Verbinding met ons

Nuus

(Skryweronderhoud) Die skrywer Ronald Malfi wat deur Bram Stoker benoem is, sit met iHorror by Talk Little Girls and More

gepubliseer

on

Klein dogtertjies klein

'... sy het verwag dat haar ou huis anders sou lyk - leeg, miskien soos die gesmelte vel van 'n reptiel wat in die vuil agtergebly het, asof die huis niks meer oor gehad het as om te verdor en te sterf nie ...' - van Kleine meisies

Verlede maand het die bekroonde gruwelskrywer, Ronald Malfi, sy jongste roman, Kleine meisies. (Klik HIER As u my resensie misgeloop het) Een van die beste skrywers wat aan die gang is, lê Malfi in sy vermoë om griezelige verhale met grusame lekker beskrywings soos hierbo te maak. Ek is 'n aanhanger van hierdie man sedert hy sy eerste uitstekende kruipfees gelees het, Sneeu terug in die Leserskring Horror dae. Hy het my weggeblaas met die opvolg, Swewende trap, en het my sedertdien steeds in verwondering gelaat. Kleine meisies is 'n uitstekende toevoeging tot Malfi se werk.

Hierdie week het ek die kans gekry om met mnr. Malfi te gesels. Hy deel sy invloede, sy ervaring, sy liefde vir papierboeke oor die elektroniese grondverskuiwing, sy advies aan jong skrywers daar buite, en nog baie meer.

Malfi kopskoot

Glenn Rolfe: Hallo Ronald, jy weet ek grawe jou werk. Dankie dat u die tyd geneem het om dit te doen.

Ronald Malfi: Geen probleem nie, maatjie. Dankie dat jy my gehad het.

GR: Hoe oud was jy toe jy die skrifgogga raak? Het u dadelik begin?

RM: Ek was waarskynlik ongeveer 10 of 11 jaar oud toe ek ernstig begin skryf het. Met 'ernstig' bedoel ek met dissipline en reëlmaat. Ek het 'n ou Olympia-tikmasjien in die hande gekry en sou elke dag verskeie bladsye skryf, gewoonlik as ek van die skool af kom. Hierdie vroeë pogings was net so sleg geskryf as wat u sou verwag, maar ek was mal daaroor om te skryf en ek herinner my spesifieke mylpale van destyds - om my eerste verhaal van tien bladsye te tref of iets te skryf wat meer as 100 bladsye oorskry het, wat vir 'n kind van my ouderdom nogal 'n prestasie — met groot voorliefde en 'n gevoel van prestasie, selfs nou nog. Toe ek eers deur die gogga gebyt is, het ek geweet dat ek dit vir my geld wou doen, en het nooit in daardie vasberadenheid gewankel nie.

GR: Gee my twee boeke wat 'n vroeë invloed gehad het of 'n groot invloed op u gehad het.

RM: Soos met die meeste gruwelskrywers van my generasie, noem ek twee Stephen King-titels -Die oë van die draak, wat die eerste King-boek (en moontlik die eerste volwasse roman) was wat ek as kind gelees het, en toe 'n rukkie later, die van King Dit. Ek onthou dat sommige kinders op skool oor die boek gesels het, en veral die kontroversiële sekstoneel in die boek. Ons was in die middelbare skool, so wat is dit? Elf jaar oud? Daarom het ek dit daarop gemik om 'n eksemplaar van die boek te jag en daardie kontroversiële toneel te ondersoek. Toe ek die boek begin lees, was ek heeltemal geskud deur die grootsheid en prag en het ek alles vergeet van die toneel waarvoor ek oorspronklik 'n eksemplaar van die boek gekry het. Ek was ongeveer dieselfde ouderdom as die kinders in daardie roman en dit het so 'n groot uitwerking op my gehad. Ek het nog steeds die oorspronklike sagteband, alhoewel dit hel verflenter is en in twee helftes verdeel is. Ek het dit miskien drie of vier keer gelees. 'N Wonderlike roman van vrees en onskuld in die kinderjare verlore.

GR: Gee my twee onlangse werke wat dieselfde impak gehad het.

