag].

iH: Dit is ongelooflik. Ek hou daarvan om dit te hoor!

Nicky Whelan as Jessie Quilan in die riller, MANEATER, 'n vrystelling van Saban Films. Foto met vergunning van Saban Films

NW: Dit voel beslis goed; dit is nie oor en oor dieselfde ding nie, dit is seker. 

iH: Ek weet dat ons oor 'Jaws' gepraat het, maar wat is jou gunsteling skrikwekkende fliek? 

NW: Eerlik, my gunsteling skrikwekkende fliek is so hardcore, en ek het saam met hom moet werk: dit is 'House of 1,000 XNUMX Corpses' deur Rob Zombie, saam met wie ek gedoen het Halloween II. Ek is lief vir hom; Ek is mal oor sy werk – daardie fliek. Ek dink ek het na die flieks gegaan en dit 'n klomp keer gesien. Ou skool, absoluut skrikwekkend, en ek was mal daaroor. 

iH: Ek het jou karakter baie kort onthou in Halloween II. 

NW: Ja, dit was meer daaroor om saam met Rob Zombie aan die werk te kom. Dit was 'n klein rol. Ek was soos, 'stuur my na Atlanta; Ek wil in die mengelmoes met daardie wonderlike mense wees.' Rob is verstommend in gruwel; dit was so cool, net 'n slegte groep mense; dit was 'n goeie een. 

iH: Hy doen altyd dinge, hy het Die Munsters uitkom, en ek kan nie wag daarvoor nie. 

NW: Dit lyk ongelooflik; goed vir hom. Hy is altyd besig om sulke projekte aan te pak. Ek hou van sy aanpak van dinge. 

(L – R) Nicky Whelan as Jessie Quilan en Trace Adkins as Harlan Burke in die riller, MANEATER, 'n vrystelling van Saban Films. Foto met vergunning van Saban Films

iH: Woon jy tans in Australië?

NW: Nee liefde, ek is al sestien jaar in Amerika. 

iH: Ek was net nuuskierig, is daar enige Halloween-tradisies in Australië? 

NW: Daar was regtig nie. Toe hy grootgeword het, was Halloween nie groot nie. Mense het nou aan boord van die hele aantrek ding gespring. In die afgelope tien jaar doen Australiërs Halloweenie-goed; as kind sou ons nie trick or treat nie; dit was nie deel van die Australiese kultuur nie; dit was beslis 'n Amerikaanse ding. Ek is 'n Star Wars nerd, elke Halloween, as ek nie verfilm nie, sal jy my sien as 'n soort Jedi of met 'n ekstreme kostuum aan, wat regtig voordeel trek uit Halloween; dis my gunsteling vakansie. 

iH: Dit is ongelooflik; Ek weet ons moet afsluit; baie dankie dat jy met my praat; baie geluk, en ek hoop om binnekort met jou te praat oor 'n ander projek. 

NW: Absoluut liefde, baie dankie. 

Kyk na die lokprent

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Film Resensies

SXSW Review: 'Evil Dead Rise' is 'n non-stop Gorefest-partytjie wat nooit ophou nie

gepubliseer

on

Campbell

Klaatu Barada Nikto! Is die woorde wat gebruik word om Kandarian Demons op te tower het ons nog nooit in die steek gelaat nie. Dit inspireer kettingsae, boomstokke en pret om oor deelnemende skerms te ontplof. Van Sam Raimi se spelveranderende 1981-film tot die Starz-reeks Ash vs Evil Dead. Nou, 'n magdom dodelikes keer terug met die nuutste bloeddeurdrenkte ervaring, Evil Dead Rise. Die jongste inskrywing in die franchise pomp nuwe lewe en dood deur sy are deur die film opnuut te begin.

Evil Dead Rise begin met daardie bekende POV-skoot van die Kandariese mag wat in die bos rondloop. Soos dit momentum optel, word ons skielik uit die POV getrek om te besef dat ons deur 'n hommeltuig se lens kyk. Die skoot laat ons weet dat ons in vir 'n nuwe era van die Evil Dead terwyl jy 'n bietjie pret het met verwagting. Die volgorde bring ons by 'n klomp vakansiegangers wat pret het by 'n hut by die meer. Die bekendstelling aan hierdie mense duur nie lank voordat die besit van 'n Kandariese demoon sy eie bekend maak nie. Kopvels word getrek bloed word gestort en die Evil Dead Rise in die kort inleiding. Ons word dan 'n paar dae voor die gebeure by die meer teruggetrek stad toe.

