Verbinding met ons

Nuus

In 'n vallei van geweld: hier is wat ons weet van Ti West se volgende film

gepubliseer

on

Daar is sekere filmvervaardigers wie se projekte vir horror-aanhangers interessant sal wees, ongeag in watter genre hulle kan val. John Carpenter kom by my op. Timmerman het dit dikwels op die gebied van aksie aangedurf, maar ons beskou hom steeds as een van ons eie - een van ons voorvaders. As John Carpenter 'n romantiese komedie maak, kan u wed dat ons nog steeds daaroor gaan praat (hy het, terloops, en dit was nog steeds wonderlik).

Die punt is dat daar net 'n paar mense is wat aanhangers van die gruwelgenre altyd hul familie sal oorweeg, selfs al waag hulle hulle in 'n ander gebied. Alhoewel hy moontlik maniere het om die status van 'n timmerman te bereik (hoewel hy redelik goed begin het), is Ti West een van die mense uit 'n meer moderne era. Dit is moeilik om nie West met afgryse te assosieer na juwele soos nie The Roost, House of the Devil, The Innkeepers, en Die sakrament. Of sy film al dan nie Sneller Man moet beskou word as gruwel kan ek bespreek, dink ek, maar hoe dit ook al sy, die man weet hoe om 'n goeie horrorfilm te maak.

As u nie saamstem nie, gaan voort.

As u nog nie gehoor het nie, West se volgende film, In 'n vallei van geweld, is 'n westerling, en ek sou vir eers nie meer opgewonde daaroor kon wees nie. Dit is miskien nie afgryse nie, maar ek sal geskok wees as dit ons nie lus maak vir skermgeweld nie.

https://twitter.com/Ti_West/status/446042082142998528

https://twitter.com/Ti_West/status/521932848274477058

Noudat ons dit uit die weg ruim, kan ons saamstel wat ons van hierdie film weet en dit op ons afwagtingskaarte laat beweeg.

Die film bevat wel enkele genre-veeartse, soos John Travolta (Carrie), Ethan Hawke (Sinister, The Purge), Karen Gillan (Oculus), Taissa Farmiga (Amerikaanse horror storie), en Larry Fessenden (meer genre-films as wat ek graag wil tel, maar insluitend Sessie 9, Jy's volgende en Ringsland). Ander lede van die rolverdeling sluit in: Burn Gorman, James Ransone, Toby Huss, James Lane, K. Harrison Sweeney, Tommy Nohilly en Jeff Bairstow.

Fessenden was terloops op die een of ander manier (meestal vervaardiger) betrokke by die meeste van West se films.

Terug in Junie, ProjectCasting gedeel enkele besonderhede oor 'n rolverdeling, wat 'n karakter met die naam Dollar Bill, 'n eenarmige ekstra, ingesluit het. Die Dollar Bill-oproep was vir iemand wat beskryf word as 'ouer as 50, maer, nie kaal nie, en kan die rol speel van 'n maklik geïntimideerde individu.'

Die film is in Santa Fe, Nieu-Mexiko, op 35 mm verfilm en aan die einde van Julie verpak.

https://twitter.com/ti_west/status/492964152034349056

In 'n vallei van geweld word tans gepubliseer vir 'n vrylating op 4 Desember 2015. Dit is 'n Blumhouse-produksie. Produsente sluit in West self, Peter Phok, Jason Blum en Jacob Jaffke. Uitvoerende vervaardigers is Jeanette Brill, Phillip Dawe en Alix Taylor. John Ward word as lynprodusent gekrediteer.

Daar is gesê dat die film 'n "wraakwesterling" is wat in die 1890's afspeel, waarin 'n drywer met die naam Paul (Hawke) in 'n klein dorpie aankom om wraak te neem op boewe wat sy vriend vermoor het. Susters Mary Anne (Taissa Farmiga) en Ellen (Karen Gillan), wat die hotel in die stad bestuur, help Paul in sy strewe na wraak. Travolta speel glo 'n marshall. Ransone glo speel Gilly, die man van Ellen en seun van die marshall.

