Verbinding met ons

Nuus

Beste gruwelfilms van 2014 (Chris Crum se tien beste keuses)

gepubliseer

on

Laat my dit voorafgaan deur toe te gee dat daar 'n paar belangrike titels is wat ek nog nie kans gesien het nie, sodat hierdie lys effens kan verander, afhangende van wat ek uiteindelik daaraan dink (en ja, ek het gesien Die Babadook).

Vanweë die aard van die vrystelling is dit ook moeilik om 'n ware beste lys van 2014 op te stel. Sommige hiervan is miskien die eerste keer in 2013 of selfs in 2012 vrygestel, maar uiteindelik is daar vanjaar 'n groter weergawe beskikbaar. Dan is daar die feit dat genre-etikette nie altyd so goed gedefinieër is nie. Sommige hiervan kan grens aan buite-genres soos drama, riller of selfs komedie, maar ek voel gemaklik genoeg met die mate van afgryse in een van hulle om dit op die lys te kan neem. As u nie saamstem nie, is dit goed. Ons kan steeds vriende wees.

Hoe dan ook, genoeg gebabbel. Kom ons kom daarby. Hier is my keuse vir die beste gruwelfilms van 2014. 

10. Huisgebonde

Huisgebonde

Elke keer as ek na 'n moderne spookhuisfliek kyk, sê iets in my agterkop: 'Ek kan nie glo dat ek dit weer doen nie. Kan hierdie konsep op hierdie stadium regtig op 'n vars manier gedoen word? ' Die antwoord is dikwels: 'Nee', maar Huisgebonde was die 'Ja' waarna ek gesmag het.

Daar is baie om van te hou Huisgebonde, maar dit begin met die hoofkarakter wat uitstekend deur Morgana O'Reilly vertolk word. Dit het skrik en lag, maar bowenal het dit karakters waarmee jy meer as 90 minute spandeer, en dit is 'n oorspronklike weergawe van die sub-genre.

9. 13 sondes

13 sondes

13 sondes is een van die seldsame weergawes wat ek voor die oorspronklike film gesien het, so daar is 'n groot kans dat my mening daaroor anders was as ek die oorspronklike film gesien het 13: Game of Death eerste. Ek het albei nou gesien, en ek hou eintlik van die remake beter. Dit gebeur nie gereeld nie. Om my 'n remake na 'n oorspronklike weergawe te sien, het my die geleentheid gegee om dit as sy eie film te geniet, en nie die onvermydelike vergelykings in die hele weergawe hoef te ervaar nie. Dit was dus my eerste blootstelling aan die verhaal, en dit het miskien beïnvloed hoeveel ek daarvan gehou het, maar uiteindelik maak dit glad nie saak nie.

13 sondes was 'n film uit 2014, en die oorspronklike was agt jaar gelede. Ek weet nie wanneer ek die oorspronklike gesien het as ek hierdie nie gesien het nie en dit so geniet het. Vir my is een van die beste dinge wat 'n remake kan doen, om sy gehoor oop te stel vir die bronmateriaal. Ek wonder of ek graag ander remakes soos Ou seun or Laat my inkom meer het ek hulle voor die oorspronklike gesien, waarvoor ek al lief was.

Ek glo 13 sondes naby genoeg was aan 13: Game of Death om 'n remake te wees, maar dit was ook anders genoeg om op sy eie te staan. Ek sal waarskynlik albei films nog jare lank geniet. Boonop is Ron Perlman fantasties.

8. Groot slegte wolwe

wolwe

Dit is een van die films wat soort genre tart. Dit is baie karaktergedrewe, en miskien meer van 'n spanningsverhaal as enigiets, maar enige film met onthoofde kinders kwalifiseer beslis as afgryse in my boek. En dit is nie te praat van die marteltonele nie.

Die afgryse van Groot slegte wolwe lê hoofsaaklik met sy donker onderwerp, en die skryf en toneelspel verhoog dit tot een van die beste van die jaar.

7. Tusk

Tusk

Ek is sedert Kevin 'n aanhanger van Kevin Smith klerke oor en oor saam met een van my beste vriende in die agtste klas. Toe hy 'n paar jaar gelede die genre betree Rooi StaatEk kon nie meer opgewonde gewees het nie, en ek het die film baie geniet. Toe ek verneem dat hy 'n horrorfilm maak Tusk oor 'n ou wat 'n ander ou in 'n Walrus verander, het ek geweet dat dit reg in my steeg sou wees, en nadat ek uiteindelik die kans gekry het om dit te sien, kan ek sê dat ek gelyk het. Die ooreenkoms is redelik gesluit toe ek die eerste keer 'n blik op die Walrus-skepping gekry het. Net fantasties.