RM: Twee boeke wat by my opkom, is Meisie verbeel deur toeval deur Lance Olsen en Glen Hirshberg's Die sneeuman se kinders. Alhoewel nie een van hulle presies 'nuut' is nie, is albei hierdie boeke transendent en word sterk aanbeveel.

6969112

GR: Die meeste van ons wat op die oomblik in die horror biz was, was groot aanhangers van die Leserskring. U het Snow saam met hulle vrygelaat. Hoe was die ervaring vir u?

RM: Ek het 'n hele boekrak opgedra aan daardie ou Leisure-sagtebande, en dit gee my steeds aandag om te dink aan wat daar gebeur het. Sonder om die snaakse besonderhede van die bankrotskap te verdiep, sal ek sê dat ek in ekstase was om weer by Leisure en redakteur Don D'Auria in te teken ... ek dink ongeveer 2008 of so. Don het my aanvanklik vir een roman geteken, Sneeu, wat redelik goed vir hulle gevaar het. Dit was in al die boekwinkels en het vir my 'n baie meer uitgebreide gehoor gekry as wat ek in die verlede gehad het. As niks anders nie, sal ek Leisure en Don D'Auria erken dat hulle my werk aan 'n baie wyer leserspubliek voorgestel het as wat ek alleen sou kon hê. Ek was daardie jaar in, dink ek, BookExpo in New York - dit sou vroeg in 2009 gewees het, nou dat ek daaraan dink, want ek was daar om te bevorder Shamrock Alley-en ek het Don ontmoet vir 'n drankie en ons is na sy kantoor. Man, dit was net hoe jy wou hê dat sy kantoor moes lyk, met manuskripte in torings op elke beskikbare oppervlak gestapel, agter die kantoordeur ingedruk, onder lessenaars en boekrakke gestoot. Ek het sterre in my oë gehad, man. Don het my gratis boeke aangebied - ek sou waarskynlik met 20 sagtebande kon weggaan, maar ek wou nie gulsig lyk nie, en daarom het ek slegs 'n eksemplaar van Wrath James White se Die opstanding en Jeff Strand s’n Druk. Dit was 'n wonderlike reis en Don was 'n wonderlike ou. Voorheen Sneeu het winkels gekry (ek herinner my) Don het vir my 'n kontrak gestuur vir twee bykomende romans. Dit was Swewende trap en Wiegmeer. Voordat daardie kontrakte ingedien is, kon ek egter rook aan die horison ruik en vrae begin vra oor my laat betalings vir Sneeu. Kortom, ek het nooit die kontrak vir Swewende trap en Wiegmeer, en kon hulle oorneem na my destydse uitgewer, Medallion Press, wat 'n uitstekende werk met die titels gedoen het. Ek was ook op die punt om die regte op terug te kry Sneeu, wat uiteindelik weer met Delirium Books herdruk is en steeds by Darkfuse in druk bly. Die Leisure-boekklub was 'n uitstekende manier om nuwer outeurs in die hoofstroom te kry, en die afsterwe daarvan is meer as net jammer - dit is tragies.

GR: Jy skryf 'n vrek goeie spookstorie (Die rouhuis, drywende trap), maar jy sit nie vas in daardie sub-genre nie. U het vreemdelinge, bose plante, Cthulu en die verskrikking by mense gedoen. Ek is beslis in dieselfde bootjie. Ek kan nie die aantrekkingskrag sien om dieselfde ding oor en oor te skryf nie. Wat is u redes waarom die onderwerpe of monsters verskil?

RM: Waarskynlik net wat u gesê het — dat ek verveeld sal raak om dieselfde ding telkens weer te skryf. Sommige outeurs vind 'n nisskrif ... Ek weet nie ... vampier, weerwolf of zombiefiksie ... en die mens, as dit vir hulle werk, is dit wonderlik. Maar ek sal belangstelling verloor om so iets te doen. Ek kan nie eens die kans oproep om 'n vervolg op enige van my boeke op te stel nie, wat nog te sê om vir ses, sewe, tien boeke in dieselfde genre te skryf.

GR: Is daar 'n boek wat u wil skryf wat u aanhangers kan verbaas?