Staan

Ons word dan voorgestel aan 'n klein gesin met ma, Ellie (Alyssa Sutherland), haar twee kinders (Morgan Davies, Nell Fisher), en haar suster, Beth (Lily Sullivan), wat almal in 'n hoë woonstelgebou woon. Wanneer 'n groot aardbewing daarin slaag om 'n gat in die vloer oop te maak, ontdek die klein gesin The Book of the Dead.

Dit neem seun Danny nie lank om die vinielplate te speel wat die boek vergesel het nie. Weereens die Evil Dead word vrygemaak en binne sekondes breek alle hel los en gaan die liggaam van ma, oftewel Ma, binne.

Die bekende POV van die Kandariese magte stoot oor die stad se strate voordat hulle die woonhuisgebou vind. Sodra dit binne is, neem dit nie lank om sy eerste besitslagoffer, Alyssa, te vind nie. Een keer besete Alyssa maak haar pad terug na haar gesin in hul woonstelhuis en soos jy kon raai neem dit nie lank vir siele om te begin ingesluk word en vir bloed, ingewande en ingewande om te begin vlieg nie.

Evil Dead Rise doen 'n goeie werk om sy bose voet stewig teen die petrolpedaal gedruk te hou. Sodra ons aan hierdie arm gesin en hul woonstelhuis voorgestel word, hou die gruwel, aksie en pret nie op nie.

Regisseur, Lee Cronin, (The Hole in the Ground) pas perfek in die Evil Dead familie. Hy kry dit reg om genoeg van sy eie visie van die Kandarian Demon-helscape te skep om dit sy eie te maak, terwyl hy ook vir ons hoeksteen-oomblikke gevul met boomstokke, kettingsae, oor-die-top-gruwel en die klassieke Demon-stem wat Sam Raimi in sy films bevorder het, gee. . Trouens, Cronin neem daardie Kandariese demoonstem selfs verder. Hy kry dit reg om 'n volwaardige karakter te skep by wyse van besetene Ellie wat resoneer en deurgaans meer aansteeklik word.

Cronin slaag daarin om daardie nuwe skurkstem by wyse van Alyssa Sutherland te skep. Die aktrise gaan deur die bewegings van sukkelende ma tot 'n skrikwekkende en heeltemal onvergeetlike doodkoningin. Sy bly regdeur die film. Elke toneel sien hoe die aktrise die fisieke uitdagings van die rol sowel as die algehele bose skurkagtige dele van die rol met uitnemende perfeksie ontmoet. Nie sedert Bad Ash 'n Kandarian Demon het so onvergeetlik uitgestaan ​​soos Sutherland se ma wat gebreek het nie Evil Dead sleg. Geluk aan die Bose Koningin.

Cronin slaag ook daarin om 'n wêreld te skep wat moontlik die ander twee Necronomicon-boeke bevat wat ons in die verlede gesien het. Hy laat ruimte in die storie om te glo dat beide Bruce Campbell se Ash en Jane Levy se Mia dalk almal met hul eie onderskeie dodeboeke bestaan. Ek hou van die idee dat daar meer as een Necronomicon in die spel is en die regisseur maak dapper daardie moontlikheid oop.

Staan

Beth (Lily Sullivan) word hier ons ridder in bloedige wapenrusting. Sullivan betree die bloeddeurdrenkte rol van ons nuwe heldin met oorgawe. Dit is maklik om vroegtydig lief te wees vir haar karakter en teen die tyd dat ons Sullivan bloeddeurweek sien, met kettingsaag en boomstok in sleep, is ons as gehoor reeds halsoorkop en juig.

Evil Dead Rise is 'n volop ononderbroke gorefest-partytjie wat vinnig begin en nie vir 'n sekonde ophou nie. Die bloed, ingewande en pret hou nooit op of gee jou kans om asem te haal nie. Cronin se hoë nagmerrie is 'n pragtige hoofstuk in die wêreld van Die Evil Dead. Van begin tot einde laat die partytjie nie vir 'n sekonde op nie en horror-aanhangers gaan elke sekonde daarvan hou. Die toekoms van Die Evil Dead is veilig en gereed vir meer siele om te sluk. Lank lewe die Evil Dead.