6. Net geliefdes wat oorbly

Slegs Liefdes Left Alive

Soos die sub-genre van die spookhuis, raak ek gereeld uitgeput met vampierflieks. Maar so nou en dan kom daar iets spesiaals en herinner my daaraan dat daar nog steeds groot vampierflieks gemaak kan word. Soos Laat die regte een in voordat dit, Slegs Liefdes Left Alive is so 'n film. Weereens praat ons oor 'n karaktergedrewe film, en as u op soek is na skrik of vampier-aksie, kan u elders gaan soek.

Maar as u op soek is na 'n unieke aanpak van die vampierfilm, en een wat net mooi geskiet en uitgevoer is, met 'n uitstekende klankbaan, sal ek u versoek om hierdie een na te gaan.

5. Goedkoop opwinding

Goedkoop opwinding

Goedkoop opwinding is net lekker. Duidelik en eenvoudig. Dit val beslis in die genre-buig-kategorie, maar dit is uiters lekker, en watter ander genre is die bekendste daarvoor? Dit help ook dat die rolverdeling uit genre-veeartse bestaan.

Dit lyk asof daar 'n tendens is van "Hoe ver sou u gaan vir geld?" films hiermee, 13 sondes (en sy voorganger, natuurlik), en verlede jaar s'n Sou jy eerder, maar as u my vra, was hierdie een die vermaaklikste van die klomp.

4. Volmag

Proxy

Ek dink waarvan ek die meeste gehou het Proxy is dat ek nooit heeltemal seker was watter rigting dit inslaan nie. Ek het altyd gevoel dat ek nie weet wat volgende sou kom nie, maar ek was vasgevang en kon my oë nie daarvan afhou nie. Ek wil nie regtig meer daaroor sê as u dit nie gesien het nie. Een van die beste van die jaar, loshande. Ek het nog nooit iets soos gesien nie Proxy, en dit is deesdae 'n spesiale ding.

3. Wolf Creek 2

Wolf Creek 2

Wolf Creek 2 wen volgens my die toekenning vir die grootste verskrikking van die jaar. Dit het gevoel asof dit net uit die niet kom, en dit was wonderlik. Ek was nie eens die grootste aanhanger van die eerste een nie. Ek het altyd daarvan gehou, maar ek het nooit die lof daarvan gesing soos baie mense nie.

Met Wolf Creek 2, Het Greg McLean dit op elke denkbare manier ongeveer tien kepe laat draai, en die resultaat is (durf ek sê) 'n opwindende rit van epiese afmetings. So ja, nie presies wat ek van 'n vervolg op die stadiger verwag het nie Wolf Creek. Toe dit verby was, kon ek eenvoudig nie glo hoeveel pret ek daaraan gekyk het nie. Dit is 'n rukkie sedert 'n slasher-vervolg op daardie vlak gelewer is. Ek kan nie eers dink aan die laaste een wat selfs naby gekom het nie, om eerlik te wees.

2. Gevind

Gevind

Ek kan regtig nie genoeg goeie dinge daaroor sê nie Gevind, hoewel ek sal sê dat ek die film waarskynlik nog meer waardeer het nadat ek die boek gelees het. Die beste deel van Gevind's storie is die nostalgie wat dit toor. Dit bring herinneringe aan die lig toe hy 'n kind in die 80's en 90's was op soek na die naasbeste VHS-gorefest, en om die ervaring met u vriende te deel.

Dit is nie dikwels dat 'n verwerking van 'n roman so getrou bly aan die bronmateriaal nie, selfs al maak dit 'n paar veranderinge, en in ag genome dat dit gemaak is met 'n begroting van basies nul, sonder betaalde akteurs, is dit baie indrukwekkend wat die regisseur Scott Schirmer daarin geslaag om te bereik. Alhoewel u moet aanvaar dat dit 'n produksie met 'n baie lae begroting is, is daar 'n rede waarom dit soveel feespryse gewen het. Dit is film-binne-in-'n-film, onthoofde, (wat verantwoordelik is vir die verbod op die film in Australië) kry selfs die funksiebehandeling.