RM: Lesers wat my vorige werke ken, kan sê dat ek al daardie boeke geskryf het. My derde roman, Die aard van monsters was 'n hoofstroomroman oor 'n skrywer wat sy vriend, 'n prysvegter van digter, van 'n klein dorpie in Kentucky na Baltimore jaag. Niks eng daaraan nie, behalwe die verkoopsyfers. So ook mense wat teruggegaan het en my vierde roman gelees het, Via Dolorosa, het gesê dat dit lyk asof 'n ander skrywer dit geskryf het. Ek het destyds boeke oor spesifikasies geskryf en geen kontrakte gesien nie, en op 'n manier was ek vry om te skryf wat ek wou. En dit is presies wat ek gedoen het.

GR: Toe ek Floating Trap lees, het dit dieselfde uitwerking op my gehad as Boy's Life. Ek het minder as 'n jaar geskryf en dit het my amper bang gemaak om selfs te probeer. Dit was so goed. Net u intense verhaal, die raaisel, die karakters, die pragtige beskrywings wat u gebruik sonder om u te veel te versoen soos sommige outeurs. Was daar ooit so 'n boek vir u. Een wat jou laat sê het, “fok, ek kan nie Wat. "

RM: Dit is snaaks wat u noem Seun se lewe, aangesien daardie boek een van die invloede op my skrywersloopbaan was, en spesifiek vir my roman Desemberpark-wat mnr. McCammon vriendelik genoeg was om 'n onduidelikheid te bied. Praat van sterre getref! Maar seker, ek sien wat u sê; Ek het baie boeke gelees wat net natuurlik is. Ek was nog altyd ontsag vir skrywers soos Hemingway, Thomas Pynchon, Peter Straub, Robert McCammon, Dan Simmons. Ek was 'n jong tiener toe ek die eerste keer gelees het Lolita, en hoewel ek vermoed dat sommige van die nuanses my destyds verloor het, het ek besef dat ek iets lees wat deur 'n god geskryf is, en dat dit iets is waarmee ek waarskynlik nooit sou kon meeding nie. En ek dink dit is die truuk — jy kan nie probeer om te skryf om die beste te wees nie. Daar sal altyd een of ander boek buite u bereik wees, en u sal net u arm hiperstrek en daarna gryp. Die beste boeke is eerlike, eenvoudige boeke, geskryf in u regte stem en vertel stories waaroor u passievol is. Dit is dit regtig. Dit is die geheim.

GR: Watter van u boeke het 'n spesiale plek in u hart en waarom?

RM: Wisseltrap en Desemberpark, albei bevat baie sterk outobiografiese elemente. Dit was ook die twee boeke waar die finale produk redelik naby was aan hoe ek dit oorspronklik in my kop voorgestel het. Gewoonlik verander boeke halfpad deur die skryfproses - 'n ongevalle in skryfwerk sonder 'n uiteensetting of aantekeninge - maar die twee het behoorlik op koers gebly, ten minste tot die algemene toon en gevoel van die boeke, al was dit nie vir die spesifieke plot nie - punte binne.

Ronald51E7P + czpqL._SY344_BO1,204,203,200_

GR: Wat is van u gunsteling films? Gruwel of andersins.

RM: Raiders of the Lost Ark; Terug na die toekoms; Gremlins; Kake; Naby ontmoetings van die derde soort; Vegklub; Die Groot Lebowski; Star Wars.

GR: Uitstekende keuses! Wat is een van jou gunsteling dinge om buite die skryflewe te doen?

RM: Spandeer tyd saam met my gesin.

GR: U is 'n groot voorstander om nie selfvoldaan te raak nie. U het skrywers aangesê om hoër te kom. Hoe weet 'n jong skrywer wanneer hulle gereed is om die volgende vlak te bereik?