Lees verder

Film Resensies

'Dark Lullabies'-filmresensie

gepubliseer

on

Donker Lullabies is 'n gruwelbloemlesingfilm uit 2023 deur Michael Coulombe bestaande uit nege verhale wat 'n speeltyd van 94 minute skep; Jark Lullabies kan gevind word op die Tubi-stroomdiens. Die fliek se byskrif, "Gewaarborg om jou in te steek en jou aan die slaap te laat skud," is slim en geskik. Ek is 'n sucker vir bloemlesingsfilms en -reekse, so ek was baie opgewonde om dit te kyk. Ek het al 'n paar van die kortverhale gesien, maar dit was 'n ware bederf om hierdie juwele weer te besoek.

So kom ons duik dadelik daarin; hierdie is nie 'n film gelaai met spesiale effekte nie, so as dit is waarna jy soek, sal jy dalk wil wag vir die nuwe Transformer-film om vanjaar vry te stel. Donker Lullabies is 'n film wat sy skeppers toegelaat het om hul vlerke te sprei en inhoud te produseer, wat ek seker is op 'n skoenbegroting.

Ek het gehoor dat die gewildste struikelblokke vir enige produksie tyd en geld is. Uit die nege verhale het 'n paar 'n emosionele houvas oor my, om baie redes, van die storie, die toneelspel en die regie. 'n Soortgelyke eienskap wat hierdie gruwelverhale gehad het, was dat ek elkeen as 'n kenmerk wou sien, aangesien ek gevoel het daar is meer storie om te vertel, en dit was nou aan my om my verbeelding te gebruik om die spasies in te vul, wat nooit 'n negatief.

Voordat ek ingaan op wat ek spesifiek geniet het, sal ek 'n paar foute uitwys wat ek met die algehele film gehad het. Ek verstaan ​​soms, as gevolg van die magte wat daar is, word sekere besluite geneem, dit is buite bereik vir die kreatiewe denke, en hulle kan nie spesifiek sekere besluite neem nie. Ek glo die hele film sou beter gevloei het as die titelkaarte aan die begin van elke segment geplaas is (sommige was). Dit sal verwarring oor die einde van een segment en 'n ander begin vermy; soms kan die kyker dink hulle is steeds op dieselfde segment as gevolg van die oorgang.

Laastens sou ek graag een of ander grillerige of slapstick snaakse gasheer wou sien; sommige van my gunsteling bloemlesings het gruwelgashere gehad, en ek glo dit sou daardie laaste glans by die film gevoeg het. Niks hiervan was 'n deal breaker nie, net iets wat ek graag sou wou gesien het. Ek het al die segmente in Donker Lullabies; daar is 'n paar wat ek spesifiek wil noem.

“Dark Lullabies is ’n hoogtepunt van 9 van my kort gruwelfilms; elke segment handel oor die gruwels wat mense veroorsaak en die keuses wat hulle maak. Gruwel is nie altyd 'n monster of 'n man in 'n masker nie. Jaloesie, ego, mishandeling, wreedheid, bedrog...daar is allerhande subtiele boodskappe regdeur Dark Lullabies.” – Regisseur Michael Coulombe.

Segment - 'Wees nie lief vir my nie.

Eerste aan die beurt is die segment "Love Me Not." Ek was veral gretig vir hierdie een omdat die aktrise Vanessa Esperanza moeiteloos 'n lang monoloog gelewer het vir byna die segment se duur. Jenny het al male sonder tal 'n gebroke hart ervaar, maar sal al haar eks-kêrels 'n dodelike les op Valentynsdag leer. Ek sou graag meer van die storie wou sien wat fokus op waar Jenny se storie begin het en wat die laaste strooi hierdie karakter tot haar breekpunt gebring het. Hierdie segment is goed geskryf en geregisseer.

Segment - "Sak met truuks."

Tweedens, op my lys is "Bag of tricks." Met 'n speeltyd van sestien minute, lewer hierdie segment 'n bevredigende mengsel van terreur, uitsonderlike toneelspel en kinematografie wat op die punt is en sorg vir daardie perfekte storie om op Halloween te vertel. Dit sal jou Halloween-drang bevredig en kan enige tyd van die jaar gekyk word.

Die segment fokus op 'n paartjie wat 'n gewone Halloween-aand aan die deur klop, wat die nag in 'n verskriklike beproewing vir beide minnaars verander terwyl hulle Timmy, die spook, ontmoet. Ek moet sê, die teenwoordigheid van die spookkostuum is reguit hare! Ek hoop dat skrywer Brantly Brown en regisseur Michael Coulombe een of ander tyd vir ons 'n funksie sal lewer, want ek weet soveel meer kan vertel word.