Ek is absoluut lief vir Gevind. Ek is mal oor die storie self. Ek hou van die balle wat dit bevat om aan te toon wat dit wys. Ek hou van die geanimeerde titelvolgorde wat ons na die grafiese roman neem Roach Man & Bag Middagete. Ek hou van die films in die film, wat nie net die films insluit nie onthoofdeNie, maar Diepbewoners. Ek hou van die klankbaan. En die beste van alles, ek is dol daaroor dat Scott Schirmer so sorgvuldig opgetree het dat hy die gees van die roman meestal getrou was. Ek is seker dat die skrywer Todd Rigney mede-teks gehad het, dit het nie skade gedoen nie. Dit het miskien nie die produksiewaarde van die ander titels op hierdie lys nie, maar dit vergoed met hart, storie, prettige effekte, ontstellende onderwerp en ou ou nostalgie.

1. Die sakrament

Die sakrament

Ek was nogal 'n groot Ti West-aanhanger voordat ek dit gesien het Die sakrament. Aangesien dit miskien my gunsteling van sy films is, kan ek dit nie die beste plek gee nie.

Die vreesaanjaendste deel van die film is om te weet dat hierdie kak eintlik gebeur het. Natuurlik is dit 'n gefiksioniseerde weergawe van die werklike gebeure op Jonestown, maar die gees van wat gebeur het, bly ongeskonde, en eerlik gesê, dit is fokken eng. Alhoewel ek so moeg is soos die volgende man van gevindde beeldmateriaal / skynbewustheid, is dit die beste voorbeeld wat ek aan kan dink (en ja, dit sluit in Blair Witch, Cannibal Holocaust, en Die neem van Deborah Logan). Die werklikheid is gewoonlik meer ontstellend as fiksie, en hierdie film druk die feit op 'n baie effektiewe en geloofwaardige manier in ons gesigte. Dit sal moeilik wees om ooit te kyk Vice weer op HBO sonder om daaraan te dink Die sakrament.

Die film kom op 'n baie persoonlike vlak na my toe, en op 'n manier waarop ek nie regtig hier wil ingaan nie, maar dit is genoeg om te sê: ek is absoluut verbaas oor wat die mens in staat is om ander te oortuig om te doen.

Soos opgemerk, wens ek dat ek 'n paar ander besigtigings kon insamel voordat ek hierdie lys saamgestel het, maar die horlosie draai af, daarom wil ek voortgaan om dit daar te kry. Van die res van 2014 se aanbiedinge wat ek die geluk gehad het om te sien, gee ek die volgende eerbare vermeldings: Sterre-oë, Stukkies talent, ABC's of Death 2, geteister, onder die vel, horings, Septiese mens, en Heksery & Teef. Ek sou ook graag wou insluit Die Battery op die lys omdat ek pas die geleentheid gekry het om dit te sien sedert dit beskikbaar is op Netflix (DVD), maar dit het VOD verlede jaar getref, dus moes ek dit op die laaste as 'n film van 2013 beskou. Anders sou ek dit waarskynlik in die top 3 geplaas het. Wat 'n wonderlike fliek.

Klik om kommentaar te lewer
0 0 stemme
Artikel Rating
Teken In
Stel kennis van
0 Kommentaar
Inlynterugvoer
Bekyk alle kommentaar

Nuus

Ontmoet Carmella Creeper, die neef van Franken Berry en die nuutste General Mills Monster

gepubliseer

on

Carmella

General Mills Monster Cereals het 'n nuwe familielid. Carmella Creeper kom na die graan-partytjie en ons vrek reeds van opgewondenheid. Dit was 'n lang tyd sedert daar 'n amptelike nuwe lid van die familie was, maar alles is op die punt om te verander.

Dit was 'n baie lang tyd sedert die General Mills-monsters enige soort roosterbyvoeging ontvang het. Die klassieke is natuurlik Boo Berry, Franken Berry en Count Chocula. Oor die jare het ons gekyk hoe Fruit Brute en Yummy Mummy by die groep aansluit en 'n paar keer vertrek. Wel, die bende kry 'n nuwe lid en ons is opgewonde om dit by ons Halloween-tradisies te voeg.

Die amptelike beskrywing van Carmella Creeper word soos volg uiteengesit:

Carmella Creeper is die langverlore neef van Franken Berry sowel as 'n zombie DJ met 'n edgy klank wat altyd die lewe van die partytjie is. Volledig met 'n vurige houding en voorkoms om by te pas, is Carmella gereed om dinge op te skud by die Monsters se spookhuis met haar beperkte uitgawe graankos met karamel-appelgegeurde stukke met gekleurde Monster-malvalekkers.  