Hier is wat Jason Blum in 'n artikel daaroor te sê gehad het onderhoud met Collider vroeër die jaar:

En gister was ek in Santa Fe op die stel van 'n Western en nooit in 'n miljoen jaar het ek gedink dat ek 'n Western sou produseer nie. Nadat ek en Ethan [Hawke] gedoen het sinister en die Ontsondig hy wou regtig 'n Western doen. Hy het gesê: "Ek dink ons ​​kan dit regkry." My toegangsgrens is natuurlik die prys en hy het gesê: 'Ek dink regtig ons kan een goedkoop doen as ons die regte skrif vind en die regte verhaal vind. Daar is geen rede dat dit duur moet wees om te maak nie. ” Dit het ongeveer 'n jaar geneem om te vind In 'n vallei van geweld, wat ons nou neem, wat Ti West se film is. Maar ek was daar saam met [Ethan] en John Travolta. Hulle het gewere op hul heupe op mekaar geskiet in 'n ou mal westelike stad en dit sou onmoontlik wees om nie opgewonde daaroor te wees nie. Ek sou dit nie wees nie - geen mens behoort in hierdie besigheid te wees as jy nie opgewonde raak om saam met die twee ouens op 'n stel te wees nie. Ek het 'n foto geneem en dit op my privaat Instagram-bladsy geplaas. Ek was gister soos 'n klein kindjie.
...

Ek hou van sy [West] se benadering tot filmvervaardiging. Hy het hierdie idee vir my gegee en ek het gedink dit was cool, en ek het gesê: 'Ek vlieg jou na New York. U gaan by Ethan gaan sit en kyk of hy van die idee hou. ' Hy het Ethan die idee gegee en Ethan het my gebel en gesê: 'Dit is ons Westerse.' Ons het omtrent agt teks gelees, waarvan ons een nie kon kry nie, en die ander sewe waarvan ons nie regtig gehou het nie. Hy het net gesê: 'Dit is dit.' Toe roep ek Ti en sê: 'Ti as ons oor ses weke 'n teks kan hê-' En Ti het vir my gesê: dit was November net voor Kerstyd, dink ek, het Ti vir my gesê: 'As u waarborg dat ek hiermee begin einde Junie, sal ek teen 15 Januarie 'n voltooide draaiboek kry. ” [Lag] Ek het gesê: 'Wel, as ek van die teks hou, waarborg ek dat ons die film sal maak, moet u eers die teks skryf, maar as ek daarvan hou, waarborg ek u dat ons dit sal doen.' Daar is baie van die transaksies wat so in Hollywood gedoen word, en dit gebeur baie selde, maar dit het gebeur.

Hierna volg 'n paar tweets en Instagram-inhoud van West uit die tyd van produksie, wat ons 'n bietjie van sy ingesteldheid gedurende daardie tyd gee.

https://twitter.com/Ti_West/status/476030439799676929

https://twitter.com/Ti_West/status/482339849865662464

https://twitter.com/Ti_West/status/482700363514912768

https://twitter.com/Ti_West/status/483397685131501569

https://twitter.com/Ti_West/status/483817339646124032

https://twitter.com/Ti_West/status/484898178450219008

https://twitter.com/Ti_West/status/486352417605185537

https://twitter.com/Ti_West/status/489610832306012160

https://twitter.com/Ti_West/status/490180544609943552

https://twitter.com/Ti_West/status/490396708916846594

https://twitter.com/Ti_West/status/490913021527465985

https://twitter.com/Ti_West/status/491415813308416000

https://instagram.com/p/q05AbDCAYg/?modal=true

Byskrif: “Western Diamondback”

https://instagram.com/p/qroWnBCASs/?modal=true

Onderskrif: “Oorblywende plofstof”

https://instagram.com/p/qp5wiLiAdW/?modal=true

Byskrif: “#Siouxelfie”

https://instagram.com/p/qXTZ-oCAVG/?modal=true

Onderskrif: "Dit is die kern van hoe 'n western 'n regie lyk."

En hier is hierdie een van Farmiga:

Soos ons in verwys het 'n artikel oor Hutskoors 2, Verskyn West 'n paar maande gelede op die Bret Easton Ellis podcast. Terwyl die twee oor 'n verskeidenheid onderwerpe gesels het, het die gesprek uiteindelik na mekaar verwys In 'n vallei van geweld en West se vertrek van afgryse. As u 'n aanhanger is, sou ek aanbeveel om na die hele episode te luister, maar hierdie deel gebeur aan die einde.