Segment - "Silhoeët"

My derde vermelding is "Silhoeët." Dit is verstommend hoe beleefd teenoor iemand vir die meneer in hierdie segment vrugte afgewerp het. Met 'n hardlooptyd van ongeveer agt minute, Silhouette lewer 'n kragtige punch, en weereens, die konsep, as dit uitgebrei word, sal ek glo 'n wonderlike kenmerk maak. Ek is altyd in die bui vir 'n goeie spookstorie!

Segment - "Bekruip."

My vierde en laaste vermelding is "Stalk." Hierdie storie was slim en eenvoudig, wat dit baie ontsenuende gemaak het. Voel jy ooit asof iemand jou volg? Wat sou jy doen as dit jou realiteit was en iemand jou agtervolg? Sou jy hardloop, wegkruip of terugbaklei? steel sal verseker jou eetlus laat huil vir meer!

Donker Lullabies is 'n ordentlike bloemlesing wat hierdie talentvolle individue toelaat om hul kuns ten toon te stel, en ek hoop om meer hiervan in die toekoms te sien. Van die beplanning, koördinering en bestuur, regie en redigering weet ek dat daar baie hart en gedagtes ingegaan het om elk van hierdie nege kortbroeke te vervaardig. Onthou om na te gaan Donker Lullabies uit op Tubi.

Lees verder

Film Resensies

RESENSIE: 'Scream VI' is 'n aksiebelaaide, galvaniserende Tour de Force

gepubliseer

on

Ek wens nogal ek kon sê dat die Skree franchise het die haai gespring met hierdie jongste hoofstuk - ons weet almal dat die dag kom - maar dit het nie. Nie hierdie keer nie.

Ons het dalk die "kern vier" daarvoor te bedank. Die “kern vier” bestaan ​​uit verlede jaar se oorlewendes, Sam (Melissa barrera), Tare (Jenna Ortega), Mindy (Jasmin Savoy Brown), en Tsjad (Mason Gooding). Daardie toekenning geld nie net vir die karakters op die skerm nie, maar Skreeu VI het van die beste verdomde jong akteurs in Hollywood vandag.

Lr, Hayden Panettiere ("Kirby Reed"), Jasmin Savoy Brown ("Mindy Meeks-Martin"), Jack Champion ("Ethan Landry"), Melissa Barrera ("Sam Carpenter"), Jenna Ortega ("Tara Carpenter"), Mason Gooding (“Chad Meeks-Martin”) en Courteney Cox (“Gale Weathers”) speel in Paramount Pictures en Spyglass Media Group se “Scream VI”.

Paaseierjag

Hierdie resensie gaan ietwat kort wees, want ek wil nie enige bederfies of onopsetlike leidrade vir hierdie opwindingsrit op die rand van jou stoel weggee nie. Maar ek sal vorentoe beweeg asof jy reeds die laaste film gesien het, so as jy nie het nie, kyk daarna voor jy sien Skreeu VI, daar is baie dinge wat jy moet weet wat jou ervaring baie ryker gaan maak.

Koue Ope

Kom ons begin eers met die alomteenwoordige koue oop. Skreeu VI het die vreemdste en mees bevredigende proloog sedertdien 4. Weereens, dit is beter dat ek nie noem wat dit behels nie, want dit is deel van die pret. Maar ek sal jou dit vertel Paasfees het vroeg gekom want oral is eiers. As enige fliek jou kan kry om dit twee keer te kyk, is dit hierdie een. Een keer, vir die hoofaksie, en weer vir die IYKYK skattejagters.

Ghostface in Paramount Pictures en Spyglass Media Group se "Scream VI." © 2022 Paramount Pictures. Ghost Face is 'n geregistreerde handelsmerk van Fun World Div., Easter Unlimited, Inc. ©1999. Alle regte voorbehou.". Ghost Face is 'n geregistreerde handelsmerk van Fun World Div., Easter Unlimited, Inc. ©1999. Alle regte voorbehou."

Aksie

Skreeu VI het die meeste aksiereekse van die eerste drie rolprente saam. Dit is soos die Die Hard van afgryse. Weereens, om enigiets weg te gee, gaan ons nie goed laat voel nie, so ons sal aanbeweeg. Maar dit is genoeg om te sê dat daar 'n paar regte naelbyt-pronkstukke is wat nog nooit soveel knal in vorige rolprente gehad het nie. Ek het gevind dat ek op die skerm skree tussen my joernalistieke kollegas en ek nooit doen dit. Dit is 'n prettige rit in 'n vol teater, so moenie deur al jou springmielies in die eerste 30 minute gaan nie.