RM: Baie nuwer skrywers wat deur die klein pers gepubliseer word vir byvoorbeeld hul inhuldigingsroman, kom weg asof hulle deur 'n bus getref is. Hulle is geskok oor die jammerlike koninklike verklarings, die gebrek aan respek wat hulle in die res van die bedryf kry, en die gebrek aan belangstelling van boekhandelaars wat regtig nie daarin belangstel dat u 'n boekhandtekening in hul winkels het nie. Dit is die werklikheid vir sommige van daardie skrywers, en ek dink my aanbeveling aan die skrywers is om nie te probeer om u prestasies (en u uitgewer, wat regtig niks doen om u te bevorder nie), uit te praat en voor te gee dat u groter is as wat u is nie, maar om u vaardighede te slyp, vind die regte mense met wie u moet praat, en plaas u uiteindelik op die plek waar u voorheen voorgegee het. Maak dit sin? 

GR: Beveel u aan om 'n agent te kry? As u een gehad het of gehad het, hoe was u ervaring met een?

RM: Dit is tog daardie ou kastaiing, is dit nie? 'N Slegte agent is slegter as om glad nie 'n agent te hê nie, maar oor die algemeen kan u eers 'n goeie agent kry voordat u nie een nodig het nie. Ek het tans 'n agent, en sy het my huidige boekooreenkoms met Kensington gehelp. Ons het 'n soortgelyke speletjieplan vir my nuutste boek gehad, Kleine meisies, en ons was altyd op dieselfde bladsy as mekaar — geen woordspeling bedoel nie. Sy is ook 'n wonderlike klankbord as ek my manuskripte begin bevraagteken, wat ek gereeld doen. Dit is van onskatbare waarde in 'n agent. Tensy u 'n klein of indie-indruk maak - of as u verkies om selfpublikasies uit te gee, het u uiteindelik 'n agent nodig om 'n ooreenkoms met 'n groter uitgewery te bewerkstellig. Dit was in elk geval my ervaring. Ek sal aanbeveel om uit te vind wie die skrywers wat u graag by 'n bepaalde uitgewersonderneming lees, antwoord en hulle kontak. Stuur vir hulle u beste, skoonste werk, en moenie 'n onprofessionele asshole daaroor wees nie. As u werk goed is, sal iemand dit wil herhaal.

GR: Die slegste en beste ervaring in u skryflewe tot dusver.

RM: Dit gaan deesdae meestal goed met die skryfwerk. Ek het baie hard gewerk om te kom waar ek is, en na 13 romans, 'n handjievol novelle en ontelbare kort gepubliseerde fiksie, is ek baie tevrede met wat ek bereik het. Ek skryf wat ek wil skryf en kom nie in die gedrang nie. Ek het al 'n paar wonderlike ervarings gehad om tydens konferensies regoor die land te praat, wonderlike aanhangers te ontmoet en met skryfgroepe te praat, met studente op alle vlakke te praat en om net my lesers oor my fiksie te kon skryf en gesels. Al hierdie dinge is wonderlike dinge. Miskien is die laagste periode dat ek myself in 'n funk bevind en 'n bietjie skrywersblok ervaar, dink ek. Dit is toe dat ek afgunstig raak op die ouens wat niks anders as vampierfiksie skryf nie, want ek dink miskien kan ek net oorskakel na outopiloot en 'n ander boek uitpomp as dit die geval is. Maar ek probeer om iets anders met elke nuwe boek te doen, en dit belas. Om nog te praat van dat ek twee baie jong kinders het wat ook baie van my tyd in beslag neem. Desondanks publiseer ek die afgelope paar jaar een roman per jaar en beplan om dit voort te sit.

GR: Ek weet jy is nie 'n e-boekman nie. Wat gee? Kan u ooit beïnvloed word?

RM: Ek het niks teen e-boeke nie. Persoonlik verkies ek om 'n boek in my hande te hou. Ek is uiters obsessief-kompulsief oor die spesifieke tipografiese nuanses van boeke, soos die lettertipe wat gebruik word, die spasiëring, die kantlyne, die manier waarop die bladsye gesny word - hierdie dinge is net soveel as 'n deel, of byna net soveel lees 'n boek vir my as die verhaal. As iemand vir u 'n pil gegee het wat u sou vul vir die dag en u nooit tyd hoef te mors om 'n maaltyd te eet nie, sou u die pil drink? Of geniet u die smaak van biefstuk en pizza en frietjies te veel? Vir my is dit die verskil.