Benewens Carmella en bende sal ons ook General Mills Monster Mash Remix Cereal sien: 'n Mengsel van al ses Monsters Cereals-geure (Carmella Creeper, Frute Brute, Count Chocula, Boo Berry, Franken Berry en Yummy Mummy).  

Wel, ons hoef nie lank te wag vir hierdie heerlike monsters om terug te keer nie! Beide, $3.99 (gewone) en $4.93 (gesinsgrootte) sal beskikbaar wees gedurende die spookseisoen. Hou jou oë hier vir meer.

Lees verder

Nuus

'Expend4bles' lokprent plaas Dolph Lundgren op Heavy Sniper en Megan Fox as nuwe lid

gepubliseer

on

Expendables

Die span is terug met nuwe bloed. Die Spend4bles keer terug vir die vierde avontuur en groot aksiesterre. Weereens ontvang ons 'n hele nuwe groep sterre om daardie nuwe bloed na die mengsel te bring. Ons raak ook nooit moeg om Stalone en Statham te sien nie. Maar ons is heeltemal gereed om te sien hoe Megan Fox by die bende aansluit en wapens en gevegskuns op sommige van die ouens loslaat. Een van my gunstelinge was nog altyd Dolph Lundgren en dit lyk of hy terug is met spesifikasies en op pad is na die sluipskutterposisie.

Die vierde inskrywing in The Expendables laat dit lyk asof hierdie een heelwat meer humor in die mengsel gaan bring. Die vorige inskrywings het meer op die aksie gefokus en baie minder op die karakters. Maar ek hoop dat ons met hierdie inskrywing 'n nuwe kant van die karakters en 'n hele klomp meer ingewande komedie sal sien.

Die nuwe sinopsis vir Spend4bles gaan so:

'n Nuwe generasie sterre sluit aan by die wêreld se topaksiesterre vir 'n adrenalien-aangedrewe avontuur in Expend4bles. Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture en Sylvester Stallone, wat as die span elite-huursoldate herenig word, word vir die eerste keer deur Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran en Andy Garcia. Gewapen met elke wapen wat hulle in die hande kan kry en die vaardighede om dit te gebruik, is The Expendables die wêreld se laaste verdedigingslinie en die span wat geroep word wanneer alle ander opsies van die tafel af is. Maar nuwe spanlede met nuwe style en taktiek gaan "nuwe bloed" 'n hele nuwe betekenis gee.

Die nuwe rolprent vertolk Jason Statham, Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, saam met Andy Garcia, en Sylvester Stallone.

Expend4ables kom vanaf 22 September in teaters aan. Is jy opgewonde oor nog avonture saam met hierdie bende? Of, het jy genoeg gehad?

Lees verder

Flieks

DeMonaco sluit hartverskeurende draaiboek vir New Purge Film af

gepubliseer

on

die Ontsondig reeks het as iets amper komies begin, maar dit het ontwikkel tot iets veel dieper as dit. Dit het 'n weerspieëling geword van die huidige politieke diskoers in die Verenigde State.

Hierdie reeks kan gesien word as 'n lens van waarheen haat en ekstremisme ons kan lei. DeMonaco het die franchise gebruik om konsepte soos gentrifikasie en rassisme binne die land in sy vorige films te ondersoek.

skoonmaak
Die Purge-verkiesingsjaar

Om afgryse te gebruik om die harde realiteite wat ons van dag tot dag in die gesig staar te masker, is nie 'n nuwe benadering nie. Politieke gruwel bestaan ​​al omtrent so lank soos gruwel self, met Mary Shelly's Frankenstein om 'n kritiek te wees op wat sy geglo het verkeerd loop in die wêreld.

Daar is geglo dat Die ewige suiwering sou die einde van die franchise wees. Nadat Amerika deur ekstremiste vernietig is, was daar blykbaar nie veel meer komplot om te verken nie. Gelukkig vir ons, Demonaco laat Collider in die geheim dat hy van plan verander het oor dit alles.

via Universal Pictures

Die suiwering 6 gaan kyk na die lewe in Amerika ná sy ineenstorting en sal sien hoe die burgers by hul nuwe werklikheid aanpas. Steunsteen ster Frank Grillo (Die Purge: Verkiesingsjaar) sal terugkeer om hierdie nuwe grens aan te durf.

Dit is al die nuus wat ons tans oor hierdie projek het. Soos altyd, maak seker dat jy weer hier kyk vir opdaterings en al jou gruwelnuus.

Lees verder