'Ek is beslis verskrik,' het West aan Ellis gesê. 'Dit was tien jaar gelede soos 'n wonderlike tyd om horrorfilms te maak en 'n loopbaan te hê weens horrorfilms, want ... ek is baie gelukkig daaroor en ek is baie trots op al die films wat ek gemaak het, maar Ek weet nog nie hoe om 'n ander horrorfilm te maak wat nie voel soos 'n horrorfilm wat ek al gemaak het nie. En sakrament, Dink ek, nie, en dit was soos die laaste keer wat ek kon uitvind as 'n nuwe manier om dit te doen ... [Met] daardie film was ek baie geïnteresseerd in realisme en om 'n soort konfronterende realisme te probeer skep. Nou het ek geen belangstelling in realisme hoegenaamd nie. Ek kan nie meer verveeld raak deur realisme nie. Waarin ek dus besef het dat ek nou belangstel, en waarskynlik nog 'n rukkie sal wees, is waaroor ek nog altyd geïnteresseerd was, maar dat ek 'n bietjie weggekom het van 'n bietjie bioskoop. '

"Pure bioskoop is vir my om 'n soort visuele kuns te sien vanuit 'n stem wat so uniek is, en dit het niks met realisme te doen nie, maar dit is net pure bioskoop op 'n manier wat dit is," het hy voortgegaan. 'Jy weet, soos 'n film soos Beetle is pure bioskoop, waar ek nie weet wat dit is nie, maar dit is ongelooflik om te sien soos allerhande visuele ... en die skryfwerk is wonderlik ... nie dat my film iets soos Beetle, maar ek was soos: 'Ek wil dit doen. Ek wil suiwer doen ... dit is waarna ek wil terugkeer, net om dit te doen. ' En ek dink vanuit die oogpunt van 'n filmmaker is die westerse genre op 'n manier pure bioskoop, maar ek was nie van plan om dit te doen nie. Ek was van plan om 'n vreemde romantiese komedie te doen, en dit is wat ek wou doen, en toe ontmoet ek Ethan Hawke, en ek weet dat hy 'n western wil doen, en ek is 'n fan van Ethan Hawke, en ek het hom opgeslaan 'n western wat ek nooit gedink het ek sou maak nie, en hy het daarvan gehou. En omdat hy daarvan gehou het, was hy soos om Macbeth in New York te doen, en hy het nog drie weke van Macbeth oor en ek was soos: 'Ek gaan hierdie teks gaan skryf, en die dag as u Macbeth draai, sal ek stuur dit aan u, en as u daarvan hou, maak ons ​​dit reg. En as u nie daarvan hou nie, geen harde gevoelens nie. Ek sal die kans waag om 'n teks te skryf, en ek sal al my eiers in 'n mandjie plaas, en as dit gebeur, koel af, en as dit nie gebeur nie, sal ek lewe. ''

Dus het West die draaiboek geskryf, en Hawke het daarvan gehou. Dit was genoeg om Blum te laat belangstel, en hulle het die ander akteurs gekry om die fliek te maak.

West het opgemerk dat dit nie was asof hy wou "wegkom van afgryse af nie", maar hy het gevoel dat hy niks meer oor het om met afgryse te sê nie, maar hy het gedink hy het iets te sê in 'n westerse of in 'n romantiese komedie. .

'Ek dink dit is nie soos om van die genre af te stap nie,' het hy gesê. 'Ek voel asof ek toevallig baie horrorfilms op 'n ry gemaak het. Dit was nie regtig 'n plan nie. Dit het net so gebeur. ”

As u my vra, sal die genre West mis, want sy films was van die beste inskrywings in die onlangse geheue, maar dit beteken nie dat hy vorentoe nie ewe aangename films sal maak nie, en dit beteken nie dat hy sal nie weer afgryse van die pad af kom nie. In werklikheid blyk hy so 'n aanhanger van die genre te wees, dit is moeilik om te dink dat hy dit nie sou doen nie. Al het hy nooit weer afgekom nie, het hy al 'n belangrike bydrae gelewer waarvoor aanhangers lank dankbaar sal wees.

Vertoonde prent: Ti West (Instagram)

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Flieks

Bill Skarsgard praat oor nuwe reeks 'Welcome To Derry'

gepubliseer

on

HBO Max seWelkom by Derry'Voorgang tot'It' Vorder, maar Bill Skarsgard se terugkeer as Pennywise Onseker

HBO Max se prequel-reeks van Warner Bros se tweedelige verwerking van Stephen King s'n It het die groen lig gekry en is tans in die produksiestadium. Getiteld Welkom by Derry, die showrunners vir die reeks is Brad Caleb Kane en Jason Fuchs. Skarsgard se deelname bly vir eers onseker. Alhoewel dit in Maart 2020 aangekondig is, was dit eers verlede maand dat die reeks amptelik deur HBO Max die trekpas gegee is.