Lr, Melissa Barrera (“Sam Carpenter”), Jenna Ortega (“Tara Carpenter”), Jasmin Savoy Brown (“Mindy Meeks-Martin”) en Mason Gooding (“Chad Meeks-Martin”) speel in Paramount Pictures en Spyglass Media Group se "Skreeu VI."

Familie & Kern Vier

In Skree (2022) daar was 'n groot klem op familie. Ons het gesien hoe Sam se stadige verval in waansin is terwyl hy probeer keer het Ghostface. Uiteindelik was haar psigo-superkrag genoeg om die moordenaar met behulp van te slaan Meester Yoda… eh, Pappa Billy Loomis. Skreeu VI is gesmee op sterkte van uitgebreide familie. Soos Dom Toretto sou sê: "Ek het nie vriende nie, ek het familie." En natuurlik is daar die sustersverhouding tussen Sam en Tara. Slegs 'n jaar het verloop sedert die gebeure in Woodsboro en hulle het nie tyd gehad om te genees nie, wat nog te sê te verstaan ​​hoe om vorentoe te beweeg. Beide Barrera en Ortega het soveel talent.

Ghostface in Paramount Pictures en Spyglass Media Group se "Scream VI."

Herroep faktor

Ek het voorheen gesê jy moet die 2022 kyk Skree voor Skreeu VI. Ek sal ook aanbeveel dat jy kyk almal van die Skree flieks voordat jy na hierdie een gaan. Terwyl in Skree (2022) fandom is in grootte afgekap, Skreeu VI is 'n Oscar-toespraak aan liefhebbers van die franchise. Dit sal nuttig wees as 'n aanhanger om 'n opknapping te hê, en nuttig vir mense wat net terloops kyk vir verwysingspunte.

Kom ons stel dit so: as jy nog nooit 'n gesien het nie Skree fliek sal jy steeds pret hê, maar jy loop die risiko om jou afspraak se post-fliek hoogtepunt te verwoes deur baie vrae te vra. Moenie dit doen nie. Doen jou huiswerk.

Lr, Melissa Barrera (“Sam Carpenter”), links, en Jenna Ortega (“Tara Carpenter”) speel in Paramount Pictures en Spyglass Media Group se “Scream VI”.

Sidney?

Skreeu VI het so 'n stewige ruggraat dat dit op sy eie kan staan. Oor hierdie talentvolle groep akteurs kan nie genoeg gesê word nie. Hulle werklik waardeer die franchise.

Jy moet onthou dat sommige van hierdie akteurs nie eers gebore is toe die eerste nie Skree was vrygestel. Trouens, Ortega sou eers sewe jaar later in die wêreld kom. Dit beteken alles Wes Craven deur die gruwelreëls in 2009 weer uit te vind, het 'n verfrisde generasie die prentjie betree en hul eie herontdek. Net soos ons millennials waardeer het wat die oorspronklike fliek destyds gedoen het, gaan 'n hele nuwe skare waardeer wat dit vandag doen. Craven applous uit die graf.

So ja, Sidney word dalk in gees gemis, maar jy sal skaars weet sy is weg. Of is sy?

Die ontmaskering (geen bederf)

Soos met al die Ghostface flieks, daar kom daardie element van afwagting as jy probeer uitvind wie die mes vashou en die masker dra. Daardie laaste 10 minute wanneer die moordenaar onthul word en die gehoor 'n gesamentlike "ooohhh ...!" As die filmmakers hul werk gedoen het, laat die onthulling ons met "daardie spore" eerder as "Ek het dit geweet!" Skreeu VI volg dieselfde formule waar dit nie soseer die bestemming is nie as wat dit die reis is. Ek sal niks meer daaroor sê nie.

Finale Gedagtes: Skree VI

Bloediger as die voor dit. Met meer aksie as in onlangse geheue, en 'n rolverdeling vol talentvolle akteurs, wed ek Skreeu VI gaan na die top van franchise-gunstelinge dryf. Alhoewel die formule relatief onveranderd is, het die fliek steeds tonne verrassings. Dit kan nie gesê word vir vintage slashers van die verlede nie.

Skree gaan voort om die spel (en die reëls) te verander en tot dusver het dit gewerk; geen haaie is gespring nie. Totdat daardie dag aanbreek, regeer die koning van die snyers steeds oppermagtig.

Lees verder