GR: Barker, Straub, King, McCammon — Watter van hierdie is jou gunsteling?

RM: Christus, hoe kan ek antwoord? Koning is koning. Loshande. Maar Straub en McCammon het so mooi aan hul woorde. Veral Straub laat my altyd wonder watter glans ek tussen die tekslyne gemis het, want hy skryf soos iemand wat artefakte in die sand begrawe. U sal nooit al die artefakte kry nie, maar u sal dalk genoeg vind om die legkaart saam te stel. Ek was nooit regtig 'n groot Barker-aanhanger nie, maar ek het nog altyd al sy boeke geniet. Boeke van bloed was baie pret, en ek was nog altyd deel van sy roman Sakrament, wat baie van sy aanhangers geneig is om oor die hoof te sien.

GR: Noem 'n paar boeke van hierdie ouens wat jy as onderwaardeer beskou.

RM: Wel, sakrament deur Barker, soos ek genoem het. Wat McCammon betref, ek is steeds verbaas oor die aantal mense wat nie gelees het nie Seun se lewe. Dit is werklik 'n klassieke, heel moontlik die seminal roman van mondigwording. Word King hoegenaamd nie waardeer nie? Ek sal 'n voorliefde vir Oë van die draak, want dit was die eerste koning wat ek as kind gelees het en dit het 'n spesiale plek in my hart. Nie baie het dit gelees nie. Sou 'n Bachman-roman tel? Ek het nog altyd gedink Die lang loop was briljant. En laastens, ek dink dat alles wat Peter Straub geskryf het, onderwaardeer word. Sy roman Julia was 'n groot invloed op my nuutste, Kleine meisies. Sy roman Die keel is 'n verbysterende prestasie wat op die oog af soos 'n speurderroman na vore kom, maar dit is regtig iets baie groter en hongerder as dit. Ek het weer gelees Die keel male sonder tal. Baie mense hou van Spook storie, soos ek ook, maar Die keel is Peter Straub in al sy volle Straubiness.

straub_throatdie-lang-loopbl_20_pb

GR: Laastens, sou u ooit saam met 'n ander skrywer 'n roman of novelle skryf? Dalk iemand van Maine?  

RM: Ha! Geen subtiliteit daar nie, of hoe? Ek het in die verlede die idee om saam te werk met 'n paar ander outeurs geskop, maar om eerlik te wees, vir my is die skryf van 'n boek vir my so 'n persoonlike, spookagtige, uitmergelende, individuele poging, ek het geen idee hoe ek sou gaan nie oor die deel van sulke brutaliteit met 'n ander mens.

GR: Dankie vir jou tyd, Ronald. Ek waardeer dit.

RM: Enige tyd, Glenn. Dankie dat jy my gehad het.

 

Kleine meisies, Inligting en samevatting

 

  • Lêergrootte:1769 KB
  • Druklengte:384 bladsye
  • Uitgewer:Kensington (30 Junie 2015)
  • Publikasiedatum:Junie 30, 2015

 

Van die Bram Stoker Award-benoemde Ronald Malfi kom 'n briljante, ysige roman van kinderjare wat herbesoek word, herinneringe opgewek en angs hergebore ...

 

Toe Laurie 'n klein dogtertjie was, is dit haar verbied om die kamer aan die bokant van die trap in te gaan. Dit was een van die vele reëls wat haar koue, verre vader opgelê het. Nou, in 'n laaste daad van desperaatheid, het haar vader sy demone besweer. Maar wanneer Laurie saam met haar man en tienjarige dogter die boedel opeis, is dit asof die verlede weier om te sterf. Sy voel hoe dit in die gebreekte lyste skuil, sien dit uit 'n leë prentraam staar en hoor hoe dit lag in die beskimmelde kweekhuis diep in die bos ...