Skarsgard is uitgevra Welkom by Derry tydens 'n Jake se take onderhoud, as daar enige kans is dat hy weer Pennywise sal speel – en indien nie, watter raad sal hy aan die volgende Pennywise gee. Skarsgard het gesê:Ons sal sien waarmee hulle vorendag kom en wat hulle daarmee doen. Van nou af is ek nie tans daarby betrokke nie. As iemand anders dit kan doen, is my raad om dit jou eie te maak. Om pret te hê daarmee. Wat ek gedink het so aangenaam was van daardie karakter, was hoe ongelooflik abstrak hy was. As jy Stephen King se boek met kokaïen begin lees, gaan jy net soos: 'Wat de hel?' Daar is soveel vreemde tantrums en abstraksies wat jy nogal kan sit en ontsyfer. Dit is wat ek met die karakter gedoen het en ek het daardie aspek baie geniet, dit het die karakter ingelig. Die boek is regtig 'n geskenk op die manier. So as iemand dit sou aanneem, is dit net, gaan deur die boek en vind die leidrade, en hulle is so daar buite dat jy soort van jou eie gevolgtrekkings tot hulle kan maak."

Welkom by Derry Prequel tot It Verwerf die Muschiettis, Fuchs en HBO Max as uitvoerende vervaardigers

Andy Muschietti en Barbara Muschietti, die regisseur/vervaardigerspan agter die twee It flieks, sal uitvoerende vervaardig Welkom by Derry deur hul produksiemaatskappy Dubbel droom. Die program se showrunners, Brad Caleb Kane en Jason Fuchs, sal ook as uitvoerende vervaardigers dien. Die reeks word vervaardig deur beide HBO Max en Warner Bros. Television.

Jason Fuchs het die draaiboek geskryf vir die program se première-episode, gebaseer op 'n storie wat saam met die Muschiettis ontwikkel is. Boonop sal Andy Muschietti verskeie episodes van die reeks aan die stuur, insluitend die eerste aflewering.

Lees verder

Nuus

'Evil Dead Rise'-regisseur gaan akwatiese horror met die volgende film 'Thaw'

gepubliseer

on

Staan

Die regisseur Lee Cronin het pas van sy werk afgekom Evil Dead Rise. Hy maak reeds sy volgende skuif na die wêreld van akwatiese horror. Volgens THR werk Cronin reeds aan ontwikkeling vir die film wat Van Toffler en David Gale by Gunpowder Sky vervaardig het.

Enige regisseur wat in akwatiese gruwel raak, is opwindend. Ons kan nie wag om te sien wat Cronin daarmee doen na aanleiding van sy uitstekende werk nie Evil Dead Rise.

Die samevatting vir ontdooi gaan so:

Afspeel jare nadat die poolyskappe gesmelt het en seevlakke gestyg het, die storie van ontdooi sentreer op 'n groep oorlewendes op see wat na 'n nuwe tuiste soek. Hulle gebede word verhoor met die ontdekking van 'n bewoonbare dorp, dit wil sê totdat hulle 'n nuwe nagmerrie teëkom wat net onder die water se oppervlak woon.

Ons sal seker wees om jou op hoogte te hou van alle akwatiese gruwelnuus met ontdooi.

Lees verder

Nuus

David Cronenberg se 'Dead Ringers'-herlaai word die eerste verleidelike, bloeddeurdrenkte lokprent

gepubliseer

on

ringers

Rachel Weisz vertolk as die tweeling wat Jeremey Irons voorheen in die David Cronenberg-klassieke Dead Ringers laat lewe het. Dit is moeilik om 'n Cronenberg-remake te probeer uitwerk. Dit is 'n moeilike ding om te doen. Sy werk is so uniek dat dit moeilik is om eers te begin nader. Ek hou egter van Weisz en ek is geïntrigeerd deur die storie wat hierdie een neem.

Ons moet ook in gedagte hou dat die skrywers Jack Geasland, Bari Wood die boek geskryf het waaruit Cronenberg sy film gemaak het. Hierdie een wil 'n bietjie meer wegbreek van Cronenberg om die storie uit die boek baie nader te vertel.

Goed, die tweeling in die boek is 'n bietjie meer strokiesprent-skurke, so ek is opgewonde daaroor dat Weisz dit aanneem en sien hoe sy daarmee vaar.

Die samevatting vir Dooie Ringers gaan so:

'n Moderne weergawe van David Cronenberg se riller van 1988 met Jeremy Irons in die hoofrol, Dead Ringers-sterre Rachel Weisz vertolk die dubbele hoofrolle van Elliot en Beverly Mantle, tweeling wat alles deel: dwelms, minnaars en 'n onverskoonbare begeerte om te doen wat dit ook al verg - insluitend druk die grense van mediese etiek - in 'n poging om verouderde praktyke uit te daag en vroue se gesondheidsorg op die voorgrond te bring.

Amazon Prime's Dooie Ringers kom op 21 April.

Lees verder