 

Aanvanklik dink Laurie sy verbeel haar dinge. Maar toe sy haar dogter se nuwe speelmaat, Abigail, ontmoet, kan sy nie anders as om haar vreemde ooreenkoms met 'n ander dogtertjie wat langsaan gewoon het, raak te sien nie. Who gesterf langsaan. Met elke dag wat verbygaan, word Laurie se ongemaklikheid sterker, haar gedagtes ontstellend. Is sy, soos haar pa, stadig besig om van plan te raak? Of gebeur daar iets onuitspreekliks met daardie lieflike dogtertjies?

 

Lof vir Ronald Malfi en sy romans

'' N Mens kan nie anders as om aan skrywers soos Peter Straub en Stephen King te dink nie. '
—Vreesnet

'Malfi is 'n bekwame storieverteller.' -New York Journal of Books

"'N Komplekse en kil verhaal .... Angswekkend." - Robert McCammon

“Malfi se liriese prosa skep 'n atmosfeer van gruwelike klaustrofobie ... spookagtig.” -Publishers Weekly

'' N Opwindende rit op die punt van u sitplek wat u nie moet mis nie. '-Spanningstydskrif

Skakels na voorafbestelling of aankoop

Amazon:

https://www.amazon.com/Little-Girls-Ronald-Malfi/dp/1617736066

Barnes en Noble:

https://www.barnesandnoble.com/w/little-girls-ronald-malfi/1120137979?ean=9781617736063

Of kom haal of vra om te bestel by u plaaslike onafhanklike boekwinkel of waar ook al e-formate verkoop word!

 

Ronald Malfi, biografie

Ronald Malfi is 'n bekroonde skrywer van baie romans en novelle in die kategorie horror, misterie en riller van verskillende uitgewers, waaronder Kleine meisies, hierdie somer se 2015-vrylating van Kensington.

In 2009 het sy misdaaddrama, Shamrock Alley, het 'n silwer IPPY-toekenning gewen. In 2011, sy spookverhaal / raaisel, Swaai trap, was 'n finalis vir die Bram Stoker-toekenning van die Horror Writers Association vir die beste roman, 'n Goue IPPY-toekenning vir die beste horror roman, en die Vincent Preis International Horror Award. Sy roman Wiegmeer het in 2014 die Benjamin Franklin Independent Book Award (silwer) vir hom verwerf. Desemberpark, sy epiese kinderverhaal, het in 2015 die Beverly Hills International Book Award vir spanning gewen.

Malfi se donker fiksie word veral erken vir sy spookagtige, literêre styl en onvergeetlike karakters en het die lesers van alle genres aanvaar.
Hy is in 1977 in Brooklyn, New York, gebore en verhuis uiteindelik na die Chesapeake Bay-gebied, waar hy tans saam met sy vrou en twee kinders woon.

Besoek saam met Ronald Malfi op Facebook, Twitter (@RonaldMalfi), of by www.ronmalfi.com.

Giveaway

Teken in om te wen een van twee sagtebandkopieë van Kleine meisies deur Ronald Malfi deur op die skakel na die Rafflecopter-skakel hieronder te klik. Volg die besonderhede wat u elke dag kan doen om meer inskrywings te kry.

https://www.rafflecopter.com/rafl/share-code/MjMxYWEzMGI1ZDE2MGYyYTgzYjk4NzVhYzhmMTdmOjE4/?

 

 

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Nuus

'House of Dolls'-sleepprent stel 'n dodelike nuwe masker-slasher bekend

gepubliseer

on

poppe

Nog 'n slasher is op pad na ons kant toe en net soos alle slashers het ons by iHorror belang gestel. Huis van die poppe beskik oor 'n slasher wat 'n masker dra, kompleet met studs wat oral uitkom. Natuurlik bring die beeld na vore Hellraiser s'n Speldekop, maar in 'n heel ander scenario.

Die samevatting vir Huis van poppe gaan so:

’n Gesinsreünie raak dodelik wanneer drie vervreemde susters huis toe keer om hul pa se laaste wense te vervul en ’n erfporsie in te samel. Die vangplek is dat hulle moet saamwerk om 'n legkaart op te los wat sal lei tot 'n fortuin wat in 'n reuse-pophuis versteek is. Maar gou word hulle die prooi van 'n mes-maniak met planne van sy eie.

poppe

Die rolprent vertolk Dee Wallace, Meeko Gattuso en Stephanie Troyak in 'n film wat deur Juan Salas geregisseer is.

Huis van poppe kom op 3 Oktober na VOD.

Lees verder

Nuus

Hulu raak groovy en sal die volle 'Ash vs. Evil Dead'-reeks stroom

gepubliseer

on

Bruce Campbell was nie by sy eie betrokke nie Evil Dead franchise vanjaar behalwe vir sy stem op die grammofoonplaat in Evil Dead Rise. maar Hulu laat hierdie seisoen nie verbygaan sonder 'n besoek van "die ken" nie, en hulle sal die hele stroom Starz reeks Ash vs Evil Dead op Sondag, 1 Oktober.

Die reeks was 'n treffer onder aanhangers. Soveel so dat dit drie seisoene geduur het, aangepas vir stroomtoepassing-inflasie, dit is so vyf. Tog sou dit wonderlik gewees het as Starz het sy Geritol gevat en gat geskop vir 'n laaste seisoen om dinge af te sluit.

Die afgelope Julie het Bruce Campbell verklaar weens die fisiese beperkings dat hy nie meer kon nie sy rol voortsit as Ash Williams in die franchise wat meer as 40 jaar gelede begin het. Maar danksy moderne bedieners en stroombiblioteke sal sy nalatenskap nog jare voortleef.

Ash vs Evil Dead die reeks sal vanaf 1 Oktober op Hulu stroom.

Lees verder

Flieks

Netflix Doc 'Devil on Trial' ondersoek die paranormale bewerings van 'Conjuring 3'

gepubliseer

on

Waaroor gaan dit Lorraine warren en haar voortdurende gery met die duiwel? Ons kan dalk uitvind in die nuwe Netflix-dokumentêr genaamd Die Duiwel op Verhoor wat op première gaan Oktober 17, of ten minste sal ons sien hoekom sy gekies het om hierdie saak aan te pak.

Terug in 2021 was almal in hul huise opgesluit, en enigiemand met 'n HBO Max intekening kan stroom “Tower 3” dag en datum. Dit het gemengde resensies gekry, miskien omdat dit nie 'n gewone spookhuisverhaal was wat die Beswerende heelal bekend is vir. Dit was meer 'n misdaadprosedure as 'n paranormale ondersoekende een.

Soos met al die Warren-gebaseerde toorkunste flieks, Die duiwel het my laat doen Dit was gebaseer op ''n ware verhaal' en Netflix neem die aanspraak op die taak Die Duiwel op Verhoor. Die Netflix e-zine tudum verduidelik die agtergrond:

“Dikwels na verwys as die 'Devil Made Me Do It'-saak, het die verhoor van die 19-jarige Arne Cheyenne Johnson vinnig die onderwerp van kennis en fassinasie geword nadat dit nasionale nuus in 1981 gemaak het. Johnson het beweer dat hy sy 40-jarige vermoor het. jarige eienaar, Alan Bono, terwyl hy onder die invloed van demoniese magte was. Die wrede moord in Connecticut het die aandag getrek van self-erkende demonoloë en paranormale ondersoekers Ed en Lorraine Warren, bekend vir hul ondersoek na die berugte spook in Amityville, Long Island, etlike jare tevore. Die Duiwel op Verhoor vertel van die kommerwekkende gebeure wat gelei het tot Bono se moord, die verhoor en die nasleep, deur eerstehandse weergawes van die mense naaste aan die saak, insluitend Johnson, te gebruik.”

Dan is daar die loglyn: Die Duiwel op Verhoor ondersoek die eerste - en enigste - keer dat "demoniese besit" amptelik as 'n verdediging in 'n Amerikaanse moordverhoor gebruik is. Insluitend eerstehandse verslae van beweerde duiwelbesetenheid en skokkende moord, dwing hierdie buitengewone verhaal nadenke oor ons vrees vir die onbekende af.

Indien enigiets, kan hierdie metgesel van die oorspronklike film lig werp op presies hoe akkuraat hierdie “ware storie” Conjuring-films is en hoeveel net 'n skrywer se verbeelding is.

Lees verder